סופשבוע

Oyster Girl

New member
סופשבוע ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לא להפסיק לחייך.

../images/Emo16.gif

שיר השבוע של איגי- בעדינות. שיר השבוע לא של איגי- אני גיטרה, גברת מזרחי- דודו טסה. מליון כוכבים- עמית פרקש. משהו שעשה את השבוע- סופרלנד <?!>. משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- סופרלד. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?- כלום. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- למי שרוצה

Oyster Girl

New member
../images/Emo4.gif

שיר השבוע של איגי- פרופוליס שיר השבוע לא של איגי- משהו ממני - הראל סקעת משהו שעשה את השבוע- לא היה כזה.. משהו שהרס את השבוע- .... בילוי השבוע- לא... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- .. מה קניתם השבוע?- ... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודעת תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- .... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנע ברוכה השווה
אני אוהבת אותך ואני ארים טלפון בערב יא פקאצה יפה שלי

Ronushnush

New member
ואולי מצב הרוח

ישתפר מאז שאנחנו כאן הקופים עושים קצת בלאגן
שיר השבוע של איגי- משחקת עם בובות, פחד שיר השבוע לא של איגי: כמה יוסי - ברי סחרוף, רמי מואשם באחזקת סמים קלים - ג'ירפות, אלקטרו גוש קטיף - נוודי האוכף, מטייל בחלומות - הקופים משהו שעשה את השבוע- כלום. משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע- הדברים הרגילים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- רובוטס :] מה קניתם השבוע?- לא משהו מיוחד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום תמונה שבא לשים- אעע
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- בא לי לתת לצליל כי היא חמודה
ולכל החיילים שישמרו על עצמם

red butterfly

New member
אני.. ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של איגי- אין ממש שיר השבוע לא של איגי- Frou Frou-Let Go, מוקי-תספור את החברה משהו שעשה את השבוע- שהייתי עם בן דוד שלי ושאני וחבר שלי השלמנו.. ושנגמר לי המלווה :) משהו שהרס את השבוע- ריב עם החבר, משהו שגיליתי על חברה שלי, מלחמה... בילוי השבוע- לשמור על בן דוד שלי
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה.. מה קניתם השבוע?- מתנה לאבא משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להיפגש עם 2 חברות, יום כיף עם חבר שלי ועיר הבירה! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לחיילים ששומרים עלינו... הלוואי וכל זה יגמר כבר...

A t z a

New member
עונההה../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי- להתעטף,כשתחזור שיר השבוע לא של איגי-הרבה של טליה,קרן פלס... משהו שעשה את השבוע-כל מיני
משהו שהרס את השבוע-ריב דרמאטי עם ההורים במרכז מנהטן
? בילוי השבוע-הרבה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-"את" מה קניתם השבוע?-יותר מדי דברים! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שופינג עם מיכו תמונה שבא לשים-לא בא
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולכם!

למעלה