סופשבוע

hodayoyo

New member
סופשבוע../images/Emo204.gif

שיר השבוע של דניאל-
שיר השבוע לא של דניאל-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
תכנונים לסופ"ש-
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-
מסר לאומה-

A duli T

New member
"הרחובות נראים אחרת, כשאת לא כאן

...בתוכם, וכלום כבר לא מרגיש כמו סרט, ובטח שלא נרדם" שיר השבוע של דניאל-אחרת שיר השבוע לא של דניאל- Dream evil- Forevermore משהו שעשה את השבוע- כלום משהו שהרס את השבוע- יום ראשון תכנונים לסופ"ש- כלום, מסתבר. מתמטיקה? משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- לגמור עם הבגרות במתמטיקה [?] מסר לאומה-

ori239

New member
...

של דניאל - בא מכאב לא של דניאל - כל האלבום של conjure one ובמיוחד השיר tears from the moon עשה את השבוע - הייתי שלשום בתכנית של אודטה, הייתה תצוגת אופנה של הדוגמניות הכי חמות בארץ.. ובע"ה אני אקבל את התמונה עם אינגריד פלדמן.. הרס את השבוע - הבגרות באנגלית (אני יכול יותר) עדיין לא יודע מה עושה היום, שבוע הבא שומדבר מיוחד.. מסר לאומה: שבת שלום, המון אהבה

BaRbiK

New member
../images/Emo177.gif

שיר השבוע של דניאל-עדיף שיר השבוע לא של דניאל-אינך יכולה- ארכדי דוכין גידי גוב ומיקה קרני (חידוש), על הרצפה- מוניקה סקס וכל מה שנשאר- בוטן מתוק בקרקס משהו שעשה את השבוע- שיחה טובה, מסלולי מים ועבודות (טיול גולן בקיצור XD) משהו שהרס את השבוע- יותר מדי אנשים מעצבנים תכנונים לסופ"ש- מתמטיקה ואנגלית
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- שיעבור המבחן באנגלית, אולי מסיבה טובה בשבועות מסר לאומה- ישנתי 12 שעות

november rains

New member
=|

שיר השבוע של דניאל-עשן בעיני שיר השבוע לא של דניאל-עניין-אביב משהו שעשה את השבוע-ההופעה בזאפה
משהו שהרס את השבוע-מגן בהיסטוריה וציון הגשה נוראי במתמטיקה
תכנונים לסופ"ש-לישון.הרבה. אה-וללמוד לבגרות! משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-לסיים עם מתמטיקה כבר.אוף. מסר לאומה-
תחרשו כל השנה שלא תדפקו עם ציון הגשה של 81.

S h A b i T

New member
ממממ..

שיר השבוע של דניאל- ספרי לי. שיר השבוע לא של דניאל- הנה אני באאאא :) משהו שעשה את השבוע- יום חמישי בהחלט היה סוג של נקודת מפנה בחיי.
והעובדה שמגישים אותי על 100 ב005 השטני גם עשתה ת'שבוע ליותר יפה. משהו שהרס את השבוע- יום ראשון . תכנונים לסופ"ש- סופ"ש שקט בלהבים
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- שהבגרות הזאת תעבור כבר. מסר לאומה- דרום זה איף.

Kalleemero

New member
סופשבוע!!@! ../images/Emo179.gif

שיר השבוע של דניאל- עדיף שיר השבוע לא של דניאל- שלמה ארצי - תגידי משהו שעשה את השבוע- טעם העיר...פעמיים...וים..ועוד...=) משהו שהרס את השבוע- היה שבוע דיי מושלם...חוץ מכל התאונות דרכים הנוראיות....!! צריך לעשות משהו עם זה...זה לא יכול להמשך ככה!! תכנונים לסופ"ש- לצאת בשישי...הופעה של אביתר בנאי בקמלוט בשבת... משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- מסיבה ביום רביעייי. מסר לאומה- תנהגו בזהירות ואל תלחצו ממבחנים!!! קחו הכל באיזי...! סופשבוע רגוע שיהיה לכם!!!

אני ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דניאל- "כוכב" שיר השבוע לא של דניאל-" להיות" של הבנות נחמה, "בשבילך" של אביב גפן ו"איתי" של קרן פלס, איך לא.... =) משהו שעשה את השבוע- שהעלו לי את המגן במתמטיקה!!!!1 כל כך שמחתי...!! משהו שהרס את השבוע- שלא נסעתי להופעה של דניאל (המלך
) בלהבים! תכנונים לסופ"ש- ללמוד לבגרות במתמטיקה!!! אסור לאכזב את עצמי! משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- שתיגמר הבגרות במתמטיקה כבר!!!!!! ושסופסוף יהיה לי קצת אומץ לעשות את מה שאני רוצה לעשות כבר המון המון זמן!!!1 מסר לאומה- "כדי ללכת על המים, צריך לדעת למצוא את שביל האבנים הטמונות במים..." "כולם אוהבים את דניאל...."

hilape

New member
הסופשבוע מתחיל מאוחר כרגיל

שיר השבוע של דניאל אין כמו האהבה שלך שיר השבוע לא של דניאל-u2 one משהו שעשה את השבוע-הודעה טלפונית משמחת אחותי בישרה לי כי יהודה פוליקר קיבל את ספר שיריי משהו שהרס את השבוע-שאחרי שהוא נגמר היה בו השום דבר תכנונים לסופ"ש-לשמור על השבת שלא יברח משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-לא מחכה לדבר מסר לאומה- להיות או לא להיות זו השאלה

עכשיו אני

שיר השבוע של דניאל- אהבה שבוע שני שיר השבוע לא של דניאל-אהמ.. since you've been gone-של קלי קלארקסון משהו שעשה את השבוע-ההופעה במעבדה משהו שהרס את השבוע- עומס בעבודה תכנונים לסופ"ש- תיכף נגמר משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-ההופעה בפסטיבל ישראל מסר לאומה- יאפה???

י yuval

New member
סוף שבוע

שיר השבוע של דניאל- אין לך הגנה שיר השבוע לא של דניאל- זה רק הלב שכואב לך- של אביב משהו שעשה את השבוע- יום שני הייה מיוחד בשבילי=) משהו שהרס את השבוע- שהייתי בלחץ מטורף ולא היה לי זמן לכלום תכנונים לסופ"ש- הייה כבר.. אבל הייתי בים=) משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- אני אלך להופעה בפסטיבל ישראל(של דניאל.)=))) מסר לאומה-

hodayoyo

New member
שבוע טוב../images/Emo60.gif

שיר השבוע של דניאל- כוכב
שיר השבוע לא של דניאל- ג'ירפות- גג משהו שעשה את השבוע- מפגשפורום ביום חמישי משהו שהרס את השבוע- המתכונת במתמטיקה ביום חמישי תכנונים לסופ"ש- אחיין שלי היה פה וישנתי המון משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- יש איזו הופעה שאני חייבת להיות בה ואני כל כך רואה את עצמי מתייבשת בבית
ולראות אקסמן3

למעלה