סופ''ש - תענו

סופ''ש - תענו ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- הערות- תמונת השבוע-

sivan1996

New member
עונה D=

שיר השבוע של לירז- ריסים שיר השבוע לא של לירז- דור דניאל- יש ימים. משהו שעשה את השבוע- הצטרפו מלא חברים לקבוצה של אדם למברט בפייסבוק!!!! :) משהו שהרס את השבוע- כלום D: מה קניתם השבוע- חולצה מגניבה של אדם למברט :p ציטוט השבוע- I keep running into walls that I cann't break down תוכנית\סרט השבוע- ההצעה!!!! XD משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תחרות כדוריד D: משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- בית ספר...... :S מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לכל האנשים שהיו אתמול בערב אצל עיני בבית!!! XD הערות- יעזור לי מאוד אם תצטרפו לקבוצה של אדם למברט http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=330356024174&ref=mf ותזמינו חברים.... אנחנו רוצים שהוא יבוא לארץ.... :) תמונת השבוע-

יאלה עונה ../images/Emo8.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- הרבה דיכאון ומיזרחית אין לי כוח לפרט חח
משהו שעשה את השבוע- שאני הולכת ל-3 הופעות של גלית ברצף ב-8.6 ב-10.6 וב-26.6
משהו שהרס את השבוע- שנישארתי בלי סיגריות
חח אבל בסוף קניתי
מה קניתם השבוע- כרטיסים להופעות .. סיגריות - שימלה מהממת . ונעלי נייק מעלפות
ציטוט השבוע- וואלה מאושרת קפצו לי כוולם D; תוכנית\סרט השבוע- נשות הטייסים , עספור , שמש , ועוד ... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לנסוע לת''א פעמיים
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- בצפררר :- \ מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש- לג'ני .. מתה עלייך מיי אמורה
הערות- ששבבת להייטט לכוולם
תמונת השבוע- :)

אליסה13

New member
חחח סיוי מה איתי? שחכת למסור ד''ש לי? לא יפה

ממש פוגע חחח סתם את בחיים לא תפגעי בי אני בטוחה בכך תודה רבה על השיחות נפש שיקפצו לי כל העולם ואשתו לא שמה על אף אחד אוהבת אותך סיוני דנאלי שליי

sivan1996

New member
אני מוסרת ד"ש, חיבוק, נשיקה, ואת כל האהבה

שיש לי בעולם!! לאליסה!!!!!!!!!!!!!!111!! 3> 3> 3> אני מחזיקה כל כך הרבה אצבעות לקראת היום הולדת שלך :p

אליסה13

New member
אין אין עלייך

גם אני אוהבת אותך הכי בעולם ומודה לך כל כך אני צריכה לדבר איתך דחוף יש עוד מישהו שחושב על מה שדיברנו אתמול זוכרת?

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-ריסים,נשכח מליבך,נשיקות,האלופה,מלכה קרה שיר השבוע לא של לירז-כל השירים של ריטוש ושל שירי מימון האחת של חיי קובי פרץ הכל זה לטובה דודו אהרון האחת שלי ישי לוי משהו שעשה את השבוע-לא זוכרת משהו שהרס את השבוע-ואוו המון לגלות שגם הבנאדם שיצר אותך חושב את משהאחרים חושבים בקיצור אין על מי לסמוך בעולם הזה מה קניתם השבוע-בגד ים חדש לבריכה אביבה מחכה לראות אותך כבר דיברת איתם יאו אני מתה עם דיברת איתם את תתמצאי אותי בטיפול נמרץ חחח המבין יבין חחח סיוון הבנת? ציטוט השבוע-את האחת והיחדה שמבינה אותי ואני מודה לך על הכל את הכי טובה בעולם תוכנית\סרט השבוע-סופר נני החבר'ה הטובים וגיא פינס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-בריכה אביבה אביבה אביבה משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-ליום שני לחזור ללמודים מישהו שאתם רוצים לישלוח לו ד"ש-ארתור,ליאור,וסיווון הערות-סיוני תמונה מעלפת מי זאת שלידך? תמונת השבוע-

sivan1996

New member
חח D: הבנתי :p

ואני ממש ממש מקווה שהיא תשכנע אותה :) בתמונה, אני וחברה שלי, במעלית D=

אליסה13

New member
גם אני מקווה מאוד

אוי אמרת מעלית וזה מזכיר לי את עזריאלי אני לא חוזרת לשם בחיים 4 מעליות עברנו קניון הזהב הכי טוב

אליסה13

New member
חחח כן איך אפשר לשכוח?

הרגתן אותי ואבא שליי צורח על כל האנשים חבל שלא ראיתן את זה

חחח מה הם לא חצופים ? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נראה לי עברו איזה 10 מעליות עד שהצלחנו שנתנו לנו לעלות !!

אליסה13

New member
חחח אחר''כ אבא שלי דרס אישה אחת

והיא צרחה עליו מה אתה לא רואה לאן אתה נוסע? והוא תתסכלי לאן את הולכת חחחח אבא אבא העצבים שלך הורגים את כולנו תאמין לי למה אתה כזה אבל אני מתה עלייך למרות שאני לא מראה את זה ואתה חושב שאני אוהבת את אמא יותר בעצם זה נכון כי אמא לוקח לה זמן להתעצבן כפרעלייה איזו עדינה היא מתה עלייה אמוש שליי נעם אמרה לך כמה אני אוהבת אותך נכון? מתה עלייך אין כמו אמא בעולם וליאור יודעת שאני מתה על אמא שלי נכון?

חח אליסוש מאמי :)

אין על אמא בעולם ! ובטח שאני יודעת ! אבל גם אין על אבא !!!!!!
חחחחחחחחחחחחחח נראה לי אנחנו דרסנו לא מעט אנשים בעזריאלי D:

אליסה13

New member
חחח נכון אבל היה הכי כייף שבעולם נכון????

מצטערת שאת ורותם הייתן צריכות להוביל ת'הכיסא שליי סליחה סליחה סליחה אם לא היה ת'האוטו הקטן הייתי באה עם ממונע חחח כמו אוטו

sivan1996

New member
נצל"ש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני יודעת שזה ממש ממש לא קשור לפה... אבל הוא זה מושלם!! איזה חמוד....!! 3> http://www.youtube.com/watch?v=npmjTj6_HrA&feature=player_embedded הוא מחכה את אדם למברט! :) ועוד משהו- יש לי בעיה באינטרנט, ואני לא יכולה להוסיף תגובה לכל הודעה בפרום... אין לי מושג למה... אז אני לא כותבת הרבה, כי אני לא יכולה.... :(

למעלה