סופשבוע?

down under

New member
יין, בירה, ויסקי, ג'ין (נקי), ברבן, וודקה

בתחילת השבוע בקופיקס בר שליד העבודה בירה כלשהי בכוס (לא טובורג שמוגשת אצלם מבקבוקים אלא כלשהי מחבית) וכן צ'ייסר של ג'ים בים וצ'ייסר של רד לייבל.

בהמשך השבוע יין מעולה קברנה סוביניון בזלת הגולן 2008 שנפתח כשעתיים בתוך דקנטר. בעיני יין מעולה (120 ומשהו ₪ באליאסי יהודה הלוי)

בסוף השבוע בירה מרדסו מחבית וכן מספר צ'ייסרים של וודקה דנסקה וצ'ייסר של ג'ין בומבי נקי.
היום בצהריים עוד מהיין המופלא של ק"ס בזלת הגולן 08.

nimrodrosen

New member
הרבה קוקטיילים והכנת סירופ טוניק

בחמישי ביקרתי ב"מיני בר" שעכשיו מנהל אותו עמית גלעד עם מספר חברים. שתיתי 3 קוקטיילים וכולם היו מעולים וכן גם החברים שביקרו (אולי חלקם יעידו כאן) גם כן היו סופר מרוצים.

שישי המשיך עם ביקור באימפיראל עם זוג קוקטיילים בשבילי (סוג של דרקירי עם דבש ופסיפלורה שלא סטה יותר מדי מהמצופה מדאקירי וכן וואחקה אולד פאשנד- הבסיס מזקל) וזוג "רד סנאפר" בשביל אישתי- היא חלמה על הרד סנאפר מאז שתתה אותו לאחרונה באימפיריאל והמשקה השני לא איכזב (הראשון היה חריף מדי). כרגיל מעולה באימפיראל!

היום, כנראה נפתח איזה יין (סופ"ש שחיתות) אבל בינתיים אני מכין באץ חדש של סירופ טוניק בעקבות ביקוש שעלה לאחרונה- עוד מישהו רוצה?

אחרי שבוע בלי כלום

חצי לאגר לא ברור (הייניקן אולי?)
ואבידן פרינג׳ CMS (קברנה מרלו שיראז) 2009 שהיה רך, נעים, פירותי ומאוזן (לא מתוק מדי, מצויין עם האוכל).

לתזקיקים נחזור מחר, יש דברים מעניינים מחכים...

Desert Seagull

New member
סופש רווי

בחמישי במיניבר:
ניו יורק סאוור ע"ב קלבדוס
פיסטאשיו פיז
ביטר סזראק
האוס פליפ
כולם מוצלחים ומהנים.

שישי בדרך היין, סדרת רכסים: ארגמן 09 חמצמץ, מרלו 09 לא רע בכלל וקברנה 10 שטוח ומשעמם. פעם שניה שאני טועם את הקברנה הזה וחושב שהוא לא מוצלח בעליל.

בשישי במסעדת ביירן בת"א:
שליש לוואנבראו
גראפה mouchau 2007
גראפה סיבונה מיושנת בחביות שרי
גראפה שרדונה של borgo vecchio
גראפה פרוסקו של cavalin
תזקיק משמשים אוסטרי

שישי בערב כרמל מרלו שעל 2009

שבת בערב דובל טריפל הופ 2011, הראשונה שיצאה בדור החדש. הזמן עשה לה טוב!

בין לבין, דיוגנס 2013 של הדובים

שמח שנרשמתי לטוניק

gabi a

New member
לא הרבה

גלמורנג'י אוריג'ינל הטוב והמאוזן, טובורג רד מבקבוק וגולת הכותרת - "ההודית המכוערת" של רונן מחבית בדנסינג קאמל. ה-IPA האהובה עלי, יבשה מאוד, ארומה מטורפת של כשות, מרירות קיצונית. תענוג

יין

בשישי בערב קב"ס של קדש ברנע - יופי של יין בשביל 50 שקל.
בשבת בצהריים סובניוןן בלאן של וילה מריה טעים כרגיל, שבלי ביו סימון 2010 שטוח משהו, ורוזה 2012 של פלאם גם לא עניין ממש.

er77

New member
יין טוב והרבה

אמפורה רייטון 2010, יופי של יין, מאוזן מאוד ביחס ל 2009, למרות האלכוהול החריג (15.7), לא מורגש.
בנמיניה ק.ס. תרשיש 2010, עשוי היטב.
ושני מתיישנים: ויתקין ק. פרנק 2007, נהדר, הגיל ממש לא מורגש
פלטר שירז קברנה 2006, הלך נהדר עם סינטה טובה.
היתה גם נפילה, בורדו קרו בורגואה 2006, לא מקולקל אבל שטוח לחלוטין אחרי 4 שעות של נסיונות לראות אם יצא ממנו משהו, מה שנשאר נשפך אחר כבוד לכיור...

er77

New member
לא זוכר את ה 2007 כמשהו יוצא דופן

אבל מזכיר ב"עיגוליות" שלו דווקא את ה 2008, שאני אישית מאוד אהבתי לעומת ה 2009 הפחות מוצלח.
בהזדמנות אפתח 8 9 ו 10 ביחד, יהיה מעניין להשוות בreal time.

gabi a

New member
יצא לי לטעום לא מעט רייטון

ולטעמי הם גילו עקביות מרשימה מבציר לבציר, אבל מצד שני כל בציר נטעם בהזדמנות אחרת, אז יכול להיות שאני טועה

טקילה

עמית ממקסיקו פינק בייבוא אישי מותג שלא שמעתי עליו בחיים - Antiguo
אני לא מבין בטקילה בכלל ולא מת על טעמים אגרסיביים של אגבה, אבל זו ספציפית חלקה מאוד, טעימה, ועדיין יש לה אופי. בקבוק התפרק בצהריים בקרב קהל שלא שותה.

מלבד זה היו אתמול כמה Bass שבאה טוב כשרוצים משהו פשוט וקל, יותר שתיה מאשר אלכוהול, הייתה גינס מצויינת, סוביניון בלאן פשוט וטעים מאורוגווי שנמכר גם בארץ וקברנה ממש נחמד בבשביל 15$, מסונומה, יקב בשם וויליאם היל.

foodnwine1

New member
קילכומן חדש Coull Point - טוב מאוד

היו כמה דברים אבל ראוי לציין את הקילכומן הנ"ל שרק שוחרר לחנויות דיוטי פרי. NAS, אבל גם ככה קילכומנים הם צעירים.
הקילכומן הראשון שנמכר בדיוטי פרי ורק לדיוטי פרי
אין פה פרופיל שלא טעמנו, אבל יופי של מיקס, כבול, עשן וכל הטוב שקילכומן צעיר מציע. חושב שמדובר על 45 לי"שט שזה לא זול אבל גם לא יקר.
להשיג בחנויות הדיוטי פרי ליד ביתכם. :)

למעלה