סופשבוע

אזירפאל

New member
סופשבוע ../images/Emo205.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

Brombit

New member
זאת הכותרת

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: גם אין אלבום השבוע: Fallen של אתם-בטח-יודעים-מי, מאתמול בלילה P: מה את/ה שומע/ת עכשיו: שיר כלשהו בראש דבר טוב שקרה השבוע: ראיתי סנוניות, ליטפתי ועשיתי מסז' בראש לשתי כלבות דבר רע שקרה השבוע: שהוא היה קיים. והיום שאני קצת חולה :( משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שאולי יחליטו כבר מה לעשות אתי בצבא ישראל אתר השבוע: אין מאכל השבוע: הפלאפל שאכלתי כשחזרתי הביתה, עגבניות שרי מתובלות עם בצל (ומלח! זה לא קורה הרבה
) ביחד עם מלפפונים חמוצים ספר השבוע: -- סרט/סדרת השבוע: -- ציטוט השבוע: ציטוטים לא-מי-יודע-מה-מצחיקים שכתבתי כבר ב-1656 תמונת השבוע: אין לי אותה פה, שמתי כבר ב-1656
מישהו כתב בעיתון ("של מבוגרים") שמיקי מאוס משעמם ובאגס באני גאון

Ice Queen 7

New member
../images/Emo183.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Ice Queen שיר/י השבוע לא של ווית'ין: The Cure - Just Like Heaven The Cure - Lovesong Epica - The Last Crusade Epica - Sancta Terra אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: System of a Down - Mind דבר טוב שקרה השבוע: כלום דבר רע שקרה השבוע: לא ירד גשם, נגררתי והחזרתי את הפייסבוק הישן שלי לחיים, ודחו לי את הגיוס בחודש (זה קרה בסוף השבוע שעבר אבל בשרשור הקודם שכחתי מזה קצת בגלל טאריה) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודעת אתר השבוע: לא פייסבוק
ועוד לא הבנתי מה אמורים לעשות שם מאכל השבוע: גיליתי את הסנדוויץ' הטעים בעולם! אבל כל מי שתיארתי לו אותו נגעל אז אני אסיים פה
ספר השבוע: הבושם סרט/סדרת השבוע: עמוק באדמה ציטוט השבוע:
Nymphadora(um) אומר/ת (21:02): מחזור של אלה אתה שם? "כן כן, אני שם, אבל אני מפחד לצאת לעולם ]-; מסריח שם ]-;" צא החוצה! תריח את העולם! איזה יופי! "אממ.. טוב. אבל זה יכאב לאלה קצת -חושש-" (עלק קצת
)
- Manbearpig אומר/ת (16:00): קלאס וגומי D: Yes We Can אומר/ת (16:00): אנחנו שיחקנו כלב משתין XDDDDD Yes We Can אומר/ת (16:00): וגומי D: Mitsi - Don't think I need anything at all אומר/ת (16:01): היום ילדות משחקות בדילדו ופוקר D:
תמונת השבוע:

Learn To Fly

New member
D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Aborted - Carrion, Ophiolatry Distorted - Reveal My Path אלבום השבוע: האחרון של אבורטד מה את/ה שומע/ת עכשיו: Distorted - Letting Go דבר טוב שקרה השבוע: The Unholy Union
הצלחתי לשכנע נהג מונית שיסיע אותי ועוד כמה לבארבי בחינם
וקיבלתי מנילה, זה כ"כ גרוע דבר רע שקרה השבוע: היה קצת קשה להנות מההופעה בגלל משהו לא טוב שקרה לפני, אני צריכה להגיש בשבועיים הקרובים 2 עבודות בגרות :'( ואני חייבת שמישהו יכריח אותי לעשות תאוריה כבר. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלום אתר השבוע: LAST FM סרט/סדרת השבוע: העורב D: , השרדות

Endogenisis

New member
חרא.

