סופ"שים...:)

סופ"שים...:)

זה שאלון ראשון שלי. אז אל תתפלאו אם הוא יהיה מעפן...>< 1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים? 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב? 4.יש לכם שעת עוצר? 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים? 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן? 7.מה אתם לובשים? 8.אתם לוקחים כסף? 9.אם כן, כמה? 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? 11.עם מי אתם יוצאים? 12.אתם שותים בשישי? 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים? 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה? 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו? 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת? 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים? 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? 20.איך היה השאלון? יאללה שיהיה לכם סופ"ש מהנה...:) ביי3>

hilonet14

New member
מעפן?? לא! :)

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? מה שאני עושה ביום רגיל 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים? למיטה 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב?עייפות 4.יש לכם שעת עוצר? לא 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים?-- 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן?-- 7.מה אתם לובשים?חלוק... אני אחרי מקלחת 8.אתם לוקחים כסף?לפעמים 9.אם כן, כמה? איזה 100 שקל פעם ב... כשאני צריכה 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא?לפעמים אמא ולפעמים אבא 11.עם מי אתם יוצאים? חברים 12.אתם שותים בשישי? לא 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים?-- 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה? סבבה 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו? שישתה 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת? 10 ככה 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים?מצחצחת שיניים... אני לא יכולה לסבול את הטעם של הבוקר בפה בעעע 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? לפעמים 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? לכ מניי מקומות 20.איך היה השאלון?אחלה בחלה

:)

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? אממ כל פעם משהו אחר 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים? או לבית קפה, או לחברים 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב? אם ההורים שלי צריכים אותי בבית 4.יש לכם שעת עוצר? לא 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים? תלוי.. לפעמים לא הכי כיף אז ב11-12.. בדר"כ ב1-2 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן? 7.מה אתם לובשים? אני לא מאלה שמתלבשים חגיגי 8.אתם לוקחים כסף? כן 9.אם כן, כמה? תלוי לאן הולכים 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? כסף שלי 11.עם מי אתם יוצאים? חברים 12.אתם שותים בשישי? לא 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים? 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה? נראה לי קצת סנובי 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו? אז שישתה אם זה מה שעושה לו טוב 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת? צהריים- אחה"צ 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים? מתבטלים 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? מדי פעם 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? זה בדר"כ יום משפחה כזה 20.איך היה השאלון? נחמד :]

fluppster

New member
מזל טוב על שאלון ראשון!

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? קמה בבוקר המאוחר, בצהריים יש לי חוג ג'אז, בערב ארוחת ערב אצל ההורים שלי, ובד"כ יוצאת לאנשהו עם החבר או עם חברות (אם החבר עובד) בלילה. 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים? למקום סגור, לא משנה איזה, העיקר לא להיות בחוץ. 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב? עייפות, חוסר חשק, חוסר כסף, או סתם אם אין משהו מעניין לעשות. 4.יש לכם שעת עוצר? לא! אני לא גרה עם ההורים, וגם כשגרתי איתם לא הייתה לי. 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים? מתי שבא לי. 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן? כלום. 7.מה אתם לובשים? אני אוהבת להתגנדר. בד"כ זה יהיה חצאית וחולצה יפה (עדיף סטרפלס) או שמלה, ולפעמים סתם ג'ינס עם חולצה יפה. 8.אתם לוקחים כסף? ברור 9.אם כן, כמה? תלוי לאן יוצאים. בד"כ בין 50 ל-100 ש"ח. 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? אף אחד, זה כסף שלי!
11.עם מי אתם יוצאים? עם החבר, ואם הוא עובד אז עם חברות (או גם וגם). לפעמים גם עם האחים שלי. 12.אתם שותים בשישי? לפעמים. 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים? לא! כל אחד קונה לעצמו. 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה? ברור, כל אחד קונה לעצמו! 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו? אז מזמינים אותו, אם זה חבר טוב. 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת? בין 12 ל-2 וחצי. 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים? רואים טלויזיה, ואח"כ הולכים לאכול עם החבר אצל ההורים שלו. 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? לפעמים. 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? בית קפה, פאב, זה משתנה. 20.איך היה השאלון? סבבה!

sweet shir

New member
עונה. 3:

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? יוצאת.. או נפגשת עם עוד כמה אנשים בבית של מישהו. ^_^ 2.כשיש גשם וקר לאן אתם הולכים? קניון, קולנוע.. 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב? מחלה. 4.יש לכם שעת עוצר? לא. 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים? מתי שמתחשק לי.. ^^ 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן? כלום. X: 7.מה אתם לובשים? בד"כ: ג'ינס, חגורת ניטים, אולסטאר/וואנס, חולצה אפורה/שחורה/חומה (כי אלו הצבעים ששולטים אצלי בארון בקיץ
). 8.אתם לוקחים כסף? כן. 9.אם כן, כמה? תלוי לאן יוצאים.. 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? אפחד, זה מהכסף שלי. 11.עם מי אתם יוצאים? חברים. 12.אתם שותים בשישי? לא.>: 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים? ... 14.מי שלא משלם לא שותה. מה דעתך על המשפט הזה? לודעת. .___. 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו? ... 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת? 2. 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים? מחשב.
18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? לא. 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? בבית, נפגשת עם חברות אולי. 20.איך היה השאלון? חביב.

למה מעפן? ממש נחמד!../images/Emo219.gif

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי?בית בד"כ. אני צריכה לראות ארץ נהדרת&מועדון לילה
. ולפעמים אצל חברות רואה. 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים?לא הולכת. 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב?גשם חזק,מחלה והורים -.-. 4.יש לכם שעת עוצר? לא 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים?אין לי זמן מדויק שאני חוזרת,כל פעם זה משתנה. 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן?-- 7.מה אתם לובשים?כל מיני דברים?
8.אתם לוקחים כסף?לפעמים. 9.אם כן, כמה?את מה שיש לי בארנק
. 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא?אמא בד"כ. אבא סתם קמצן
. 11.עם מי אתם יוצאים?חברות. 12.אתם שותים בשישי?שוקו עם קולה נחשב? XD 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים?לא. 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה?קמצנות. 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו?שלא יבוא. 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת?8
. 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים?רואה Breakfast Club בMTV
. 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים?לפעמים. 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום?כשאני כן-לכל מיני. אם לא-לא חסר לי מה לעשות בבית
-טלוויזיה,מחשב,קריאה,מוזיקה. 20.איך היה השאלון?מצוין!

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gif עונה ../images/Emo192.gif

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי
ממ.. כל פעם משהו אחר.. מקוריים
2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים
בדר"כ מתנחלים באיזה בית חמוד כזה
3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב
מחלה.. נראה לי שזה הדבר היחיד.. >< 4.יש לכם שעת עוצר
תלוי אם אני צריכה לעשות משהו חשוב בשבת בבוקר... 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים
אם כן אז אני אהיה עד סביבות 1 וחצי ככה אם לא אני לא יודעת עד מתי שכבר משעמם... 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן
לא נראה לי שיקרה כלום.. אם אני לא אקום בשביל הדבר החשוב ביום שבת אז נראה לי שאמא תעיר אותי בכוח >< 7.מה אתם לובשים
אם סתם הולכים להתנחל אצל מישהו אז אנ'לא משקיעה יותר מידי נגיד ג'ינס וסווצר של הנס או משהו בסגנון... ואם זה מסיבה אז משקיעה =] 8.אתם לוקחים כסף
תלוי לאן אני יוצאת... 9.אם כן, כמה
תלוי לאן ולמה אני הולכת... 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא
כל פעם מישהו אחר ולפעמים נאלצים מהארנק האישי והחמוד >< 11.עם מי אתם יוצאים
חברים...
12.אתם שותים בשישי
ממ.. אני שותה בקידוש ואם באלי אז אני אשתה.. [לא יוצא הרבה..] 13.אם כן, מי קונה
והאים אתם אוספים כסף מהחברים
לפעמים מביאים מהבין ולפעמים אוספים... 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה
בקטנה שישתה בכיף שלו... פעם הבאה הוא ישלם
15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו
אז נוותר
16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת
תלוי מה יש לי לעשות... 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים
מצחצחים שיניים [?!] 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים
לפעמים.. לא משהו משמעותי... 19.אם כן, לאן
אם לא, מה אתם עושים במקום
לפעמים זה לאיזה גן ציבורי או במצו"ש לקניון... 20.איך היה השאלון
חביב =]

