סופ״ש??

down under

New member
המשיך עם שלושת רבעי שוט או אם תרצו צ'ייסר וחצ

של ויסקי ג'יימסון הרגיל (לא 18 או גולד או ווט סו אוור אלא הסטנדרטי).

omef

New member
רבוטה!

חמישי בערב בעבודה - שירז קברנה של ווילוגלן. לא משהו.

שישי בצהריים - חתוננוצ'קה. 180 מוזמנים, מלא שמחה וכיף, אחת המשמרות המהנות שהיו לי בחיי, ומלא מלא קמפרי .(וקצת סטולי).

nukke

New member
ישראליאנה

חמישי - אצל syko1, בהזמנת kinks, טעימת אורך של מבשלות ישראליות. עוד ייכתב על כך בבלוג של עידו, אבל בגדול, אכזבונת.

שישי - יריד בירות ישראליות בסנטר, שהיה מוצלח ביותר. רשומה בבלוג, עוד שעה בערך. הסופ"ש לא נגמר. נראה מה יהיה בהמשך.

nimrodrosen

New member
איך את מסבירה את הפער?

בערב הטעימות שעשינו של מבשלות הבוטיק המסחריות היה בסימן אכזבה אבל ביריד בדיזינגוף סנטר נראה שממש אהבת את הבירות. האם הבייתיים טובים מהמסחריים? האם זה עניין של הקשר? ציפיות גבוהות מהמסחריים ונמוכות מהביתיים?

מסוקרן לשמוע את דעתך

syko1

New member
הקפדה בבקבוק

מסכים לגבי האכזבה, לדעתי יש קשר בין היכולת להקפיד על ההיגיינה בבקבוק כמויות מסחריות ביחס לכמויות קטנות. חוצמזה הביציות שולטטטטוותתתת :)

matroz

New member
בירה!

חמישי-שישי פסטיבל הבירות בסנטר. היה באמת מוצלח. נהניתי מאוד.
יומיים ארוכים שלוו בשתיית המון (שאני אומר המון, אני מתכוון המון) בירה.
יש פוסט בבלוג.

כדי לנוח מהבירה, את הערב והלילה האחרון העברתי עם קצת וודקה, לא משהו לספר עליו.
היום שוב בירה - טעימות דולסה הדור הבא....

alexvis

New member
אלרום 2008

נפתח עם אף מדהים של פירות אדומים. לאחר שעתיים התרכך בצורה מרשימה והפך ליין חלק כמשי עם טאנינים חלקים ומוצקים. יין מעולה.

ביקור קצר אצל נמרוד בעליית הגג

ולא כל כך קצר בחצר, בסחיטת קני סוכר לרום. היה כיף!
בין לבין טעמנו מהמבחר של עליית הגג ועוד כמה (לא בטוח שבסדר הזה, ואולי שכחתי משהו?):
בירה מורפאוס
בירה 48
IPA של עליית הגג
שיכר קנה סוכר מתובל
לימונצ׳לו עליית הגג
לאפרוייג חוזק חבית ׳פס אדום׳ הישן - מצויין!

בלי קשר אתמול קוניאק מרטל xo ולינקווד 15

Desert Seagull

New member
סופש יומולדת - יינות לקיץ

שני בקבוקי רוזה 2010 של כרם שבו שהיו כבדים ואלכוהוליים. חמיצות טובה. רוזה שרירי שמרגיש כאילו הוא מנסה להיות יין אדום. חביב, אבל כבד מדי.

שני בקבוקי פלטר סוביניון בלאן 2011. מת על היין הזה.

שני בקבוקי הרי גליל רוזה. הפתעה לטובה במיוחד לאור המחיר המצחיק. המלצה טובה של חברי הפורום.

בקבוק ויתקין רוזה 2011. מעולה.

בקבוק עגור רוזה 2009. נחמד אבל לא כזה התלהבתי.

שלוקון מהשרי אולורוסו שהיה בטעימת בלוויני באדיבותו של tom127 שהשאיר לי את מה שנשאר בבקבוק. תודה!

גראפה פולי ארומטיקה כדי להוריד את הכל.

במגזר המתנות קיבלתי יער יתיר 2006 ורוזה חצי יבש של יקב מונד. היה כיף לארח. ההמלצות הטובות שקיבלתי מהפורום, הרי גליל וויתקין רוזה, בהחלט הביאו להנאת כולם. תודה רבה

yoavge

New member
סטנדרט

ויסקי: לפרוייג PX (החביב עלי לאחרונה) וגלנדרונך 89 סינגל קאסק (תודה דפורטיבו!) מצויין. שרי, מתקתק אך בועט (עכשיו שמתי לב שסיומת PX גם כן) - פצצה.
בירה: סם אדמס

Padod

New member
ערב רב

של משקאות שונים...

אתמול היה ליבירה-ביטר נחמד...יום חמישי היה הנדריקס כדרך ללמוד למבחן בתרבות מודרנית יפנית...
הערב, אחרי סשן של כעס ועצבים על אנשים צרי-אופקים היו אלתור קוקטיילי זריז (פיסקו, לימון, טיה מריה, ליקר פימנטו, ביטרס תפוזים וביטרס שוקולד), אקסלייה אנייחו (טקילה מיושנת בחביות סוטרן) ואייל אוף ג'ורה סופרסטישן שאחרי יום ארוך נתפס לי מאוד פירותי וכיפי.

מחר צפוי שיעור מיקסולוגיה עם עשרת הקוקטיילים הטובים ביותר באמתחתי (כמעט) ואז נסיעה ארוכה לת"א לערב קוקטיילים של דודי זץ - ערב של קוקטיילים ע"ב טקילה דון חוליו, טנקרי 10 וזקאפה 23.

למעלה