סופשבוע

אזירפאל

New member
סופשבוע ../images/Emo66.gif

אז היה לנו שבוע פעיל בפורום, הא?
פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש מיי כמיקל רומנס הפורומים החדשים אופנה אלטרנטיבית אוונסנס השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום וסופשבוע מצויין

אזירפאל

New member
המציפנים - Top 10 ../images/Emo88.gif

(62) Euterpe (עלייה
) (66) שירלי שרה (כניסה חדשה
מה חבל שבשבוע הבא כנראה שכבר לא תהיי ברשימה) (71) Ice Queen 7 (73) Brombit (74) bachner1 (93) Liquid Dreams (99) Fairywitch (107) מגרש השוודים (120) אטומיק בייגל (237) TheImpactBoy
(אני מוכרח להודות שאתה מפתיע אותי
)

Fairywitch

New member
../images/Emo2.gifהשתפרתי המון../images/Emo70.gif

99... איך שנאתי לקבל 99 במבחנים
זה כזה מתסכל. בכיתה ו' בכיתי פעם בגלל סיפור כזה

Nights Unseen

New member
לשם שינוי P:

שיר/י השבוע של ווית'ין: DOF שיר/י השבוע לא של ווית'ין: נה, הרבה מידי. אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: Civil War - Guns N Roses דבר טוב שקרה השבוע: לא שזכור לי דבר רע שקרה השבוע: גם לא משהו מיוחד משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: פסטיבל הקומיקס? ירושלים? משהו כזה אתר השבוע: - מאכל השבוע: - ספר השבוע: הארי פוטר 5 סרט/סדרת השבוע: אין לי מושג ציטוט השבוע: - תמונת השבוע:

Ice Queen 7

New member
שבוע טוב

שיר/י השבוע של ווית'ין: Restless שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה נייטוויש והרבה דיסטרבד, קשה לבחור אחד אלבום השבוע: Disturbed - Believe מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי את המתכונת בתנ"ך דבר רע שקרה השבוע: המתכונת הלכה בסדר אבל פחות טוב מהמבחנים שהיו עד עכשיו.. אז די מלחיץ לחשוב מה יהיה המגן :X משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יומולדת לאמא, לסיים תנ"ך ביום שלישי אתר השבוע: הפורום הזה בגלל הדיון המעניין P: מאכל השבוע: שניצל סויה ספר השבוע: הארי פוטר וחדר הסודות, מלאכים ושדים (השבעתי את עצמי שלא להתחיל ספר חדש לפני שאני מסיימת שוב את כל הסדרה של הארי פוטר, אבל הסרט של מלאכים ושדים אמור לצאת בקרוב ואני רוצה לסיים לפני זה כדי לראות) סרט/סדרת השבוע: מלון בבילון ציטוט השבוע: (בשיחה עם הרבה קישורים לתמונות של חתולים קטנטנים וחמודים) (זוֹעָרִית) אומר/ת (01:53): דברים קטנים זה חמוד (זוֹעָרִית) אומר/ת (01:53): (גישה כזאת יכולה לשמח הרבה בנים
) - (אבא מביא לאמא דף עם תוצאות של בדיקת דם במבט מושפל) אמא: ~מעיינת~ "הממ.. טריגליצרידים(?) גבוה מדי.. אני מבקשת שיפור בשליש הבא." אבא: "כן, אני אעשה מועד ב'." - אמא בזמן חיבוק: "יש לך מותניים!
" - (משיעור תנ"ך) המורה: "אז הם תפסו אותו, ניקרו לו את העיניים, ואז לקחו את הבנים שלו ושחטו אותם לנגד עיניו" (כל הכיתה: "אייייייייייייכס"
) אחת התלמידות: "אבל אין לו עיניים
" המורה: "אה.. נכון" - ציטוט לא מדוייק מסרט שאמא שלי סיפרה לי עליו, על אחת שמגלה על מישהו שהוא רוצח שכיר- היא: "אתה רוצח שכיר?!" הוא: "לכולם יש שלדים בארון" היא: "זאת אמורה להיות מטאפורה!!!" תמונת השבוע: לעוד מישהו התמונה הזאת גורמת לעשות בטעות את הפרצוף הזה? XD

Ice Queen 7

New member
אה כן ויום אינסוף שמח לכולם D:

למה כל מי שאני אומרת לו את זה לא מבין על מה אני מדברת ]:

התמונהההההה +_++_++_++_+ (האייקון... ++)

אמג איזה קטןןןןןןןןןןןןןןןןןן! D::::::::::::::::: (למרות שראיתי את זה כבר וכנראה שאני אמרתי לך שעשיתי את הפרצוף שלו כשראיתי אותו XD)

אזירפאל

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Truth Beneath The Rose. כלומר, אשכרה שמעתי אותו. מיוזמתי.
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: המון רג'ינה ספקטור. בעיקר: Summer In The City Edit Uh-merica Field Below וכמובן - That Time
Radiohead - There There Blackfield - Open Mind אלבום השבוע: Begin To Hope של רג'ינה ספקטור והראשון של בלאקפילד. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Lover, You Should've Come Over של ג'ף באקלי. דבר טוב שקרה השבוע: הודיעו לי אתמול שיהיה לי ביום ראשון חופש, קניתי היום שלושה דיסקים - אוקיי קומפיוטר של רדיוהד (בפעם השניה. הדיסק הראשון שקניתי נשרט בצורה קשה
), Grace של ג'ף באקלי ו-Blue של ג'וני מיטשל. שלושתם ב-99 ש"ח.
דבר רע שקרה השבוע: הודיעו לי בתחילת השבוע שהקורס שלי יתחיל רק ב-14 בספטמבר, כלומר, עוד חמישה שבועות של המתנה.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופש ביום ראשון! אתר השבוע: אין. מאכל השבוע: פיתה דרוזית עם חומוס ובורגול.
ספר השבוע: לשרוד עם זאבים של מישקה דפונסקה. אני מתקדם לאט למדי, אבל הוא ממש טוב. סרט/סדרת השבוע: סרט: Wall-E, ראיתי אתמול בקולנוע - אהבתי ממש. סדרה - Weeds
ובטי המכוערת. ציטוט השבוע: אין. תמונת השבוע: אין.

