סופ''ש תענו

סופ''ש תענו ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז - שיר השבוע לא של לירז - משהו טוב שקרה השבוע - משהו רע שקרה השבוע - עיתון/ספר/תוכנית השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - תמונה - הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - Kylie Minogue - Get Outta my way Maroon 5 - Misery Neyo - Tear You Down Katy Perry - Teenage Dream משהו טוב שקרה השבוע - הופעה של קרן אבראשי, יומולדת לליאור (לא מהפורום.. ליאור חבר שלי חח) משהו רע שקרה השבוע - כלום עיתון/ספר/תוכנית השבוע - אממ.. כוכב נולד? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לברמן משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - כלום תמונה - אין הערות/תלונות וכו' - אני מרוצה מאוד מכמות הפעילות בפורום מתחילת החודש... אני מאוד מקווה שזה ימשיך ככה. מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - כולם

sivan1996

New member
עונה ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של לירז - X שיר השבוע לא של לירז - jeffree star- get away with murder משהו טוב שקרה השבוע - קניתי את הדיסק עם הבונוסים!! של אדם!!!!!!!!!!!!!!!
משהו רע שקרה השבוע - טומי
אבא שלו.....
עיתון/ספר/תוכנית השבוע - סולט משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לא משו מיוחד.... משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - ככל שעובר הזמן...... הלימודים מתקרבים יותר ויותר.... תמונה - טומי!
הערות/תלונות וכו' - מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - לאליסוש!!!!
דור!!!!!!!! מתה עליך!!
לג'פרי החמודי שלי :) ואדם!!!!!!!!!!!!!!

אליסה13

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז - אין שיר השבוע לא של לירז - שירים מהמופע המשותף של שירי מימון ושמעון בוסקילה משהו טוב שקרה השבוע - שהלכתי במוצ''ש עם אמא למופע המשותף של שירי מימון ושמעון בוסקילה בגן העיר בראשון-לציון משהו רע שקרה השבוע -שרבתי עם אמא ושלא פגשתי את שירי אחרי המופע לצערי הרב!!!!!!!!! עיתון/ספר/תוכנית השבוע - כוכב נולד,לילה בויליג' עם אלירז שדה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - מחר לפגוש את ליאורוש בבצפר!!!!!!!!! ומחרתיים לטוס עם אמא,אבא ואחותי הקטנה לרוסיה למשפחה המורחבת מחכה בקוצר רוח!!!!! משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - כלום תמונה - מהמופע המשותף של שירי מימון ושמעון בוסקילה בראשל''צ במוצ''ש בגן העיר הערות/תלונות וכו' -דרך מצויינת ומעולה לפתוח ת'השבוע עם המופע של שירי מימון ושמעון בוסקילה שיהיה לכולם שבוע טוב עם מלא הפתעות טובות וריגושים ושמחות ורק בשרות טובות אמן אמן אמן!!!!!!!!!! ושגלעד שליט יחזור הביתה אמן אמן אמן!!!!! מסרו ד"ש למי שאתם רוצים -לשירוש ושמעון הנפלאים והמדהימים!!!! אוהבת אותכם!!!!!!!! היה מדהיםםםםם נהניתי מכל רגע ורגע תודה רבה רבה רבה לכם!!!!!!!!!! ולכל הפורום!!!!!!!

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז -
שיר השבוע לא של לירז - אייל גולן מפה לשם ... משהו טוב שקרה השבוע - שיחת טלפון מפתיע ומרגשת , שכ''כ שמחתי לזה
משהו רע שקרה השבוע - כלום .. עיתון/ספר/תוכנית השבוע - לא ראיתי בכלל טלוויזיה , אולי רק קצת שמש .. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - הופעה
משהו שאתם לא מחכים לו שבוע הבא - לא יודעת תמונה - ... הערות/תלונות וכו' - .... מסרו ד"ש למי שאתם רוצים - לגלית גיאת חחחח

למעלה