סופשבוע

אזירפאל

New member
סופשבוע ../images/Emo41.gif

אני חולה.
פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש אוונסנס מיי כמיקל רומנס הארי פוטר - הספר מטאל (אין יותר אימו
) ואתם לא תאמינו, אבל... עשרת המציפנים: (60) Nights Unseen (64) אזירפאל מקום תשיעי
(69) Brombit (70) ImNOTokay1 (76) Liquid Dreams (102) The Girl Who Lived (115) מגרש השוודים
רק מקום רביעי! (131) אטומיק בייגל (131) Fairywitch (188) Ice Queen 7 מקום ראשון!
נאור, מה נסגר?
השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: Shabat Shalom Everybody

Nights Unseen

New member
שארווווווווווווווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןן

שיר/י השבוע של ווית'ין: כולם. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: לאדעת אלבום השבוע: שארון מה את/ה שומע/ת עכשיו: שארון דבר טוב שקרה השבוע: שארוווןןןןןןןןןןןן דבר רע שקרה השבוע: חוסרבשארון. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: עוד 5 חודשים => שארווווווווווווווווווןןןןןןןןןןן אתר השבוע: שארוווווווון מאכל השבוע: שארו ןן ספר השבוע: שארוןןןן סרט/סדרת השבוע: שארוןןן תמונת השבוע: שארון!!!

חכי../images/Emo69.gif

עוד אפילו אין הודעה רשמית באתר שלהם
בעצם כשחושבים על זה, תמיד החדשות באתר שלהם באות באיחור של שבועיים אחרי שכולם כבר הפסיקו להתרגש מהן

Up To No Good

New member
נמנמנמ

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין לי מושג XD שיר/י השבוע לא של ווית'ין: nightwish - Beauty of the beast, Ghost love score, Forever yours, והרבה של סקורפיונס
אלבום השבוע: ממ מה את/ה שומע/ת עכשיו: את אמא שלי מדברת P: דבר טוב שקרה השבוע: קניתי 4 ספרים באנגלית [בשורות טובות, אלים אמריקאים, אראגון וצלה של הרוח
], וקניתי את המסכה והגלימה לתחפושת של פאנטום האופרה D:::::: ועברתי [דירה ומבחן בגיאוגרפיה XD] ^_____^ ולמדתי לשחק שחמט
דבר רע שקרה השבוע: אבא עיצבן אותי קצת וכואבות לי השיניים :{ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ירדניט ופורים D: אתר השבוע: תפוז? גוגל? מאכל השבוע: לזניה D: ספר השבוע: שר הטבעות-אחוות הטבעת [עוד 27 עמודים
] ומדריך הטרמפיסט לגלקסיה :] סרט/סדרת השבוע: כלום/רוזן מיידן תמונת השבוע: אין ]:

Ice Queen 7

New member
../images/Emo123.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: קייג'ד שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה של דיסטרבד. בעיקר Mistress שהתמכרתי אליו ואני לא מצליחה להפסיק לשיר אותו
וגם Remember ו-Stupify אלבום השבוע: Disturbed - Believe מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: גיליתי שווית'ין באמת באים ס_ס http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3518632,00.html (החלון של התגובה פתוח כבר הרבה זמן אז יכול להיות שבינתיים מישהו כבר שם את הקישור בפורום
) דבר רע שקרה השבוע: הם יופיעו עם עוד מליון להקות אחרות ועוד באותו מקום שנייטוויש היו ואיכס איכס איכס איכס איכס משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלום אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אין ספר השבוע: צופן דה וינצ'י סרט/סדרת השבוע: שנות ה70 תמונת השבוע: אין

זה באמת טיפה מבאס שהם יופיעו עם עוד

כל כך הרבה להקות (אמורות להיות סה"כ 10 בפסטיבל. 7 מהן מחו"ל), גם אם אני אוהב את השאר או לא.. הם בטוח לא יוכלו לנגן סט שלם ככה
אלא אם כן זה יתחיל ממש מוקדם בצהריים (אני מקווה
). מישהו יודע כמה זמן יש להדליינרס בפסטיבלים גדולים בחו"ל?.. נדמה לי שזה שעה וחצי.. לא? אם זה ככה, ואותו דבר יהיה בהופעה בארץ, אז דווקא זה יהיה מעולה.. יהיה להם הרבה זמן.

Ice Queen 7

New member
אם זה יהיה ככה אני מקווה שהם יופיעו ראשונים

ולא נצטרך לחכות מי יודע כמה שעות בעמידה (מי שמצליח להיות מקדימה) עד שהם יופיעו

לא נראה לי שזה יקרה..

הם בטוח לא יופיעו לפני הלהקות הישראליות (מן הסתם), והם עד כמה שהבנתי ההדליינרס של הפסטיבל (כרגע.. לא יודע איזה עוד להקות יתווספו לרשימה), אז הם בטח יופיעו בין האחרונים, אם לא הכי אחרונים

Nights Unseen

New member
שיט, נדפקנו ._.

ביצפר לפנינו. וזה פוגו... חתיכת פוגו, ואז ממש קשה ללכת קדימה. היי, אבל אז כלהמטאליסטים יעזבו וניהיה אחרונים יאי D:

Fairywitch

New member
אולי נסדר לכל הלהקות האחרות איזו סיבה לא

לבוא? נניח- נודיע להם שזה הועבר למקום אחר? או אולי איזו... תאונה? *שורקת בתמימות* לא יודעת מה איתכם, אבל אני אראה אותם ואתחפף משם...

Fairywitch

New member
מחו"ל מילא, אבל נראה לי יהיה שם הרבה

ג'אנק מתיימר ולא איכותי. הלוואי ואני טועה. נניח, ערב של WT, אפיקה ונייטוויש יהיה סבבה. השאר יכולים לפרוש. מרצון ו/או שלא מרצון

Brombit

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo98.gif ../images/Emo115.gif

ו-
גם לגבי המשפט הראשון
תמיד רוצים "לשמור את הטוב לסוף" כדי שהאנשים יחכו... (כאילו לא מספיק שמחכים לפני שההופעות מתחילות בכלל
)

למעלה