סופש כבר כאן שתהיה לכולנו שבת שמחה.. אתמול הייתי במרכז..סיוט! כמה לחות וחום...
ט טל205 New member 12/6/09 #1 סופש כבר כאן שתהיה לכולנו שבת שמחה.. אתמול הייתי במרכז..סיוט! כמה לחות וחום...
פ פלפל חריףף New member 12/6/09 #2 שבת שלום מהצהריים אני אצל ההורים. אחותי חזרה מהבסיס היום אז אבא שלי החליט לעשות לנו אסאדו לצהריים. חם היום ומזל שפה יש מזגן. שבת נעימה לכולנו.
שבת שלום מהצהריים אני אצל ההורים. אחותי חזרה מהבסיס היום אז אבא שלי החליט לעשות לנו אסאדו לצהריים. חם היום ומזל שפה יש מזגן. שבת נעימה לכולנו.
ב בא לבד2 New member 12/6/09 #4 יש לי מערכת מרכזית בכל הבית.. היום מזגן זה לא מותרות כמו שהיה פעם. אי אפשר לנשום בלי מזגן.אצלי עובד תמיד. ואנחנו רק ביוני.
יש לי מערכת מרכזית בכל הבית.. היום מזגן זה לא מותרות כמו שהיה פעם. אי אפשר לנשום בלי מזגן.אצלי עובד תמיד. ואנחנו רק ביוני.
מ מלך ארגמן1 New member 13/6/09 #9 יש לי מזגן אבל למעט 10 ד' בחודש כדי שלא יעמוד ללא שימוש, אני לא משתמש בו, מעדיף מאוורר 26 או 28 אינץ' וזהו.
יש לי מזגן אבל למעט 10 ד' בחודש כדי שלא יעמוד ללא שימוש, אני לא משתמש בו, מעדיף מאוורר 26 או 28 אינץ' וזהו.
ש ש חף New member 13/6/09 #5 שבת שלום השבוע אני ממש עוברת סדרת חינוך בכל הנוגע ל "לא להתרגש מדברים שלא לצורך" גם הבוקר הזה נפתח בעצבים קלים אבל עבר לי ברגע שנכנסתי למתחם הקניות... שיהיה סופ"ש דבש!
שבת שלום השבוע אני ממש עוברת סדרת חינוך בכל הנוגע ל "לא להתרגש מדברים שלא לצורך" גם הבוקר הזה נפתח בעצבים קלים אבל עבר לי ברגע שנכנסתי למתחם הקניות... שיהיה סופ"ש דבש!
מ מלך ארגמן1 New member 13/6/09 #7 תדרוך לי על היבלות למה לא? ../images/Emo6.gif אחד הדברים שאני הכי לא אוהב כאן זה הלחות עם החום לכשעצמו אין לי בעיה שתהיה לכולם שבת מלכה
תדרוך לי על היבלות למה לא? ../images/Emo6.gif אחד הדברים שאני הכי לא אוהב כאן זה הלחות עם החום לכשעצמו אין לי בעיה שתהיה לכולם שבת מלכה
ב בא לבד2 New member 13/6/09 #8 חח שותק לא אומר כלום בנידון. הלחות בהחלט דביקה,ומגעילה. ואנחנו רק ביוני.מה יהיה יולי-אוגוסט. והכי גרוע זה שאתה יוצא ממקלחת ושוב הלחות. הולך להתכונן לקראת ה... אחלה שבת..
חח שותק לא אומר כלום בנידון. הלחות בהחלט דביקה,ומגעילה. ואנחנו רק ביוני.מה יהיה יולי-אוגוסט. והכי גרוע זה שאתה יוצא ממקלחת ושוב הלחות. הולך להתכונן לקראת ה... אחלה שבת..
ק קושקושית מתולתלת New member 13/6/09 #10 שבת שלום ומבורכת... שחפושי סליחה שלא התקשרתי... אפשר עכשיו?
ד דסדס New member 13/6/09 #11 סוף שבוע נעים לכולם... אני גוססת בלי מזגן, זה הכרחי. אוף, אין לי כוח לכתוב. נשארו עוד 10 ימים לסיים את הסיוט.
סוף שבוע נעים לכולם... אני גוססת בלי מזגן, זה הכרחי. אוף, אין לי כוח לכתוב. נשארו עוד 10 ימים לסיים את הסיוט.