באיחור סמלי ../images/Emo3.gif
משהו טוב שקרה לי השבוע: אייילללללללתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת. ווהווהוהוהוהוהווהוהוה. היה כיף ברמות
בא לי שוב. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: לחזור מאילת
זה בדוגרי כמו לא להצליח להתאבד. מאכזב ברמות לחזור למקום רגיל ובעל לחות ולא מיוחד ולסתם בית
לא בא לי. ועכשיו אני צריך להיות לבד עד סוף השבוע אז באסה, אני מנסה לשכנע את בת דודה שלי שתבוא לארח לי חברה
בינתיים זה ל-א מצליח. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: משוםמה, לא נראה לי שהיה משהו ממש מצחיק השבוע. לפחות לא שאני זוכר.... ציטוט של השבוע: אוף אני לא זוכר שום ציטוט
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: מצטער, אבל שבוע הבא שייך אך ורק למשהו שאני לא מחכה לו - וזה, דה- לחזור לביצפר.
מי המציא את הדבר הזה ולמה, למה, למה. מה שכן בא לי זה לקנות, לא ממש שבוע הבא אלא מחר, כרטיסים לפול מקרטני... משהו שאני מתחרט/ת שלא עשיתי השבוע: אני מתחרט שלא הלכתי לעיר המלכים. לא שהיה לי ממש אפשרות אחרת, אבל עדיין זה באסה
סרט/ספר השבוע: במפתיע הספקתי לראות שני סרטים - אחד זה the reaping שהורדתי אבל אצל אחותי יש הוט ובדיוק נתנו את זה אז אמרתי יאללה, נראה, סרט גרוע ודבילי, לא משנה. והסרט השני שזה לא הכי סרט ויותר סתם בילוי כיפי, זה "Hunted Castle" שראיתי ב-IMAX. לול. בכלמקרה זה באמת אחלה סרט, מגניב, ועם שיר ממש מגניב!
פרק בסדרה: לא ראיתי. פרק בסקראבס: גם לא ראיתי. השירים של השבוע: A Place Called Home, לא יודע של מי אבל שיר עצוב. תמונת השבוע: