סופשבוע

hodayoyo

New member
סופשבוע../images/Emo223.gif

שיר השבוע של דניאל-
שיר השבוע לא של דניאל-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-
תכנונים לסופ"ש-
תנו
למישהו (לא חייב מהפורום)-
מסר לאומה- שיהיה סופשבוע שקט

BaRbiK

New member
../images/Emo104.gif

שיר השבוע של דניאל-מישהו לרוץ איתו שיר השבוע לא של דניאל-שלום סאלם פיס- הדגנחש משהו שעשה את השבוע-זמן איכות עם כמה חברות טובות שלא ראיתי ממזמן משהו שהרס את השבוע-מלחמה, אלא מה? משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-שיגמר כבר הכל, שיהיה לי חופש. (מה שלא בטוח יקרה, כן?) תכנונים לסופ"ש- בית? תנו
למישהו (לא חייב מהפורום)-כמה שזה קיצ'י- חיילי צה"ל ששומרים עלינו ונלחמים בשבילנו. כ"כ מגיע להם ואפילו יותר מפרח.. מסר לאומה-שבת שלום

איזה חום

שיר השבוע של דניאל- מישהו לרוץ איתו +הקליפ שיר השבוע לא של דניאל-chain of fools- aretha franklin משהו שעשה את השבוע- החופש בתשעה באב משהו שהרס את השבוע- המלחמה המסריחה הזו משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- יש הרבה : מפגש פורום חרוזים בתל אביב, הדוד שמגיע מאמריקה, והחופש בחמישי, ובכלל- שהמלחמה הזו תיגמר תכנונים לסופ"ש- ???? תנו למישהו (לא חייב מהפורום)-אז ככה יש כמה :
ו-
לבר ויובל ולכל הצפוניים פה
לחיילים הסדירים והמילואמניקים שלנו ו-
לדניאל- כי מותר לפרגן מסר לאומה- אוהבים אותכם צפוניים, ומקווים שזה ייגמר כבר. שבת שלום

hilape

New member
תיכנון הסופשבוע שלי

שיר השבוע של דניאל- כוכב ויהי אור מעל הבית הזה שנקרא עולם שיר השבוע לא של דניאל-yanni-keys of imagination משהו שעשה את השבוע- כמה חברות טובות שלא ראיתי זמן רב החליטו להפתיע בביקור משהו שהרס את השבוע-נסראללה משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- על אף שאין זה קל הרצון הבוער שלי הוא תפיסתו של נסראללה והשמדתו בהקדם האפשרי מתחת לעיר הקרקעית שבה הוא נמצא ירדתי עמוק באדמה :) תכנונים לסופ"ש- עגיין לא בוצעו המלאכה עוד בעיצומה תנו למישהו פרח לא חייב מהפורום הרשימה ארוכה לחיילים המגנים בנפשם על הארץ לכל איש ואיש על פני כדור הלכת הזה גם לדניאל ולכם שיהיה סופשבוע שקט התגובה שלך

למעלה