../images/Emo183.gif
שיר/י השבוע של ווית'ין: Ice Queen שיר/י השבוע לא של ווית'ין: The Cure - Just Like Heaven The Cure - Lovesong Epica - The Last Crusade Epica - Sancta Terra אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: System of a Down - Mind דבר טוב שקרה השבוע: כלום דבר רע שקרה השבוע: לא ירד גשם, נגררתי והחזרתי את הפייסבוק הישן שלי לחיים, ודחו לי את הגיוס בחודש (זה קרה בסוף השבוע שעבר אבל בשרשור הקודם שכחתי מזה קצת בגלל טאריה) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודעת אתר השבוע: לא פייסבוק
ועוד לא הבנתי מה אמורים לעשות שם מאכל השבוע: גיליתי את הסנדוויץ' הטעים בעולם! אבל כל מי שתיארתי לו אותו נגעל אז אני אסיים פה
ספר השבוע: הבושם סרט/סדרת השבוע: עמוק באדמה ציטוט השבוע:
Nymphadora(um) אומר/ת (21:02): מחזור של אלה אתה שם? "כן כן, אני שם, אבל אני מפחד לצאת לעולם ]-; מסריח שם ]-;" צא החוצה! תריח את העולם! איזה יופי! "אממ.. טוב. אבל זה יכאב לאלה קצת -חושש-" (עלק קצת
)
- Manbearpig אומר/ת (16:00): קלאס וגומי D: Yes We Can אומר/ת (16:00): אנחנו שיחקנו כלב משתין XDDDDD Yes We Can אומר/ת (16:00): וגומי D: Mitsi - Don't think I need anything at all אומר/ת (16:01): היום ילדות משחקות בדילדו ופוקר D:
תמונת השבוע: