סופשבוע

Swap Meet

New member
סופשבוע../images/Emo75.gif../images/Emo54.gif

הרבה זמן לא היה... שיר השבוע: זמר/ת/להקת השבוע: אלבום השבוע: חווית השבוע: באסת השבוע: איש השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע ספר/סרט השבוע: מאכל השבוע: תוכנית השבוע: תוכניות לשבוע הבא: שיהיה לכולנו אחלה של סופשבוע

שיהיה אחלה סופשבוע ושנה טובה :)

שיר השבוע: ממ נראליllove song זמר/ת/להקת השבוע:ממ ^ אלבום השבוע:- חווית השבוע: נמנמ ת''א ביום שישי D: היה מצחיק רצח. באסת השבוע: הייתה הופעה מזעזת, הפסדתי בגללה מודרני, לא הרגשתי טוב יום חמישי והפסדתי בלט >< איש השבוע: ואט? ציטוט השבוע: "אני שולחת אסאמאס אני שולחת אסאמאס" איש אוטיזם מהאוטובוס. תמונת השבוע: משעמם בבית ספרD: והסיכה.. זה חברה שלי הכינה מניירות באמצע השיעור חחח ספר/סרט השבוע: - מאכל השבוע: סיניי תוכנית השבוע: ורוניקה מארס, יצא לי לראות בלילה כל יום.. התגעגעתי:) תוכניות לשבוע הבא: מממ חופש.. לישון קצת וללכת לעשות שופינג קל :)

Swap Meet

New member
"בראש השנה שלך.."../images/Emo54.gif

שיר השבוע: אסף אבידן- WEAK שיר מדהים
וגם adele-hometown glory זמר/ת/להקת השבוע: אדל,אביב גפן אלבום השבוע: אין חווית השבוע:חוויה? לא נראה לי שהייתה באסת השבוע:שכל מה שרציתי לקנות באיקאה לא היה להם
איש השבוע:נממ חברות בתכלס.. ציטוט השבוע: תמונת השבוע ספר/סרט השבוע: ספר- יוצאת מהכלים מאכל השבוע:עוף בלימון ודבש של יאמיסאן
תוכנית השבוע: החיים על פי Y(לא הסדרה שהאנשחם בתוך בית מלא זמן..) תוכניות לשבוע הבא: אורטופד,ראש השנה

למעלה