סופשבוע

Oyster Girl

New member
סופשבוע ../images/Emo88.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סופשבוע רגוע וכיפי

"Oh mother, don't look back..."

שיר השבוע של איגי- האיש שחסר, כן, גם השבוע. שיר השבוע לא של איגי- Oh mother- Christina Aguilera. מעליות- דודו טסה ורוני אלטר. עמית פרקש- מיליון כוכבים. משהו שעשה את השבוע- הממ.. משהו שהרס את השבוע-
משהו
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שיחזור
תמונה שבא לשים-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לנולי

Oyster Girl

New member
../images/Emo66.gifעונה...

שיר השבוע של איגי- לא מחכה יותר לדוור שיר השבוע לא של איגי- גאולה של חמי משהו שעשה את השבוע- הלכתי להופעה של חמי ודיברתי איתו משהו שהרס את השבוע- לא נתנו לי להיכנס להופעה (אבל אח"כ היה כיף חיים כשהוא יצא) בילוי השבוע- הופעה.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- כוכב הקופים מה קניתם השבוע?- ספר של ד"ר סוס
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים - אבא רוחני שלי
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- קדימה אנשים להגיב! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכווווווווולם

בצבצבצ ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של איגי- מילים יפות שיר השבוע לא של איגי- Placebo - Every You Every Me משהו שעשה את השבוע- לא נראלי שהיה משו מיוחד.. :| משהו שהרס את השבוע- נגמר המחנה
,אזכרה של סבא וסבתא ז"ל, דיכאונות לא מוסברים אצלי השבוע,אחותי שבוע הבא הולכת לשרת בצפון,יצאתי בכיתה ח-ר-א עם הבנאדם שאני הכי שונאת בעולם
בילוי השבוע- קניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "הבועה"
מה קניתם השבוע?- כרטיס לסרט
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- נממ.. ללכת לראות תופים,קורדה חוזרת,הוא חוזר, וזהו. תמונה שבא לשים- תל יבנה, מדהים לא?
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- נממ.. לנוליק.. תודה על המכתב!

../images/Emo68.gif

שיר השבוע של איגי- אדום שיר השבוע לא של איגי- The Used - Buried Myself Alive משהו שעשה את השבוע- X משהו שהרס את השבוע- X בילוי השבוע- התנחלויות כרגיל סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מלאכים ושדים מה קניתם השבוע?- חולצה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- עיר הבירה
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- X תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לרוני
לאן נעלמת לי?

BjiJiNaaA

New member
נראה לי שראיתי את איגי אתמול../images/Emo3.gif

שיר השבוע של איגי- אין שיר השבוע לא של איגי- אין משהו שעשה את השבוע- להסתובב מלא בת"א
משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- ת"א בערך כל יום?:) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האלופה
כמובן מה קניתם השבוע? קצת בגדים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-איטליה
! תמונה שבא לשים-אין לי כוח, אני יושבת על הרצפה כי הכסא שלי עמוס בדברים שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-נוופ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-למי שרוצה פרח

A t z a

New member
מהההה???../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

למה את אומרת את זה ברוגע?!
איך יש לך דופק?!ותאבון?!! ה-צילו!!! אני דורשת מסר עם פרטים אלי!!!

Ronushnush

New member
../images/Emo12.gif

שיר השבוע של איגי- הדוור שיר השבוע לא של איגי: שמים עלינו זין - הפוסי של לוסי, מה עוד ביקשת - אריק ברמן משהו שעשה את השבוע- האמת שכלום משהו שהרס את השבוע- לקום ב-7 בבוקר
(ילדים, אל תנסו את זה בבית
) בילוי השבוע- אתמול ושני סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שודדי הקאריביים 2 מה קניתם השבוע?- כל מיני משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שמלי תחזור
תמונה שבא לשים- איזה בובון
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנעל'ה, חזרה אליך

:]-../images/Emo205.gif

שיר השבוע של איגי- האמתי שלא היה ממש השבוע שיר השבוע לא של איגי- אין משו ספציפי כל השבוע שמעתי גזוז משהו שעשה את השבוע- יום כיף עם אמא.. משהו שהרס את השבוע- העייפות מהעבודה.. בילוי השבוע- חברים באו אלי וראינו סרט סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה
מה קניתם השבוע?-קלסר מזה חמוד
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חזרה תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למיכל ילדה מוקצנת לשעבר שלוקחת את כל האחריות על הפורום

mic22

New member
עונה

שיר השבוע של איגי- להתעטף שיר השבוע לא של איגי- יונתן שפירא של איה כורם משהו שעשה את השבוע- שומדבר מיוחד משהו שהרס את השבוע- דנע נטשה לחו"ל
סתם
בילוי השבוע- לא היה
איזה שבוע יבש סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הממ "שעות מתות" מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חזרה מחר
תמונה שבא לשים-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכולם

A t z a

New member
עונה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-להתעטף..וכולם בעצם,אני חורשת אותה בנסיעות שיר השבוע לא של איגי-כל שירי העולם
אני חורשת מוזיקה משהו שעשה את השבוע-אני לא זוכרת כלום
בעצם הלימוזינה נראה לי משהו שהרס את השבוע-לפספס ת'הופעה של איגי הכניס אותי לבאסה ארוכה בילוי השבוע-אין סוף בילויים פה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-לאדעת מה קניתם השבוע?-מלא דברים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-להיות בישראל תמונה שבא לשים-של איגי,אבל אין פה שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולכם

למעלה