סופשבוע!

BjiJiNaaA

New member
סופשבוע! ../images/Emo41.gif

טוב דנע גנבתי לך את הפינה השבוע
שיהיה לכולם שבוע מקסים ושנה טובה:) שיר השבוע של איגי- שיר השבוע לא של איגי- השיר המאוס של השבוע- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- תמונה שבא לכם לשים-

A t z a

New member
../images/Emo6.gifחחחחח עשינו החלפות השבוע../images/Emo80.gif

מצחיק
שיר השבוע של איגי- משחקת עם בובות,איך לא
? וגם מילווקי ותמיד אוהב
שיר השבוע לא של איגי- you learn אלאניס,איירוניק גם שלה, ועוד אבל אנלא זוכרת השיר המאוס של השבוע- המממ...לא עולה לי כרגע משהו שעשה את השבוע- היומולדת של אחותי,האתר של איגי שעלה,החופששששש
ואממ כל מי שראינו והכרנו במפגש פורום
משהו שהרס את השבוע-הממ...שהרבה הבריזו מהמפגש,שלא הייתי בהופעה של איגי...שקלי כנראה חולה ודיר בלאק אם היא לא תרגיש טוב מחר
תמונה שבא לכם לשים-כנסו לגלריה באתר של איגי
את כולן!!!

סופשבוע../images/Emo3.gif

שיר השבוע של איגי- משחקת עם בובות
שיר השבוע לא של איגי- תשע בכיכר\גזוז השיר המאוס של השבוע- אין לי
משהו שעשה את השבוע- כל חנוכההה^^ כל המפגשים עם האנשים שלא ראיתי מלא זמן! משהו שהרס את השבוע- לא היה משהו תמונה שבא לכם לשים- אין..

red butterfly

New member
=]

שיר השבוע של איגי- תאת"נ שיר השבוע לא של איגי- עברי לידר-אגדות
השיר המאוס של השבוע- אין
משהו שעשה את השבוע- יום חמישי
כל היום הזה היה נפלא משהו שהרס את השבוע- נכשלתי בתיאוריה
אבל לא נורא

BjiJiNaaA

New member
../images/Emo42.gif

שיר השבוע של איגי-תאת"נ עדיין.. שיר השבוע לא של איגי-איפה הילד-רק בשביל לקבל חיבוק. בעצם גם איגי שם
אז..רומאו ויוליה-אביב גפן השיר המאוס של השבוע-אשמור את ליבי של הגיים בויז משהו שעשה את השבוע-לאדעת משהו שהרס את השבוע-איכס אחד השבועות המגעילים..ראשון ושני במיוחד. תמונה שבא לכם לשים-

עונה../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

שיר השבוע של איגי- מילווקי, משחקת עם בובות, אדום! שיר השבוע לא של איגי- אני אשתנה- ירמי קפלן
pieces- sum41 היום עוד מלאא! אין לי כוח לרשום
השיר המאוס של השבוע- כרגיל, ביי ביי, הבן של דוד, אור, וכו'... משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-

למעלה