סופשבוע

shani hadad1

New member
סופשבוע ../images/Emo183.gif

איך עבר השבוע?
משהו טוב שקרה השבוע-
משהו מאכזב שקרה השבוע-
שיר שלא הפסקת לשמוע-
בן אדם שעשה לך את השבוע-
יציאת השבוע -
תמונת השבוע -
מה שלום החייל?
יוצא / סוגר?
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?
תוכניות להיום [חמישי] -
תוכניות למחר [שישי]-
תוכניות למחרתיים [שבת]-
תוכניות לשבוע הבא-
שיהיה לנו אחלה סופ"ש

shani hadad1

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif אני ../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif

איך עבר השבוע?
מהר ...
משהו טוב שקרה השבוע-
הייתי אצל החייל עד יום שלישי ( מחמישי ) והיה לנו מדהים , התחבקנו בגשמים וברעמים
, הייתי אצל הרופאה ביום רביעי ( וזאת הסיבה שחזרתי הבייתה ) ויש שיפור רציני
משהו מאכזב שקרה השבוע-
נאלצתי לחזור הבייתה ... אבל אני לא ממש מתקשרת פה עם מישו .. החייל עדיין לא מצא אוטו
שיר שלא הפסקת לשמוע-
שמעתי אצל החייל מלא שירים
בן אדם שעשה לך את השבוע-
החייל
יציאת השבוע -
תמונת השבוע -
מה שלום החייל?
עצבני .. קבע עם מישהו לראות היום אוטו והוא דפק לו ברז
יוצא / סוגר?
כרגיל ...
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?
שלישי בבוקר ..
תוכניות להיום [חמישי] -
היה לי יום חרא אתמול , חוסר מצברוח כזה ... הייתי בבית ..
תוכניות למחר [שישי]-
מתלבטת אם לנסוע לחייל .. אחותי תיהיה בבית בשבת ולא ראיתי אותה המון זמן ..
תוכניות למחרתיים [שבת]- ה' יודע ..
תוכניות לשבוע הבא-
באמת ה' יודע חחח ... שיהיה לנו אחלה סופ"ש

XxMidnightxX

New member
מיאו..^^

איך עבר השבוע?- מהר ולא משהו משהו טוב שקרה השבוע-חברים ישנים וחדשים משהו מאכזב שקרה השבוע- החבר אמר שהוא סוגר 28 שיר שלא הפסקת לשמוע-Don't Fear the Reaper-Blue Oyster Cult שיר חמוד..מאוד בן אדם שעשה לך את השבוע- אין מישהו ספציפי..כל החברים כולל החבר יציאת השבוע - עוד לא היה תמונת השבוע - מה שלום החייל?- הוא בסדר יוצא / סוגר?- סוגר וסוגר וסוגר... מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבוע תוכניות להיום [חמישי] -ללכת למא''ה של הצבא או של מי שזה לא היה תוכניות למחר [שישי]- לנקות את הבית ולאפות עוגיות לחייל (עקרת בית טובה שכמותי..חח) תוכניות למחרתיים [שבת]- ללכת עם המשפחה שלו לבקר אותו תוכניות לשבוע הבא-בנתיים אין..

dandi99

New member
טם טם טם סופ"ש!!

איך עבר השבוע?לא כזה משהו...הייתי הרבה בבית. משהו טוב שקרה השבוע-היה לי ביום רביעי כנס משתחררים!! משהו מאכזב שקרה השבוע-הייתי חולה בשפעת...והשיעולים האלה מסרבים להיפסק! שיר שלא הפסקת לשמוע-לא שמעתי...היו לי כאבי אוזניים :/ בן אדם שעשה לך את השבוע-ידיד שקפץ לבקר,אמאבא והחייל כמובן :) יציאת השבוע -לכנס משתחררים^^ תמונת השבוע - מה שלום החייל?לא סגור על עצמו פעם שמח פעם עצוב הוא כל שנייה משנה את דעתו יוצא / סוגר?סוגר.. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?לפני שבועיים.. תוכניות להיום [חמישי] -היה לאמא יומולדת!אז הלכנו לחגוג לה בקינג ג'ורג' ואז קפצתי לראות את הסרט UP אצל חברה^^ תוכניות למחר [שישי]-לא סגור עדין...בטח לצאת עם חברים לאנשהו או סתם לראות סרט בבית^^ תוכניות למחרתיים [שבת]-לנוח^^ תוכניות לשבוע הבא-החייל חוזר הביתה!!! ולחזור לבסיס אחרי הרבה זמן של גימלים... עוד 3 שבועות ואני יוצאת לחפש"ש^^

GrowingMadness

New member
~

איך עבר השבוע? בסדר
משהו טוב שקרה השבוע- לא זוכרת משהו מסויים
משהו מאכזב שקרה השבוע- כנ"ל. שיר שלא הפסקת לשמוע- יסמין של הפיל הכחול
ועוד כמה שירים שלהם
בן אדם שעשה לך את השבוע- חברות שלי והחייל כמובן 3> יציאת השבוע - אתמול לגרג ואז לפאב והיה קורע D: תמונת השבוע - מה שלום החייל? עייף! יוצא / סוגר? סוגר
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבת האחרונה וזה נראה כאילו עבר נצח
תוכניות להיום [חמישי] - הייתי בגרג ואז בפאב עם חברות והכי נהניתי בע-ו-ל-ם ! תוכניות למחר [שישי]- פאב עם חברה ויש מצב גם לסושי
תוכניות למחרתיים [שבת]- כלום נראה לי
תוכניות לשבוע הבא- אורטודנט, טסט, שופינג בקריון וסופשבוע עם חברווות

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

איך עבר השבוע? מושלםם. משהו טוב שקרה השבוע- השכבה שלי הייתה בטיול שנתי 3 ימים ואני לא יצאתי כי לחייל שלי בדיוק הייתה רגילה מקוצרת חח אז היינו בכל הימים האלה מהבוקר עד הלילה ביחד כמו דבק :) משהו מאכזב שקרה השבוע- הרגילה הייתה רק מקוצרת.. חמישי-שלישי וברביעי בבוקר כבר נסע. שיר שלא הפסקת לשמוע- . בן אדם שעשה לך את השבוע- בובייייייייייי
יציאת השבוע - פייי מלא. ת"א, סינמה סיטי, סינמה סיטי שוב, קניון איילון. תמונת השבוע - . מה שלום החייל? מצוין. יוצא / סוגר? יצא :) מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? היום בבוקר. תוכניות להיום [חמישי] - הייתי בבית. תוכניות למחר [שישי]- החבר חזר, נסענו לאכול בבורגוס עם אבא שלו אח שלו ואז ישבנו אצל חברים עם בירה. תוכניות למחרתיים [שבת]- ראינו סרט מדהים בקולנוע! אזרח שומר חוק. מומלץ :) תוכניות לשבוע הבא- לחזור להתרכז קצת בלימודים...

למעלה