סופשבוע

tali44

New member
סופשבוע../images/Emo187.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: דבר רע במיוחד שקרה השבוע: משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: סרט השבוע: ספר השבוע: אמן השבוע: שיר השבוע: המלצת השבוע: ציטוט השבוע: אתר השבוע: תמונת השבוע: אחר (או: מסר חשוב לאומה ):

tali44

New member
אוף, שחכתי לשים תמונה יפה של טים.../images/Emo10.gif

אני אשים כאן.

tali44

New member
עונה.

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: סיימתי לנקות את החדר לפסח! קיבלתי ציון מעולה בבגרות באנגלית, המבחן בביולוגיה הלך ממש טוב. דבר רע במיוחד שקרה השבוע: החופש התחיל לי רק מהיום, והמורה לאנגלית מעצבנת. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ליל הסדר, ועוד כמה דברים... סרט השבוע: - - ספר השבוע: - - אמן השבוע: מדונה. שיר השבוע: למען האמת שמעתי המון את מהפסקול של סוויני טוד. המלצת השבוע: ציטוט השבוע: - - אתר השבוע:
ופייסבוק. תמונת השבוע:
אחר (או: מסר חשוב לאומה ): כיתה יב' היא לא כייפית בכלל!

theEscapist

New member
התמונה באמת יפה!../images/Emo99.gif

אני כ"כ אוהבת את התמונות שאת שמה! דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: הסדנא! היה כ"כ כיף
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: הייתי עייפה. ישנתי הלילה המווווון. קמתי בשמונה וחצי, כמעט באתי לקום, ואז התהפכתי, והדבר הבא שאני זוכרת קרה בשעה 11
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: חופש, לא לעשות כלום, חוץ מטונה שיעורי בית, ולארח את הסדר אצלנו בבית סרט השבוע: המיני-סדרה של "גאווה ודעה קדומה" של הBBC (מר. דארסי
) ספר השבוע: התחלתי לקרוא את pride and prejudice... אמן השבוע: queen
שיר השבוע: don't stop me now, ו- killer queen המלצת השבוע: קווין. פשוט טובים. ציטוט השבוע: משיעור פיזיקה של הסדנאים: "כל הזן גופים ונפלים על ידינו." "ראיתי הרבה דברים נופלים במהלך חי, ולפעמים כמה יחד." "וכדי למנוע את הויכוח הזה, אני שואל אנשים מה יש לעשות כדי למנוע את הויכוח הזה..." קרקובר יצור מצחיק
(לירן יודעת...) אתר השבוע: פחח, למי יש זמן. תמונת השבוע: אמממ... בואו לא נדבר על התמונה המשעשעת שמצאתי על הדלת של השירותים בחדר בסדנא (ולא, זה ממש לא גס או משהו, סתם מצחיק) אחר (או: מסר חשוב לאומה ): טוב להיות בבית

theEscapist

New member
העלתי אותן למחשב, הן נראות זוועה../images/Emo3.gif

אפשר לפענח חלק, בהצלחה עם זה... אני עוד מעט אשלח לך אותן במייל. יש לי את המייל שלך בכלל? אולי אני אשלח במסר.

בלופ../images/Emo9.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: חופש
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: יותר מידי עבודות משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מפגש חדרי (ענבר, ראי סומנת) וים
סרט השבוע: אממ אין ספר השבוע: זיכרונותיה של גיישה (למרות שקראתי בערך 5 עמודים) אמן השבוע: Red Hot Chili Peppers שיר השבוע: Easily (של רד הוט) המלצת השבוע: ים? או תחנות הרכבת בתל אביב יש שם חיסול של ספרים מהוצאת ידיעות אחרונות. ציטוט השבוע: ... אתר השבוע: פייסבוק (אני צריכה להפסיק) תמונת השבוע: אוו וואו זה אחד קשה... טוב אז שיהיה. שימוש לא יעיל במיוחד לספייקס שלי. אחר (או: מסר חשוב לאומה): מתמטיקה זה לא משהו בכלל

Oyster Girl

New member
טוב מאד שנגמר../images/Emo6.gif ../images/Emo54.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: קניתי היום פלאפון חדש
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: נהרס לי הפלאפון הקודם, היו לי משמרות מייגעות ונצחיות והתבאסתי מאד מאירוע שחשבתי שאהנה בו. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מתחילה קורס ומקווה מאד לצאת הביתה לליל הסדר
סרט השבוע: ראיתי את שבעה ודווקא לא אהבתי ספר השבוע: אין, הדבר היחיד שקראתי היה הניתוחים שהועלו לפה
אמן השבוע: דפש מוד שיר השבוע: enjoy the silence המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
אתר השבוע:
תמונת השבוע: הית' המאמם
והבת המאממת לא פחות אחר (או: מסר חשוב לאומה ): לא כיף לשרת בירושלים

adi dion

New member
עונה ../images/Emo13.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: התמכרתי ממש לסדרה על טבעי חחחח דבר רע במיוחד שקרה השבוע: סתם היה קצת שבוע מעצבן.. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא רוצה פסח. לא אוהבת >< סרט השבוע: סדרה- על טבעי ספר השבוע: הרביעי של דמדומים אמן השבוע: סלין בגלל שהיה לה יומולדת
שיר השבוע: White Flage- Dido המלצת השבוע: - ציטוט השבוע: - אתר השבוע: תפוז תמונת השבוע: - אחר (או: מסר חשוב לאומה ): כולם לקרוא דמדומים

למעלה