סופשבוע

Oyster Girl

New member
סופשבוע ../images/Emo54.gif

מקווה שהיה לכם שבוע טוב, לא קשה מדיי ולא משעמם מדיי.. שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

coldgirl

New member
../images/Emo65.gif

שיר השבוע של חמי- בואי נפרד שיר השבוע לא של חמי- Relax- Mika משהו שעשה את השבוע- הופעה של יוני בלוך, פיצה וסרט עם מיכל
משהו שהרס את השבוע- משהו
בילוי השבוע- מה שציינתי בשאלה "משהו שעשה את השבוע" סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- נער החידות ממומביי- סיימתי! מה קניתם השבוע?-קומיקס של משפחת סימפסון, שתי חולצות ואוכל. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כל מיני תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שלום עולמי תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למיכל כמובן
תודה לך
שיהיה שבוע טוב ושבת שלום!

עוד מעט לא יהיה מקום בורידים

שיר השבוע של חמי- לא ממש חמי, איפה הילד- השמים הגבול. שיר השבוע לא של חמי-זה נכון- זקני צפת.
משהו שעשה את השבוע-ת"א. משהו שהרס את השבוע-ראיתי מיקודם חתול תלוי ליד הבית שלי :S קריפי. בילוי השבוע-ת"א. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-שוב- נמלטים! מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ניראה לי שזה שבוע הבא הופעה של שלומי שבן.
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כולם D:

.

שיר השבוע של חמי: הולך איתך לנצח שיר השבוע לא של חמי: stairway to heavon, של לד זפלין משהו שעשה את השבוע: אנשים טובים משהו שהרס את השבוע: אנשים פחות טובים. בילוי השבוע: יציאה עם חברים מה קניתי השבוע: סטנד חדש להיי האט, ודיסק של קלפטון (טוב נו, דרק אנד דה דומינוז). משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: הופעה של יהלי סובול. מתאים לי הופעה שקטה עכשיו... תנו פרח למישהו: לעזרא מחלילית, שעשה לי הנחה רצינית על הסטנד :)

בואי ניפרד, נעשה את זה יפה.

שיר השבוע של חמי- בואי ניפרד.
שיר השבוע לא של חמי- אפור-פיטר רוט.
משהו שעשה את השבוע- ת"א.
משהו שהרס את השבוע- שלא הלכתי להופעה של נועם פנחסוב.
בילוי השבוע- ת"א.
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אין.
מה קניתם השבוע?- דיסק, ופלאפון חדש.
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חופש חנוכה(?), הופעה(?).
תמונה שבא לשים- הבועה.
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- למה ההורים שלי הרסו את התוכנית ללכת להופעה?
.
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מי שרוצה.
.

אני אשמח ../images/Emo6.gif

התכוונתי לזה שבנות בדרך כלל לא משתמשות בביטוי הזה, הן מוצאות את זה מעליב. אם אני אצטט מישהי שנתנה לי סטירה פעם כי קראתי לה נקבה: "נקבה=בעלת נקב. ברגע שאתה קורא לי נקבה, אתה מגדיר אותי כעטיפה לחור, ללא הבדל ביני לבין עכבר" בגלל זה זה הצחיק אותי שהשתמשת בזה. (הפירוט עוד תקף
?)

חחח בחיים לא שמעתי את זה ../images/Emo6.gif

חברה שלך כניראה פמיניסטית או משהו כזה, יש נשים גם שלא קוראות לבן הזוג שלהן בעלן כי הוא לא הבעל שלהן
אבל אותן נשים בד"כ ימצאו ללא חזיה ועם שיער בבית השחי. אני רואה את זה כטיפשי...

למעלה