סופשבוע

Oyster Girl

New member
סופשבוע ../images/Emo54.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

vagz

New member
פה פה פה פאם

שיר השבוע של חמי- מסמרים חלודים, זוהי סדום
שיר השבוע לא של חמי- פורטיסחרוף-אמריקה, והאלבומים של יאיר זיו ודור דניאל. משהו שעשה את השבוע- הופעה אתמול
משהו שהרס את השבוע- בגרויות\מתכונות בילוי השבוע- ההופעה אתמול ועוד כמה לילות עם חברים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- רשומות רומח הדרקון מה קניתם השבוע?- כרטיס להופעה אחרי הרבה מאוד זמן. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של התבלינים =] תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שיגיע קהל כמו אתמול לכל הופעה =] תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למי מי שהיה בקהל אתמול

אורי נה

New member
אז ככה:

שיר השבוע של חמי- בתוך התחתונים שיר השבוע לא של חמי- לא יודעת.. משהו שעשה את השבוע- שבת בלילה משהו שהרס את השבוע- בוחן ומבחן שבגללם לא הייתי בהופעה של איפה הילד בילוי השבוע- שבת בלילה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- לא זכור לי שקניתי משהו משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לקחת למישהו את הפלאפון, בשביל מס' פלאפון של.. לא משנה תמונה שבא לשים- נעלמה לי התמונה.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כל השבוע הזה נמחק לי מהזיכרון! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אמא של בוני, בוני

A t z a

New member
חוק מס' 1 בתיכון:../images/Emo80.gif

הופעות תמיד אבל תמיד יבואו לפני הלימודים
.

Oyster Girl

New member
חוק מספר 1 בתיכון ../images/Emo54.gif

הלימודים חשובים בערך כמו הריבוע האחרון של הנייר טואלט שנשאר דבוק לגליל בשירותים.

A t z a

New member
חחח מיכל../images/Emo6.gif את תדרדרי פה את כולם../images/Emo80.gif

למעלה