סופשבוע

Roncha87

New member
סופשבוע../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: משהו מצחיק שקרה לי השבוע: ציטוט של השבוע: משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: משהו שאני מתחרט/ת שלא עשיתי השבוע: סרט/ספר השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: השירים של השבוע: תמונת השבוע:

creepy creep

New member
שבוע טוב../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: עבודה
שכרו אותי בתור מטפלת לילד חמוד ושמרתי עליו כל יום השבוע, חוץ מרביעי, מהבוקר עד הצהריים. זה לא היה קשה מדי ובאמת נהניתי, ככה שהרווחתי טוב מאוד יחסית. המיונים למודיעין
. לא משנה כמה קשה היה, בכל זאת זה היה יום מלא חוויות ומפגש עם נהגי מוניות חביבים. דייט אתמול עם חברה שלי
וכמובן, מדליית ארד לישראל! משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: מיונים מתישים למודיעין. מבחן אחרי מבחן אחרי מבחן אחרי מבחן. לפחות בסוף היה את שאלון 300, שזה היה כמו מתנה בשבילי
למרות שמאוד התלבטתי בחלק מהשאלות- "אני מעדיפה מקלחת על גבי אמבטיה" וכו'. אני לא ישנה כמו שצריך. בכלל לא. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: הדבר הכי קרוב למצחיק שאני יכולה לחשוב עליו זה שבמיונים שמתי לב לזה שאני הבחורה הדתייה היחידה, והדתי היחיד שהיה שם חוץ ממני למד איתי בפרוייקט מחוננים מכיתה ד' עד ו'. זה מאוד מצחיק. ציטוט של השבוע: "אכן, את תמיד תמיד צודקת." משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: המפגש[בתקווה שהוא באמת יתקיים
], מפגש עם האחיינים ואולי הזדמנות ללכת לים. משהו שאני מתחרט/ת שלא עשיתי השבוע: הייתי צריכה להיות יותר אמיצה ולדבר עם מישהו. וללכת לישון יותר מוקדם. סרט/ספר השבוע: השבוע החלטתי להתחיל לראות את אמריקן פאי, והגעתי כבר לסרט השלישי, ואני מוכרחה לציין שכבר הרבה זמן לא צחקתי ככה. [
וגם הבנתי מאיפה הגיע ה-MILF] אתמול הלכתי עם חברה לאמריקן קולג'- סרט חביב מאוד, אבל זה הרגיש לי יותר מדי כמו חיקוי עלוב לסופרבאד.[שגם אותו ראיתי השבוע
] בכל מקרה נהניתי והיה נחמד לראות את אלונה טל מופיעה בסרט הזה, גם אם זה היה בתפקיד יחסית קטן. השירים של השבוע: דנה ברגר - בא והולך יהודית רביץ - שבתות וחגים Travis - Why Does It Always Rain On Me Damien Rice - The Blowers Daughter