אוה, באסה.

אח שלי גם ממתין עכשיו לקורס אחרי שכיסחו לו את הפרופיל אבל הבסיס שלו שעה-שעתיים נסיעה (לא בטוחה אפילו איפה זה) אז מעניין מה יהיה איתו. 0.0 כמה זמן הקורס שלך יהיה? ואחריו ישר תהפוך לחובשקרבי? (זה מה שזה, כן?
)

Brombit

New member
אני שוב אהיה לא נחמדה ואענה על שתי שאלות

שיר/י השבוע של ווית'ין: A Dangerous Mind, Ice Queen מאכל השבוע: פתיתים צבאיים

SheWillBeLoved

New member
נמנמ ../images/Emo199.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: 4 דקות של מדונה
אלבום השבוע: בקושי שמעתי מוסיקה השבוע, אז.. מה את/ה שומע/ת עכשיו:
Gone - Kelly Clarkson דבר טוב שקרה השבוע: אמסטרדם!!
לא להאמין שכבר נגמר. דבר רע שקרה השבוע: - משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יומולדתתתת!
אני אהיה חוקית יאי ^^' אתר השבוע: - מאכל השבוע: :| כמה אכלתי, מלא! האוכל של KFC שווה
ספר השבוע: גנבת הספרים. אני די באמצע ועוד לא סיימתי, though, אבל הוא מעניין לאללה. סרט/סדרת השבוע: למי היה זמן בכלל
אבלל! אני שוקלת לראות את Wall E או סרט אחר מחר או משהו. ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: הייתי מעלה תמונת נוף יפה מאמסטרדם כי לא חסר, אבל אין לי כאן. בוהו. שבת שלום :)

:]

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: - אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: Threnos - Elend דבר טוב שקרה השבוע: יש לי עבודה מגניבה, אממ לא יודעת מה עוד P: דבר רע שקרה השבוע: חם >_> משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגשינהיעלעדתתתת
ועיר עם קורל D: אתר השבוע: www.bebo.com
מאכל השבוע: עוגיות שוקולד איטלקיות טעימות-על-מהחלל *-* ספר השבוע: לא קראתי השבוע XD אני צריכה לסיים את ארבע ההסכמות ולקרוא את קופסה שחורה לביה"ס. סרט/סדרת השבוע: הממ ראיתי סרטים השבוע?
אני ממש לא זוכרת/באפי למרות שלא ראיתי (אבל קומיקס? XD)+אנג'ל+המומינים ציטוט השבוע: (למה אין אייקונים בהודעה מהירה?!)
חברה על באפי 8 (הקומיקס) אחרי שסיפרתי לה כמה דברים נוראיים משם: מורע אומר/ת (19:28): יואו מורע אומר/ת (19:28): אבל למהההה מורע אומר/ת (19:28): זה כזה מורע אומר/ת (19:29): "זוכרים שהייתה את הסידרה הזאת באפי קולטת הערפדים? ונכון שהיא הייתה מדהימה? אז! חה! בואו נהרוס אותההההה D::::::::::" מאנג'ל:
I saw her. I'm not crazy-. -Where? -Right between the clowns and the big talking hot dog.
Let's face it, unless there's a web site called www.oh-by-the-way-we-have-darla-stashed-here.com, we're pretty much out of luck. (כנסו לכתובת!
)
Click on recent acquisitions. Right there. There-! -I've got it. Sheesh, backseat surfer.
-Why is it always virgin women who have to do the sacrificing? -For purity, I suppose. -This has nothing to do with purity. This is all about dominance, buddy. You can bet if someone ordered a male part for religious sacrifice, the world would be atheist like that.
-Just because we had a thing for 150 years, don't presume you know me.
-I didn't like that barkeeper. I can't get his eyes off my fingers. טוב נמאס לי. תמונת השבוע: - הודגש באמצעות מדגישומטיק

Learn To Fly

New member
../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אנג'לס שיר/י השבוע לא של ווית'ין: eatliz - violently delicate (אני לא אתפלא אם גם בשבוע שעבר כתבתי את השיר הזה) אלבום השבוע: מה שכתוב למעלה^ מה את/ה שומע/ת עכשיו: Distrted - A Soft Whisper דבר טוב שקרה השבוע: הרחבתי את העגיל באף.. זה היה השבוע? דבר רע שקרה השבוע: צו ראשון משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין סרט/סדרת השבוע: MAMA MIA למרות שזה סרט מטומטם

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gif../images/Emo192.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: מלא. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: The Corrs- Would You Be Happier, Dreams Vanessa Carlton - Home,A thousand milles Alanis Morissette- רוב השירים שלה. katy perry -I kissed a girl שיר ממש מדבק. אלבום השבוע:Mother Earth, The Silent Force ושל אלאניס. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Rihanna - Disturbia דבר טוב שקרה השבוע:חברה שלי חזרה מחו"ל, כמה התגעגעתי אליה. אתמול יצאתי עם חברות ואחת ישנה אצלי. זה היה סוף שבוע מעולה. דבר רע שקרה השבוע:קצת ניתוק.. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:תיאוריה? די, הפעם אני באמת עושה. אתר השבוע:ישרא ו-DA סרט/סדרת השבוע:חברים
, הכי גאים שיש. זה ממש סוטה. ממש.

למעלה