כן רק מתקרבים להתחמם ולא להישרף../images/Emo13.gif
בקיצור נמרץ ביותר. לפני חודש בערך ישבתי עם חברתי שם,בליל שישי ארוחה מנה ראשונה עיקרית וקינוח ב 130 ש"ח. 25 דקות עד שהמלצרית הגיעה אלינו,שמו אותנו במעשנים למרות שציינתי לא במעשנים(לאחר ויכוח שודרגנו ללא מעשנים). חלק נכבד מהמנות הראשונות לא היה בנמצא. הזמנתי מנת פילה(בתוספת תשלום)שמגיעה עם נתח כבד אווז מעל,נאמר לי שיש מחסור בכבד אווז לכן לא יגיע עם הכבד,דרשתי שלא יגבו ממני תוספת מחיר על הפילה אם כך,לאחר ויכוחים,הורד המחיר. הזמנו קנקן מים קרים להרטיב את הגרון נענינו "יש לנו מחסור בקנקנים תבקשו ואמלא לכם את הכוס",מזל שסכו"ם היה בנמצא. הגיע הפילה,ללא הגזמה כלל וכלל היה לא יותר מ90-110 גרם בשר,חוצפה של ממש!ידוע שפילה מגיע בנתח קטן יותר מהשאר אך יש גבול! מכיוון ששנינו לא אוכלים בשר וחלב יחד,ביקשנו את הקינוח הפרווה "סורבה" נענינו כצפוי "יש לנו מחסור הערב בסורבה". בקיצור מחסור בהכל,גם במלצרים. חברה שלי סבלה מקלקלול קיבה במשך 4 ימים,לאחר שאכלה את הדג למנה ראשונה. לאחר שבועיים,ברוב טיפשותי,נתתי עוד צ'אנס למסעדה,הפעם ב"קטנה" עסקית צהריים. חצי מהמנות שוב,במחסור ואין אותם(משום מה דווקא את המנות היותר שוות). האוכל היה פשוט לא טעים!לא בסדר לא חביב,לא טעים! מחוסר ברירה והיצע הזמנתי את הדג שחברה שלי הזמינה בפעם שעברה,ובאורח פלא שכזה,לא יצאתי מהשירותים יומיים,יאמר לזכותי שאני יכול לאכול נבלה של חתול והקיבה שלי תתפקד כרגיל,ניראה לי שאפילו שועל שניזון גם מנבלות לעיתים היה מקבל קלקול קיבה מהדג הזה. בקיצור "מגעיל ת'שועלים"! לא מתקרב למקום הזה יותר אפילו לא כדי להתחמם בחורף.