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה לי השבוע:שישי בעיר.
כיף ומוזר. היו הופעות של חמי רודנר, ירמי קפלן, אסף אבידן ועוד היום. ראינו רק את אסף אבידן כי היו כל-כך הרבה אנשים ולא יכולנו להישאר שם יותר, אבל ראינו את חמי רודנר וירמי קפלן מפלסים את דרכם דרך הקהל.
חוץ מזה היה הרבה צ'יפס והרבה אלכוהול... הקוביות קצת פחות כואבות מבהתחלה. שילמתי לאוניברסיטה.
משהו פחות טוב שקרה לי השבוע:כמו מוריה, גם אני לא ישנה מספיק.
דודה שלי קצת לא הרגישה טוב ועשו לה צנתור, אבל עכשיו היא מרגישה בסדר נראה לי. משהו מצחיק שקרה לי השבוע:הצלחתי למרוח על עצמי היום קטשופ, חרדל ומיונז. ציטוט של השבוע: "שלום, יש לכם סרטים של גדול במיאי ושחקיני ישראל ביטר אבי?" בחור ממש מוזר שניסה להתחיל איתי בעבודה. אחד הדברים המביכים חחחחחח. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: היומולדת שלי!
הופעה של גידי גוב ביומלדת שלי והמפגש גש גש. משהו שאני מתחרט/ת שלא עשיתי השבוע:הלכתי לישון מוקדם. סרט/ספר השבוע:סיימתי את Bono on Bono והתחלתי לקרוא את The Shakespeare Secret. לא נראה לי שראיתי סרט השבוע. פרק בסדרה:דוקטור הו! ג-א-ו-נ-ו-ת. למרות שאני לא מתה על דונה, העוזרת של דוקטור הו בעונה האחרונה. אני אוהבת את השחקנית אבל הדמות לא קשורה ומעצבנת. פרק בסקראבס:לא ראיתי. השירים של השבוע: Arcade Fire - Windowsill שיר ענק!!!!!!!!!!!!!!! Nada Surf - The Fox Panic at the Disco - That Green Gentlemen (Things Have Changed) Martha Wainwright - Bloody Mother Fucking Asshole Our Lady Peace - Angels.Losing.Sleep Coldplay - Viva La Vida Bush - Glycerine Morrissey - Irish Blood, English Heart (Live) Morrissey - First of the Gang to Die (Live) הזמנתי את האלבום של Magic Alex והוא הגיע לפני כמה ימים. Magic Alex זו הלהקה שג'ון סים הוא הגיטריסט שלה. כן, אשכרה הזמנתי את הדיסק שלהם. אבל, מה, הם ממש טובים וזה אחלה דיסק! תמונת השבוע: לקח יל המון זמן להבין את זה. חחחחחחח!

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: המיונים למודיעים. מצאתי את המקום יחסית בקלות ובכלל די התרשמתי מעצמי על זה שלא חטפתי התקף פאניקה. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: זה מאוד מבאס שאת המיונים הם פותחים בנאום ארוך על כמה היחידה הזאת מגניבה, וכמה כיף יהיה לנו, ושזאת אחת היחידות החשובות בצה"ל, ואז מביאים לך את הממבחנים הקשים האלו. לא שמודיעין זה חלום חיי, אבל לעזאזל - עכשיו אני סתם רוצה לעבור את המבחנים בשביל להשוויץ. אה, וחטפתי כאבים איומים באמצע שאלון 300 ונראה לי שהתחלתי לסמן שטויות. אגב, היתה שם שאלה מדהימה: "אני מרגישה לפעמים שהעולם חולף על פני". כאילו, איך אפשר שלא להסכים עם זה? זה מנוסח יותר מידי יפה. ביום שלישי ביליתי חצי יום בחדר מיון וחצי יום בשינה. אתמול יצאנו עם חברים והיה מחורבן. והלכתי חצי שעה על עקבים. והיה מחורבן. ואני לא אוהבת את חברים שלי כרגע. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: החיים לא מצחיקים לאחרונה. ציטוט של השבוע: סמנתה מפחדת שיש לה איידס: Samantha: Sometimes, it takes me a really long time to get over a cold. Carrie: That's not AIDS, that's central air. סמנתה מקבלת המון שיחות לסם ג'ונס, שמסתבר שהוא תלמיד קולג': סמנתה: "למה אני מקבלת את כל השיחות המזדיינות שלך?" סם: "טוב, אם את מקבלת את כל השיחות המזדיינות שלי, זה מסביר למה אני עדיין בתול" משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: מסתבר, ששבוע הבא נקבל פרטים לגבי טורקיה. אני באופן אישי לא אאמין עד שאני אעלה על המטוס. אה, ואנחנו גם אמורים לעשות כל מיני דברים מגניבים ביחד שבטח יתבטלו. סרט/ספר השבוע: "אושר" - מטריד, אבל מעולה. פרק בסדרה: כל העונה השלישית של "סקס והעיר הגדולה". אני רוצה לעבור למנהטן
השירים של השבוע: Candi Staton and The Source - You've got the love Amber - Above The Clouds Diana Krall - Devil May Care

creepy creep

New member
למה היית בחדר מיון?

