סופשבוע

BaRbiK

New member
סופשבוע ../images/Emo203.gif

לא ראיתי את הודיה בזמן האחרון כאן, אז החלטתי לפתוח במקום את השרשור
שיר השבוע של דניאל-
שיר השבוע לא של דניאל-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-
תכנונים לסופ"ש-
מסר לאומה-

hodayoyo

New member
היי, אני פה!!../images/Emo60.gif

זה שישנתי בצהריים לא אומר שנטשתי את הפורום
שיר השבוע של דניאל- מישהו לרוץ איתו (שקצת מהפסנתר בו מזכיר לי באופן מחשיד את הכל
) שיר השבוע לא של דניאל- כל הדיסק של KEANE משהו שעשה את השבוע- המ כסף?! ושקיבלתי את המרק (MERCK) שלי
משהו שהרס את השבוע- העייפות משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- המ יום חמישי אני מתחילה קורס באוניברסיטת ת"א תכנונים לסופ"ש- כרגיל: לישון. מסר לאומה- המ אין כזה

BaRbiK

New member
אופס.. ../images/Emo12.gif

שיר השבוע של דניאל- מה את נושאת שיר השבוע לא של דניאל- ניצוצות- םורטיסחרוף משהו שעשה את השבוע-אין יותר מדי זמן פנוי, וזה טוב
משהו שהרס את השבוע- עייפות שלא נגמרת
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-בע"ה שהמצב הזה יגמר וישתפר כמה שיותר מהר.. תכנונים לסופ"ש- להישאר בבית..
מסר לאומה- אל תילחצו יותר מדי אנשים
שבת שלום!

טוב לדעת שאת פה בר- דאגתי לך

אוי חיפה... שיר השבוע של דניאל-עדיף שיר השבוע לא של דניאל- "עוד פעם" של תמיר חיטמן משהו שעשה את השבוע- כלום משהו שהרס את השבוע- המצב בארץ משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- חופש בתל אביב שני-שלישי. תכנונים לסופ"ש-מנוחה וחרוזים מסר לאומה-תחזיקו מעמד

BaRbiK

New member
גם כן עם התקשורת הזאת..

מלחיצה כמו לא יודעת מה אםהם היו שפויים הם יכלו לראות ששום דבר לא באמת נפגע בחיפה.. רק גדר מסכנה שפאשר לתקן בחצי שעה.. סתם הכניסו את כולם ללחץ

Simple Sam

New member
:)

שיר השבוע של דניאל-כשתחזרי שיר השבוע לא של דניאל-מחר כבר לא יבוא,הכל נרשם משהו שעשה את השבוע-ההופעה המיוחלת של אביב.וגם הקורס צלילה. משהו שהרס את השבוע-קייטנה,נו מה משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-כשהשבוע הבא ייגמר,ביום שבת,אני[מקווה שאמא תשלים איתי אבל]אעשה את דרכי לאילת.לקורס צלילה
סופסוף. תכנונים לסופ"ש-לישון,לנוח מסר לאומה-בוקר אור
ואני אשמע כזאת מטומטמת,אבל בזארה יש סייל,כל החולצות ב50!!

למעלה