../images/Emo210.gif../images/Emo141.gif

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? ממ האמת שבשישי אני יותר בבית.. בעיות תחבורה
רואה סרטים, טלויזיה וכאלה 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים? או בקניון\בית קפה או שבבית 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב? המצברוח?
מחסור בכסף? א יודעת
4.יש לכם שעת עוצר? לא ממש 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים? אני נוהגת לא לחזור מאוחר מדי, אין לי שעה שאני יכולה להגיד
6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן? אין לי שעה מסויימץת, העיקר לבדוק שההורים לא ידאגו
7.מה אתם לובשים? ביציאה? בטח ג'ינס ואיזו חולצה 8.אתם לוקחים כסף?ממ לרוב לא 9.אם כן, כמה? --- 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? יש לי משלי, אבל בזמנו אבא היה מביא או שהיה לי מסבא\סבתא 11.עם מי אתם יוצאים? חברה\ות 12.אתם שותים בשישי? בד"כ יין בארוחה... כמעט ולא שותה בחוץ 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים? כל אחד קונה לעצמו 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה? לא צריך להיות קיצוני, לפעמים אפשר להזמין למישהו... הכל עניין של מינון
ושל להתחלק, פעם הבאה החבר יזמין 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו? אז אפשר ךהצטרך ולהזמין אותו
16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת? לא מאוחר במיוחד 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים? שירותים?
18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? ביום שבת יותר
יש תחבורה 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? בד"כ בתי קפה וכו'
20.איך היה השאלון? חביב

MakeItHurt

New member
D: זה השאלון של שושו!!

את יודעת את התשובות 1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? משתכרים! 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים? להשתכר! 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב? אימא אבא 4.יש לכם שעת עוצר? כן 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים? שתיים 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן? אני לא ייצא יותר 7.מה אתם לובשים? כל מיני דברים 8.אתם לוקחים כסף? כן 9.אם כן, כמה? עשרים בד"כ 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? אבא 11.עם מי אתם יוצאים? את כבר יודעת! 12.אתם שותים בשישי? דעע! 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים? אוספים כסף ובד"כ את! 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה? נכון אבל זין בסוף כולם שותים! 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו? אז הוא שותה 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת? 12 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים? שותים מים 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? כן 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? לעידו! 20.איך היה השאלון? אחלה D:

rasmus girl1

New member
../images/Emo187.gif

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי?יושבים בחוץ,אצל חברים-התנחלויות סרטים וכאלה.. 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים?לאף מקום >< 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב?אם יש מבחנים לא יוצאים,אם קר בחוץ גם לא יוצאים. 4.יש לכם שעת עוצר? לא 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים?מתי שכבר עייפים. 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן?כלום 7.מה אתם לובשים?בגדים 8.אתם לוקחים כסף?לפעמים 9.אם כן, כמה?לא הרבה.. 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא?הרוב אמא 11.עם מי אתם יוצאים?חברים וחברות 12.אתם שותים בשישי?לא תמיד. 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים?החברים קונים. 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה?קצת צודק. 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו?אז לא צודק. 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת?תלוי מתי חזרתי הביתה. 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים?אוכלים..חח 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים?כן 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום?קניון ^^ 20.איך היה השאלון?נחמד.

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? בבית. 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים? לבית. 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב? הכל. 4.יש לכם שעת עוצר? מז"א? 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים? ב11,10 בערך. 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן? לא ממש יקרה משהו. 7.מה אתם לובשים? חולצת בי"ס 8.אתם לוקחים כסף? כן 9.אם כן, כמה? כמה שאני צריכה 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? מי שיש לו. 11.עם מי אתם יוצאים? עם חברים. 12.אתם שותים בשישי? לא שותה בכלל. 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים? לא 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה? אני לא שותה נו. 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו? די נו. 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת? מתי שמתחשק לי 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים? הולכת למחשב. 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? כן. 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? סתם בשכונה. 20.איך היה השאלון? בסדר.

