סופשבוע T.V

סופשבוע T.V

השבת התבייתתי קצת על השלט... מאה שנות טרור בערוץ ההיסטוריה עם כתבות נועזות ומזעזעות על תופעת השהידים,האינתיפאדה,ופיגועי דת ושנאה. מנגד, כתבות מזעזעות ביומן ששיאה בכתבה על ההתפרעויות והתקפות חוליגנים מתנחלים על מכוניות,מצלמות ואנשי תקשורת וחיילי מילואים. אותה ברבריות...אותה שינאה.... מזל שאני לא מפקד שם על חיילים.....

נשית~37

New member
גם אני הייתי צמודה לערוץ

היה מזעזע.. גם משום העובדה שזה ברור שתופעת המתאבדים לא תסתיים. הגיוס שלהם הולך ונעשה קל, ציידי הראשים שותפים את מוחם החלש בשנאה כלפינו, "הכובשים"...זה לעום לא ייגמר.

מייקי בוקר טוב../images/Emo140.gif

אני לא רוצה להשמיע כאן את דעתי הפוליטית אבל אני רוצה לגנות את המתנחלים כשהם תוקפים את בנינו החיילים שבסך הכל פקודות ממלאים הם עושים את הגרוע מכל הם פוגעים באחיהם היהודים ונותנים גם לאלה שמאמינים בדרכם ללכת פשוט מאוד נגדם

סליחה....?

אלה לא אחים שלי,לא עם שלי,ולא דם שלי. אני מודיע לך שאם הייתי מפקד במקום הייתי מורה לפתוח עליהם באש.

מצטער לאמר לך

אני מתעב אותם,לא רואה בהם חלק מהקהילה שלי,הם מגדילים את השינאה של כל העולם כלפינו,ומרחיבים את מעגל האיבה עם הפלשתינאים בפרובוקציות שלהם. מבחינתי,הם והאחים המוסלמים במצרים,והמוג´הידין באיראן זה אותו הדבר בדיוק. סליחה, רק השפה שונה...

העולם

שונא אותנו כי אנחנו יהודים, כי אנחנו נבחרים, מיוחדים (תציץ למטה תראה על מה אני מדברת, לא שם...חחחחחחה... בשירשור של סער) מי זה העולם? אמריקה?? להם אין בכלל זכות דיבור עם כל פשעי המלחמה שלה. ארצות ערב? הם רוצים להשמיד אותנו ויחד איתנואת כל העולם. אז???????? אלה האחים שלך, תצטרף למאבק נגד שונאך ולא נגד אחיך.

לא נכנס לפוליטיקה....

היה קשה מאוד לראות בכתבה אחרת עשרות של אנשים,מכל גווני הקשת החברתית, עולים מחבר העמים,קשישים,חיילים,ילדים אוספים פירות וירקות בשוק הכרמל ושוק מחנה יהודה וצובאים על פתחי עמותות לחלוקת מזון. נושם עמוקות.... קשה לי....

sahr12

New member
אני ישבתי אתמול בלילה לראות זאת..

זה בכלל ערוץ מדליק... בקר אור לך .

ולקינוח....תוכנית נחמדה.....

בת-הזוג שלי קוראת לי ואומרת לי "בוא,בוא...יש אחלה תוכנית בשבילך...בוא" ערוץ יס פלוס 22:00 , סרט על רון ג´רמי,כוכב הפורנו האגדי. בחור יהודי שמנמן ושעיר מצוייד ב-25 ס"מ מאיימים,ובו תיאור חייו,הצלחותיו,מומחיותו,ובדידותו. בין הקטעים הביזאריים מה (כמו המין אוראלי שהוא יכול לבצע בעצמו) היה גם משהו שהצלחתי ללמוד....אני מודה... מי אמר שרק ערוץ ההיסטוריה מחכים....

אז ככה...

מומחיותו הגדולה,כך העידו אילו שהיו עמו, במין האוראלי המדהים שידע להעניק. סודו התגלה בכך,שלכל אחת מתאים "עינוג" שונה... אחת תעדיף מלמטה למעלה...השניה ימינה ושמאלה... אחרת בעיקר מסביב עם נגיעות קטנות... אחרת רק בדגדגן עם מציצות קטנות...... בקיצור....לא להישאר שבוי בקונספציה....

חניבעל.

New member
אז מה אתה אומר בעצם

שאני אמור להתחיל לנהל רשימות -כל אחת איך היא אוהבת?? נו טוב נוסיף עמודה בפנקס השחור.

לאאאאאאאאא

הרעיון הוא שלאחת הזאת שתהיה....צריך לבוא עם ראש פתוח, ולא להיות בטוח שכל מה שלמדת ורכשת, יתאים גם לה.....

יוווווווווווווווווו

רק עכשיו למדת את זה???????? המצב חמור מייקי..... (עליך לא הייתי מאמינה..)

למעלה