סופ"ש!!!!!!!!אעאעעא!!סופ"ש!!!!:O

kepit

New member
סופ"ש!!!!!!!!אעאעעא!!סופ"ש!!!!:O

פי פה פו פהפה! התמכרתי קצת לקליק עם ביסקוויט! - שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

limors2

Well-known member
אפצ'י!

- שיר השבוע (של העוגיות):ממ
- שיר השבוע (כללי):אני רוצה דווקא שיר שהוא לא שיר השבוע. הוא שיר היום! והאתמול! Serj Tankian - Lie Lie Lie. אבל אם תתעקשו על שבוע שלם, חיליק פורצלינה מסתכל על המצעד! - אלבום השבוע:טימבלנד פריזנטס: שוק ואליו (לא מתחשק לי ללכת לחפש איות באנגלית.) - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):I am your brother
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)I am your brother!
- דבר שהשגתם השבוע:לא לעבוד היום! - מאכל השבוע:המבורגר מבורגרז באר
ועכשיו כשאני חושבת על זה, זה פרהבוגר! - משהו שעשה לכם את השבוע:לא לעבוד היום! ומפגש פורום ביום ראשון - משהו שהרס את השבוע:קור איום. - מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?תכננתי לישון, אבל חברה שלי תהיה ביישוב והיא תבוא לבקרני. אז אשן ואפגוש אותה! והנה היא שלחה לי סמס איזו מקריות מופלאה
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לא לעבוד ביום שישי זה ה-דבר. השבוע שבפתח:כולנו במתח
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:אין משהו מיוחד! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:חופש
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:סיימון קאוול
סתם: - תמונה:מתוך המעלית בבניין במרכז העיר

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gif אהוי!

- שיר השבוע (של העוגיות): כהנא חי - שיר השבוע (כללי): כשבאתי לקחת אותה מהעננים של יונה וולך. ערן צור מבצע את זה. (תגידו, זו רונה קינן שם?) - אלבום השבוע: אין כ"כ ספציפי - האדם שעשה לכם את השבוע: חברות שלי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) דפנה, אופיר, ואני חשבנו על הסצינת מתח שאנחנו צריכות לצלם למגמת תקשורת, ודפנה נכנסה להסטריה. דפנה: "כן! גם על העריכה! והתסריטה!" |אנחנו נקרעות| אני: "והצלמינה! - מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? הולכת לדפנה עם השאר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: גם כשזה לא נראה ככה - אקונה מטאטה
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין משהו ספציפי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין מישהו ספציפי סתם: - תמונה: החברים ואני משבוע שעבר - יומולדת למור.D:

clyps

New member
שבת שלום!

- שיר השבוע (של העוגיות): 'תאמיני' - שיר השבוע (כללי):'פגישה לאין קץ'-חוה אלברשטיין, ו'Venuce' לא זוכרת של מי
- אלבום השבוע: אהההה... 'פירות אסורים'-קורין אלאל - האדם שעשה לכם את השבוע: וואו, האמת שמיתר וירון (ואפילו ורדה) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): 'she's got it" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מה הדבר הכי רומנטי שאמרת לבחורה?" "שהיא מריחה כמו מרק ירקות" חחח XD - דבר שהשגתם השבוע: היום הייתי בשיחה של שעתיים עם מנהלת בית הספר. השגנו הרבה. והאמת, שהיא אחלה גברת. - מאכל השבוע: אין - משהו שעשה לכם את השבוע: השיחה עם ורדה, בהחלט. - משהו שהרס את השבוע: לא נכנס לזה שוב - מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? נפגשת עם ירון נדב יעל וגבע... ויהיה כיף :) מחר- קונה דברים לחו"ל - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: המנהלת שלכם סבבה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מעבר בכיתות, שיעור אנגלית, פגישה על סרסוטה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שולם. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ממ.. לא חשוב.. סתם: - תמונה: תמונה שאחותי צלמה בים

e r a n666

New member
יווווווו כנסו לבלוג!!!

