סופ-סןף קניתי את אוסף אסקימו-לימון!

rush2

New member
סופ-סןף קניתי את אוסף אסקימו-לימון!

ורק ב 199 ש"ח בתו השמיני בירושליים... שמתי לב שבסרט השמיני "בלוז לקיץ" השחקנים עצמם דיברו בעברית בצילמי הסרט- אך פס הקול הוא בגרמינית בלבד! מדוע אי אפשר לשמוע את פס הקול המקורי? האם דיבבו את הסרט לגרמנית ואת המקור פשוט זרקו??

rush2

New member
ועוד שאלה- היכן צולם אסקימו 7-

ואיזה מלון מופיע בסרט?

אהבה צעירה צולם בגרמניה...

ובישראל.צילמו במיוחד לשם ודיבבו אותו לעברית אחר כך. למרות שלא רואים איזה משהו שבאמת מזכיר את גרמניה חוץ מאדון שניצר שאין לי מושג איך קוראים לו וסמדי. סמדי גם שיחקה ב"ספיחס" בתור רינה. בדי.וי.די מאחורה רשום במקום שניצר "שניידר" ובמקום סמדי "איריס".

JAMES DEAN

New member
הרבה שחקנים הופיעו בסדרת הסרטים:

*יוסף שילוח: רס"ר שמש, (למרות שיש לו דרגה של סמ"ר) וג'ורג'יאן. סוניה מרטין: זאת הבחורה שגילמה את רינה ואת סמדי. לואיס רוזנברג: הרוקח בבית מרקחת בסרט הראשון והרופא ההומו שנותן גימלים. סביך גולדריך: ששיחק בספיחס את המנצח על הלהקה ומזמין את השלישיה לשיר בבגדי נשים וגם שיחק בסרט הראשון אבל שכחתי בתור מה. אבי חדש: שמשחק את פרוייקה רק ב-3 סרטים. בכוונה שמתי את יוסף שילוח בכוכבית כי לפי מה שידוע לי סיפרו לקהל בחו"ל שזה אחיו התאום.

JAMES DEAN

New member
חחחח כן למרות שאין לו

|סוד כמוס| אבל אל תספרו להם בסדר?

חן 2005

New member
גולדריך גילם באסקימו לימון..

הראשון את הגניקולוג שביצע לנילי(ענת עצמון)את ההפלה. בנוסף הישתתפו בסידרה מנשה וורשבסקי(אבא של בנצי)יהושוע לוף(מוכר הקרח באסקימו לימון)איבון מיכאלי(קיבוצניקית מכרם שלום שגילמה את דמותה של תמי בשיפשוף נעים)רחל שטיינר(ברכה הממושקפת)אריאלה רובינוביץ'(נורית הג'ינג'ית)ועוד.

eliranri

New member
חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא

בכל מקרה הוא גם היה נשוי פעם אני לא מאמין לשמועות שהוא הומו...

למעלה