שיר/י השבוע של ווית'ין: הכל שיר/י השבוע לא של ווית'ין: COME COVER ME של נייטוויש אלבום השבוע: TSF מה את/ה שומע/ת עכשיו: אנג'לס דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי 100 במבחן בלשון דבר רע שקרה השבוע: הכל משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: למות אתר השבוע: מאכל השבוע: לא אכלתי כמעט כלום ספר השבוע: ראיון עם ערפד סרט/סדרת השבוע: משהו רוסי ולא מוכר ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

Gilado 69

New member
שבוע רע.

שיר/י השבוע של ווית'ין: ice queen אקוסטי, והקטע המגניב שאחרי הפזמון של the dance (שזה מין אוהווו הא! הא! ואז I here a laugh...) שיר/י השבוע לא של ווית'ין: איזה משהו של ביורק או היהודים נראה לי.. אלבום השבוע: מלא ביסיידים של ווית'ין בעיקר אז כל מיני - SMG single TD EP וכו'... מה את/ה שומע/ת עכשיו: נתקע לי בראש הקטע הנ"ל מ-TD דבר טוב שקרה השבוע: לא ידוע.. דבר רע שקרה השבוע: לא חסר.. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופש בגלל הבחירות, והלוואי שיהיה יותר טוב.. אתר השבוע: . . . . . מאכל השבוע: ריבת פסיפלורה (WTF!?) ספר השבוע: חחחח.. נראה לכם? סרט/סדרת השבוע: החיים זה לא הכול.. ציטוט השבוע: המוטו שלי לחיים: |"קאקה שהוא כיף, זה קאקה מטפטף!!!" =] תמונת השבוע:לא חבל על המחשב שלכם!?

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifחורף P:

שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Gavin DeGraw - I Dont Wanna Be
Placebo - English Summer Rain מה את/ה שומע/ת עכשיו: Christina Aguilera- Understand דבר טוב שקרה השבוע:הכל, היה שבוע ממש טוב. וקניתי מגפיים יפות. דבר רע שקרה השבוע:איבדתי את המגפיים הקודמות שלי במונית\רכבת\עזריאלי\באוטו של חברה. אל תשאלו. אה, וקטע משעשע, כשאני לא אוכלת זה גורם לי להרגיש לא טוב ואפילו לרדת במשקל. כמה כיף לי. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:פחות מבחנים. [ויותר לחץ] אתר השבוע:ישרא מאכל השבוע:לחם, לחם ולחם. שבוע טוב לכולם.

שבוע טוב לכולם..

שיר/י השבוע של ווית'ין: SWIA שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה דה גאת'רינג אלבום השבוע: _ מה את/ה שומע/ת עכשיו: the gathering- sand and mercury. לא חשבתי שיהיה שיר שאני אוהב יותר מGLS. מסתבר שיש
דבר טוב שקרה השבוע: לא קרה דבר רע שקרה השבוע: אוף מלא=/ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיפור במצב רוח?
אתר השבוע:_ מאכל השבוע:נוטלה חח ספר השבוע: 1984 סרט/סדרת השבוע: כל התוספות שבדיוידי המורחב של שר הטבעות
ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: שבוע נעים לכולם

Ice Queen 7

New member
איפה מצאת את הדיוידי הזה?

לא ראיתי אותו בשום מקום, מצאתי רק את הגרסה הרגילה :{ (השגתי כבר את המורחבת דרך הדודה מאפגניסטן אבל בטח בדיוידי עצמו יש עוד דברים מגניבים
)

השאלתי מחבר למען האמת חח

וזה של אח שלו, שהוא אספן מטורף אז יש לו בערך את כל הדברים המגניבים בעולם על המדף

אז כן יש שרשור סופ"ש! ../images/Emo12.gif

אם היה לי כוח הייתי עונה אבל צריך להתקלח ולישון :{ מה עם סטטיסטיקות?

למעלה