סופש

A t z a

New member
סופש../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- תמונה שבא לכם לשים- שיהיה סופש טוב לכולם-אני לא אהיה פה הרבה אבל תמשיכו לכתוב
..

סופשבועעעע

שיר השבוע של איגי- שיר הנגב שיר השבוע לא של איגי- מותר השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- 96 בביולוגיה משהו שהרס את השבוע- בעע כל אתמול תמונה שבא לכם לשים- אין

A t z a

New member
טוב נגיד כל עוד אני פה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-עדיין תמיד אוהב תמיד נפגע..אני בדיוק שומעת אותו בריפיט.. שיר השבוע לא של איגי-שני כוכבים-מירי מסיקה,GONE-קלי קלארקסון השיר המאוס של השבוע-לא ציפיתי-קרולינה.. משהו שעשה את השבוע-הופעה של מירי מסיקה... משהו שהרס את השבוע-היום ואתמול.......
תמונה שבא לכם לשים-לא רוצה

BjiJiNaaA

New member
בעע

שיר השבוע של איגי-תאת"נ שיר השבוע לא של איגי-לא יודעת. השיר המאוס של השבוע-לא יודעת.. משהו שעשה את השבוע- פשוט כלום משהו שהרס את השבוע- אתמול בלילה. תמונה שבא לכם לשים-לא בא לי

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- אדום. כי פשוט כייף לנגן אותו על גיטרה P: שיר השבוע לא של איגי- אסף אמדורסקי- יקירתי
משהו שעשה את השבוע- שהוא נגמר ^^ משהו שהרס את השבוע- השבוע עצמו :X

mic22

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של איגי- תמיד אוהב שיר השבוע לא של איגי- Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes השיר המאוס של השבוע- מלי לוי - ביי ביי
משהו שעשה את השבוע- מירי והראל
משהו שהרס את השבוע- כל מיני תמונה שבא לכם לשים-

למעלה