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif נחמד ביותר.

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? באה לידיד שלי / ישנה אצל חברה או שהיא אצלי / סרט / באולינג / סתם בבית. בימים יותר חמים אנחנו יוצאים לכיכר או לטיילת. 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים? נשארת בבית בדר"כ. 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב? עייפות, ארץ נהדרת
4.יש לכם שעת עוצר? לא. 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים? מתי שבא לי. 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן? אני אהיה עייפה. 7.מה אתם לובשים? בגדים. 8.אתם לוקחים כסף? לרוב כן. 9.אם כן, כמה? 50/100.. מה שההורים נותנים קיצר. 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? אמא או אבא.. מה זה משנה? 11.עם מי אתם יוצאים? חברים. 12.אתם שותים בשישי? קולה וכאלה. 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים? אני. 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה? לא מסכימה, אני וחברים שלי לא מתחשבנים. 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו? אז עוד יותר לא מתחשבנים. 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת? מאוחר.. 11-12. לפעמים 10. 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים? עוברת מהספה למיטה במשך כל היום. 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? כן, יותר מאשר ביום שישי. 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? באולינג, קולנוע. 20.איך היה השאלון? מגניב.

דנטל

New member
סופ"ש

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? תמיד יוצאת למסיבה 2.כשיש גשם וקר לאן אתם הולכים? לאותם מקומות, גשם לא משנה לי כלום 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב? שום דבר 4.יש לכם שעת עוצר? ממש לא 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים? בבוקר 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן? כלום 7.מה אתם לובשים? ג'ינס וגופיה 8.אתם לוקחים כסף? כן 9.אם כן, כמה? מאה ומשהו 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? הכסף שלי, אבל אם כבר, אז אמא שלי, אבא שלי מת 11.עם מי אתם יוצאים? חברה 12.אתם שותים בשישי? כן 13.אם כן, מי קונה? והאם אתם אוספים כסף מהחברים? כל אחד קונה לעצמו 14.מי שלא משלם לא שותה. מה עדתך על המשפט הזה? מקובל לגמרי 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו? אז הוא בכלל לא צריך לצאת 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת? 16:30 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים? גולשת 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? לפעמים כן 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? מסעדה ו/או מסיבה 20.איך היה השאלון? אחלה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאחלה שאלון :)

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי?הממ מסיבה, או סתם לשבת אצל חברה, או מסעדה יענו נאפיס מקס ברנר וזה 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים?לשבת אצל חברה, ולפעמים בבית 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב?רק אמא או אני 4.יש לכם שעת עוצר?לא 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים?מתי שבאלי 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן?לאיודעת אולי אמא תכעס קצת אבל זה יעבור 7.מה אתם לובשים?תלוי לאן יוצאים 8.אתם לוקחים כסף?תלוי לאן יוצאים 9.אם כן, כמה?אם למסיבה אז 30 שקל ככה, אם סתם לחברה אז 20 שקל למונית או משו, אם מסעדה אז 100, ואם סרט אז 70 ככה 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא?פעם אמא פעם אבא 11.עם מי אתם יוצאים?עם החברות 12.אתם שותים בשישי?לא 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים?-- 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה?-- 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו?-- 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת?מתי שבאלי. בדרךכלל בין 10 ל11 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים?הולכת לאכול ארוחת בוקר, ואז לטללויזיה 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים?לא 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום?קניון עם אמא או סתם בבית, או ללכת לשחק 20.איך היה השאלון?נחמד מאוד :]

sukrazit

New member
עונההה

.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? כל פעם משו אחר לאחרונה לרוב בבית.. 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים? או לחברים או בבית.. 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב? אממ גשם? 4.יש לכם שעת עוצר? לא XD בעצם תלוי לאן אני הולכת.. 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים? מתי שכולם הולכים..ואם כן אז ב-1 בערך.. 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן? יכעסו עליי 7.מה אתם לובשים? אינלי מושגגגג XDD 8.אתם לוקחים כסף? לפעמים 9.אם כן, כמה? לא הרבה 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? בייביסיטר 11.עם מי אתם יוצאים? חברים 12.אתם שותים בשישי? לא 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים? 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה? אממ טוב..לא צריך XD 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו? אז אל תהיו קמצנים תנו לו לשתות! 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת? 10 11 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים? מחשב 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? לפעמים 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? או בבית או עם משפחה או בבתים של חברים.. 20.איך היה השאלון? נחמד.