והאמת שלא הקשבתי יותר מדי להרצאה על היחידה, כי כמה אפשר לשמוע שהיחידה הזאת היא היחידה הכי טובה והם הכי מגניבים וזה סוג המודיעין הכי אמין ובלה בלה בלה. אבל לא היה כל כך נורא, נכון?
"זה מסביר למה אני עדיין בתול"
שבוע טוב.

jess r

New member
היה בסדר

הצלחתי לענות על כל ה"הנחות" ונראה לי שהכל נכון, והלך לי טוב בזה שצריך לסמן אם המילה\מספר בצד שמאל והמילה\ מספר בצד ימין זהות. השאר הלך בינוני-גרוע. ברור שזה הרבה חרטה אבל... נו, הם טובים בזה. זה היה משכנע. למשך כמה ימים אאמין שמודיעין זה הדבר הכי שווה בעולם
כאבי בטן ובחילות, הרופא שלח אותי לשם שיבדקו שזה לא דלקת בדבר הזה ששכחתי איך קוראים לו, זה שטורק הוציא לג'יי.די
. בסוף באתי, בדקו אותי, אמרו שזה לא זה ולקחו לי דם בכל מקרה ושמו לי נוזלים שהקפיאו לי את היד והמחט הזאת כואבת והיה מגעיל וביזבזתי שם 5 שעות ואחר כך היה לי חום ולא הצלחתי לאכול כלום. מצד שני, הורדתי קילו.

TheLost

New member
באיחור סמלי ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: אייילללללללתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת. ווהווהוהוהוהוהווהוהוה. היה כיף ברמות
בא לי שוב. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: לחזור מאילת
זה בדוגרי כמו לא להצליח להתאבד. מאכזב ברמות לחזור למקום רגיל ובעל לחות ולא מיוחד ולסתם בית
לא בא לי. ועכשיו אני צריך להיות לבד עד סוף השבוע אז באסה, אני מנסה לשכנע את בת דודה שלי שתבוא לארח לי חברה
בינתיים זה ל-א מצליח. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: משוםמה, לא נראה לי שהיה משהו ממש מצחיק השבוע. לפחות לא שאני זוכר.... ציטוט של השבוע: אוף אני לא זוכר שום ציטוט
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: מצטער, אבל שבוע הבא שייך אך ורק למשהו שאני לא מחכה לו - וזה, דה- לחזור לביצפר.
מי המציא את הדבר הזה ולמה, למה, למה. מה שכן בא לי זה לקנות, לא ממש שבוע הבא אלא מחר, כרטיסים לפול מקרטני... משהו שאני מתחרט/ת שלא עשיתי השבוע: אני מתחרט שלא הלכתי לעיר המלכים. לא שהיה לי ממש אפשרות אחרת, אבל עדיין זה באסה
סרט/ספר השבוע: במפתיע הספקתי לראות שני סרטים - אחד זה the reaping שהורדתי אבל אצל אחותי יש הוט ובדיוק נתנו את זה אז אמרתי יאללה, נראה, סרט גרוע ודבילי, לא משנה. והסרט השני שזה לא הכי סרט ויותר סתם בילוי כיפי, זה "Hunted Castle" שראיתי ב-IMAX. לול. בכלמקרה זה באמת אחלה סרט, מגניב, ועם שיר ממש מגניב!
פרק בסדרה: לא ראיתי. פרק בסקראבס: גם לא ראיתי. השירים של השבוע: A Place Called Home, לא יודע של מי אבל שיר עצוב. תמונת השבוע:

Ch3nf3l

New member
השיר של Kim Richey

הוא שיר מקסים, לא נראה לי בהכרח עצוב. הכניסו אותו בסיטואציה מאוד עצובה שיוצאת אירונית עם המילים.

למעלה