סופ'ש כבר כאן-הסכמ'ש

I מ י ר ב I

New member
סופ'ש כבר כאן-הסכמ'ש

שיר השבוע שלי של קרן-

שיר השבוע שלי לא של קרן-

משהו שעשה לי את השבוע-

תכנונים לשבוע הבא-

מאכל השבוע שלי-

עונת ההופעות כבר כאן,איזה הופעה יש לכם על הקנה? גם קרן וגם אחרות-

סופ'ש נעים וחלומי לכולם

I מ י ר ב I

New member
מסכמש'ת....

שיר השבוע שלי של קרן-ואת עם הראל

שיר השבוע שלי לא של קרן-נפשי-מיקיאגי

משהו שעשה לי את השבוע-קצת קניון עם אמא

תכנונים לשבוע הבא-שלמה ארצי בקיסריה!!!!

מאכל השבוע שלי-לחמניות ביתיות בציפוי דבש

עונת ההופעות כבר כאן,איזה הופעה יש לכם על הקנה? גם קרן וגם אחרות-שלמה ארצי בקיסריה,ילדי החוץ בשוני,קרן כמובן!

סופ'ש נעים וחלומי לכולם

I מ י ר ב I

New member
בהופעה כזו של יום העצמאות

אני הולכת להופעה שלהם שהם מארחים את רן.יש זמן

ady18

Well-known member
מסכמת:

קרן: ליק ואנקה
לא קרן: תביני אורי שכיב
עשה:הייתי בטיול בצפון ישנו בבית שאן: היה קריוקי ובריכה היה קר אז די לא השתתפתי בערב לצערי, הינו בגשרים תלוים לדעתי קצת מפחיד בקרנו בקיבוץ כנרת בקברים של נעמי שמר ורחל, אבל הכי כייף מסלול מעיינות כזה במכוניות ממנועות כשעתים מומלץ מאוד!!!
שבוע הבא: חברים...
מאכל: המבורגר וגלילות...
הופעות: הופעה גדולה כנראה תהיה קרן, אבל מביאים עוד הופעות לעיר שלי בכול מיני אירועים עדין לא פרסמו , ונזרום עוד מוקדם לא סגרתי עוד הופעות לגמרי.... כי מחכה לראות מה יביאו... :)

סכמ"ש

שיר השבוע שלי של קרן- דמעות

שיר השבוע שלי לא של קרן- עדיין "בוקר יעלה"- ילדי החוץ

משהו שעשה לי את השבוע- בת מצווה של בת דודה שלי ויום הולדת לאמא שלי וביום שבת אני אהיה בהופעה של הראל סקעת אז גם זה יעשה לי את השבוע

תכנונים לשבוע הבא- יש גם לאחותי וגם לאח שלי יום הולדת (כן זה שבוע כזה עם מלא ימי הולדת
)

מאכל השבוע שלי- פיצה

עונת ההופעות כבר כאן,איזה הופעה יש לכם על הקנה? גם קרן וגם אחרות- כפי שכתבתי, הראל סקעת ביום שבת וכרגע הזמנתי רק לבכורה של מירי מסיקה (זה ביום הולדת שלי
) (הייתי רוצה ללכת גם לקרן ולילדי החוץ... נראה אם יצא...)

אז ככה

שיר של קרן-הצפון הפורח

שיר לא של קרן-לא כל אחד יכול\מיקיאגי

עשה את השבוע-עבודה

שבוע הבא-הופעה במסגרת פסטיבל מדיטרנה באשדוד שהולכת לחבר בין 2 עולמות שונים של מוזיקה:מצד אחד-דני סנדרסון עם הלהקה שלו והשירים הסו קולד מערביים שלו ומהצד השני-התזמורת האנדלוסית של אשדוד שתביא את החיבור המזרחי לשירים של דני.

מאכל-קוסקוס

הופעות-בא לי שלמה ארצי הסיבוב החדש,אלינו הוא מגיע ב 28.8 לאמפי באשדוד

ואת האמת

לא חשבתי בכלל שיש לי את הצד הזה של לאהוב טיולים.חשבתי שאני בעיקר טיפוס של בית כי מה לי ולטיולים והכרתי את הקבוצה הזאת של עופרים וראיתי שיש אחלה אנשים ומשם זה התפתח לעוד טיול ועוד אחד וכיף שם להכיר אנשים חדשים.

מסכמשת :)

שיר השבוע שלי של קרן- ואת

שיר השבוע שלי לא של קרן-על הגשר הישן, אף אחת

משהו שעשה לי את השבוע- פסטיבל הסטודנט עם חברות :)

תכנונים לשבוע הבא- למצוא כיוון

מאכל השבוע שלי- אננס

עונת ההופעות כבר כאן,איזה הופעה יש לכם על הקנה? גם קרן וגם אחרות- שוני של עילי בוטנר וילדי החוץ
ומבחינתי לכל ההופעות של קרן
עוד לא יודעת בדיוק

סופ"ש נעים :)

למעלה