:]
שיר/י השבוע של ווית'ין: -
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: -
אלבום השבוע: -
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Threnos - Elend
דבר טוב שקרה השבוע: יש לי עבודה מגניבה, אממ לא יודעת מה עוד P:
דבר רע שקרה השבוע: חם >_>
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגשינהיעלעדתתתת
ועיר עם קורל D:
אתר השבוע: www.bebo.com
מאכל השבוע: עוגיות שוקולד איטלקיות טעימות-על-מהחלל *-*
ספר השבוע: לא קראתי השבוע XD אני צריכה לסיים את ארבע ההסכמות ולקרוא את קופסה שחורה לביה"ס.
סרט/סדרת השבוע: הממ ראיתי סרטים השבוע?
אני ממש לא זוכרת/באפי למרות שלא ראיתי (אבל קומיקס? XD)+אנג'ל+המומינים
ציטוט השבוע: (למה אין אייקונים בהודעה מהירה?!)
חברה על באפי 8 (הקומיקס) אחרי שסיפרתי לה כמה דברים נוראיים משם: מורע אומר/ת (19:28): יואו מורע אומר/ת (19:28): אבל למהההה מורע אומר/ת (19:28): זה כזה מורע אומר/ת (19:29): "זוכרים שהייתה את הסידרה הזאת באפי קולטת הערפדים? ונכון שהיא הייתה מדהימה? אז! חה! בואו נהרוס אותההההה D::::::::::" מאנג'ל:
I saw her. I'm not crazy-. -Where? -Right between the clowns and the big talking hot dog.
Let's face it, unless there's a web site called
www.oh-by-the-way-we-have-darla-stashed-here.com, we're pretty much out of luck. (כנסו לכתובת!
)
Click on recent acquisitions. Right there. There-! -I've got it. Sheesh, backseat surfer.
-Why is it always virgin women who have to do the sacrificing? -For purity, I suppose. -This has nothing to do with purity. This is all about dominance, buddy. You can bet if someone ordered a male part for religious sacrifice, the world would be atheist like that.
-Just because we had a thing for 150 years, don't presume you know me.
-I didn't like that barkeeper. I can't get his eyes off my fingers. טוב נמאס לי.
תמונת השבוע: -
הודגש באמצעות מדגישומטיק