Eti No Name

New member
בא לי. ../images/Emo28.gif ../images/Emo14.gif

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? יורדים למטה עם החברים, או קוראים ספר טוב. 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים? בבית.
3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב? שומדבר, אני לא מתה על יציאות בשיש. 4.יש לכם שעת עוצר? נופ 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים? בשיש? 2 בערך.. 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן? כלום 7.מה אתם לובשים? משו מחמם.. לשבת למטה זה מתסכל מדי פעם, חח. 8.אתם לוקחים כסף? לאא 9.אם כן, כמה? 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? 11.עם מי אתם יוצאים? חברים 12.אתם שותים בשישי? לא.. 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים? אני די שומרת שבת אז זה די בלתי אפשרי.
14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה? שטויות של קמצנים. 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו? כנל.
16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת? 12.. 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים? אוכלים, קוראים ספר 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? או זה או עובדים. 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? אממ כל מיני מקומות, מה שבא בטוב.. 20.איך היה השאלון? סבבי

crazykid oO

New member
../images/Emo9.gif

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי? מסדרת את החדר, מנקה. מבלה. נחה. נפגשת עם חברות 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים? כנראה בבית למקום אחר נעים וחמים שלא משעמם בו P: 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב? חום 4.יש לכם שעת עוצר? 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים? 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן? עונש. לא ירשו לי יותר לצאת 7.מה אתם לובשים? בגדים 8.אתם לוקחים כסף? תלוי 9.אם כן, כמה? 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא? 11.עם מי אתם יוצאים? חברים 12.אתם שותים בשישי? מים 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים? 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה? מה.. זה ח'ברה שישתה [אני אביא לו כאפה אם הוא לא יחזיר כסף.... סתם] 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו? |: 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת? 11-10 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים? מתעוררים. שוטפים פנים, מצחצחת שיניים. מתארגנת. עד הצהריים אין לי כח להחליף פיג'מה XD 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים? לפעמים כן 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום? מבקרת את סבתא או מתכוננת למבחנים 20.איך היה השאלון? סבבה

linoy pal

New member
עונה...[=

1.מה אתם בד"כ עושים ביום שישי?או יושנת..או יוצאת.. 2.כשיש גשם וקר איפה לאן אתם הולכים?מתחת לסמיכות מול הטלויזיה 3.מה ימנע ממכם לצאת יום שישי בערב?גשם!! 4.יש לכם שעת עוצר? לא 5.אם כן, מתי? אם לא, מתי אתם חוזרים?בדר"כ אני חוזרת ככה2 6.מה יקרה אם לא תחזרו בזמן?כלום 7.מה אתם לובשים?עכשיו? 8.אתם לוקחים כסף?כן 9.אם כן, כמה?20 30 40 50 כמה שצריך 10. מי מביא לכם את הכסף אמא או אבא?אבא 11.עם מי אתם יוצאים?חברות 12.אתם שותים בשישי?לא 13.אם כן, מי קונה? והאים אתם אוספים כסף מהחברים?אם שותים לא נוהגים..חח סתם... 14.מי שלא משלם לא שותה. מה שעדתך על המשפט הזה?יותר טוב שלא ישתה...לטובתו 15.ואם מצבו הכלכלי לא משהו?שלא ישתה..אני לא מבינה למה צריךלשתות... 16.מתי אתם בד"כ קמים יום שבת?10 17.מה אתם עושים אחרי שאתם קמים?חוזרים לישון 18.אתם יוצאים גם ביום שבת עם חברים?לא 19.אם כן, לאן? אם לא, מה אתם עושים במקום?שיעורי בית!! 20.איך היה השאלון?נחמדד

למעלה