שיר השבוע (של העוגיות): לא שמעתי השבוע עוגיות..=[ - שיר השבוע (כללי): Oasis - Wonder Wall (גבאי3>) - אלבום השבוע: Limp Bizkit - Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water - האדם שעשה לכם את השבוע: גבאי!!!!! אוהב אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "life is a lesson you'll learn it when your through" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אליה וקוץ בה" - דבר שהשגתם השבוע: (שבוע שעבר)-חברה!!! גבאי3> - מאכל השבוע: קובות עירקיות!! - משהו שעשה לכם את השבוע: הלכתי לגבאי הבייתה!! - משהו שהרס את השבוע: סבא וסבתא שלי לא מרגישים טוב=[ זה ממש לא טוב!!! - מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?לא ידוע עדיין.. כנראה יוצא להפגש עם חברים....... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שמועות(גם אם הם נכונות!!) מופצות מהר מאוד!!!!! השבוע שבפתח: יהיה מעולה ברגע שאני אראה את גבאי!!! - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את גבאי!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מבחן בג"ג.. שיהיה לי בהצלחה!!!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אממ.... גבאי??? סתם: גבאי אני אוהב אותך!!!!! - תמונה: העטיפה של האלבום השבועי שלי...

e r a n666

New member
לא שמתי לב שאני מזכיר את

גבאי כמעט כל תשובה!!! כנראה זה פשוט כי אני מת עלייה!!! ואל תשכחו להכנס אלי לבלוג!! (כי גם שם כתוב על גבאי!!!) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

e r a n666

New member
תודה תודה!!!

היא תבוא איתי להופעה ב22/2 רק שהיא לא יודעת על זה!!! ד"א מי בא להופעה???

clyps

New member
אני אהיה שם ברוחי..

כיוון שפיזית אהיה באטלנטה..

prongs3

New member
תמונה מצוינת

- שיר השבוע (של העוגיות): לא שמעתי עוגיות, שוב
- שיר השבוע (כללי): Oðin's Raven Magic Chapter 7 מאת הילמאר ארן הילמארסון ו-Sigur Rós. - אלבום השבוע: Orphaned Land- Mabool (The Story of the Three Sons of Seven) - האדם שעשה לכם את השבוע: קובי פרחי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הנני מביא את המבול על הארץ ומחיתי את כל אשר עשיתי מעל פני האדמה". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני לשלי: "שלי, אני לא רוצה להתקלח איתך!" באמצע שיעור אזרחות. - דבר שהשגתם השבוע: 76 באזרחות
אה, והגעתי ל-9 דיסקים במבצע של ה-10+1 של טאואר רקורדס
- מאכל השבוע: פסטה - משהו שעשה לכם את השבוע: הזמנתי כרטיסים להופעת היומולדת של "מבול" של "אורפנד לנד" - משהו שהרס את השבוע: צריך לנסוע עם הכיתה שלי (רק עם הכיתה, לא עם השכבה) לגבעת חביבה שבוע הבא, ואני לא רוצה
- מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש? ישנים, והולכים לחזרה באולפן למוזיקה של העמק לקראת המפגש אמצע שנה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תמיד תבדקו מה שמים לכם בפסטה לפני שאתם אוכלים! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא יודע... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אסע לטאואר רקורדס. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יוסף עבאדי סתם: - תמונה: בואו נראה אם אתם מצליחים להבין מה מצחיק בתמונה הזאת.

kepit

New member
האנשים רואים אותי אחרת ושם יש משהו גדול הרבה

יותר. - שיר השבוע (של העוגיות): ממ לאליהוD: - שיר השבוע (כללי):ממ סתם כי זה מה שאני שומעת הרגע.. זרים כמותי-מתוך הסרט טרזן של דיסני
- אלבום השבוע:איפה הילדדד אני לא מפיסקה לשמוע אותוD: - האדם שעשה לכם את השבוע:כפיר
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יודליודליודליודליודליודליהוו! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):*תמונה של ירין* "נכון שהוא נראה כמו מקל של תופים?"
- דבר שהשגתם השבוע: ממ מה השגתי השבוע? לאדעת.. - מאכל השבוע:ספגטי!D:: - משהו שעשה לכם את השבוע:יום שלישי-על האש במכבי:] - משהו שהרס את השבוע: ממ אני דיי חולה.. ומישהי: ( - מה עשיתם/אתם עושים בסופ"ש?כלום..ישבתי בבית צחקנו קצת עם בנדודי היקר..והלכתי לישון:S - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לא בריא להיות חולים:S השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ממ התנדבות בבית חולים יום רביעי..עם מכבי
וסרט עם חברים אצלי בבית
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אהמ
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כפיר,נאור וגיוש. סתם: - תמונה: חברה שלי חן צילמה..כלכך אהבתי את התמונה הזאת! מדהימה לפי דעתי

למעלה