סופשבוע

UV radiation

New member
סופשבוע

שיר/י השבוע של ווית'ין: FD, TTBTR שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish - Nemo אלבום השבוע: THOE מה את/ה שומע/ת עכשיו: את האלבום THOE דבר טוב שקרה השבוע: לא ראיתי את אחד הנהגים בבסיס ולו פעם אחת בכל השבוע. זה שימח אותי ברמות שלא יתוארו! דבר רע שקרה השבוע: מילואימניק מזדיין. כמה כבר אפשר להיות בבסיס?!?! והבנזונה הזה עוד מבקש שיאריכו לו את המילואים. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין לי מושג. אני מקווה להוציא פטור זמני משמירות. לא יודע אם זה יקרה. אתר השבוע: פייסבוּק. מאכל השבוע: וואי... היה איזה יום שבו היה בחדר האוכל גם תפוצ'יפס, גם פלאפל, גם עוף וגם בקר... אם זה נחשב. ספר השבוע: מבנה החברה באוגרית/ אנסון פ. ריילי. סרט/סדרת השבוע: אין. תמונת השבוע: אין.

Up To No Good

New member
סופ"שקטן (כן!)

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: elaine paige - memory *_______* אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: בדיוק נגמר scorpions-still loving you ועבר ל scorpions-dust in the wind דבר טוב שקרה השבוע: 100 במיצ"ב ועוד מבחן באנגלית, מונלייט, ושכחתי מה כתבתי בפורום נייטוויש XD אה, ניקול ולילי פה D: וגם ציירתי שני ציורים שאני מאוד מרוצה מהם
אחד של ג'ייסון דורינג והשני של סימון D: (הם יצאו בערך דומים) דבר רע שקרה השבוע: נראה לי כתבתי משהו בנייטוויש, אבל אני לא זוכרת מה זה היה XD (אני כזאת סנילית, גאד) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופש וזה :} אתר השבוע: www.deezer.com מאכל השבוע: מגנום דיזייר, פיצה, וטימ-טם
ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: היפה והחיה
/מונלייט ורוזן מיידן תמונת השבוע: אני בתגובה מהירה ואין לי חשק לעבור לתגוה רגילה, אז אחרי שאני אשלח את זאתי אני אעלה תמונה P:

Up To No Good

New member
ותמונה P:

הציור של ג'ייסון דורינג ^_^ אני מודעת לעובדה שזה יצא טיפה מוזר :{ ואני בטוחה שאתם תתמודדו עם העובדה שזה על דף משבצות וצוייר כולו בעיפרון HB
(נו מה לעשות, הייתי בבי"ס
)

Jilian

New member
עונה ../images/Emo70.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Grace,Enter,AIN
שיר/י השבוע לא של ווית'ין:מלא><.. Nightwish- Gethsemane Sacrament of Wilderness Elvenpath The Carpenter The Escapist The scorpions- Rock You Like A Hurricane ועוד של דיסטורטד
רק התחלתי לשמוע אותם והם טובים
אלבום השבוע:AFF,Oceanborn,Voices from within
מה את/ה שומע/ת עכשיו: lacrymosa-Evanescence
דבר טוב שקרה השבוע: תעודת זהות
דבר רע שקרה השבוע:דיי רימו ומרמים אותי בעבודה ואני לא יודע כבר מה לעשות
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יומולדת ביום ראשון
אתר השבוע: יוטיוב
מאכל השבוע:פרינגלס חריף
ספר השבוע: המיקודית במתמטיקה XD
סרט/סדרת השבוע: אבא בא לגן
תמונת השבוע: מישהו מחושמל היום XD

מזל טוב מראש ליום ההולדת! ../images/Emo24.gif

אני לא אהיה ביום ראשון להגיד לך מזל טוב אז כבר מעכשיו :)

Amir Noy

New member
שבוע פארל ג'מי, סוף שבוע פינק פלויידי../images/Emo99.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: see who i am שיר/י השבוע לא של ווית'ין: pearl jam - even flow / pink floyd - hey you אלבום השבוע: pearl jam - ten + vitalogy / pink floyd - the wall + the dark side of the moon מה את/ה שומע/ת עכשיו: pearl jam - jeremy דבר טוב שקרה השבוע: לא למדתי הרבה כ"כ, סך הכל השבוע היה סביר דבר רע שקרה השבוע: מבחנים, מבחנים, מבחנים. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לקנות את האלבום החדש של פורקיופיין טריי אתר השבוע: ישרא בלוג? מאכל השבוע: חביתה עם פיטריות
ספר השבוע: משהו על יהודי צפון אפריקה באיכסטוריה ><" סרט/סדרת השבוע: - תמונת השבוע: -

Fairywitch

New member
סופ"ש../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Dark wings שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish - Ever dream אלבום השבוע: Nightwish - Century Child מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: כל מיני דברים קטנים... דבר רע שקרה השבוע: יום השואה. אף פעם לא קל
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יום העצמאות! אתר השבוע: פייסבוק שוב. מאכל השבוע: פיצה
ספר השבוע: עדיין עם "בלב היער". סרט/סדרת השבוע: "אבודים" חזרה!! תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

SheWillBeLoved

New member
~

שיר/י השבוע של ווית'ין: אמ. אולי TC. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הוא מתקשר אליי, מבול,פיז'ו 92,רצה הביתה [..] - קרן
אלבום השבוע: מבול, קרן פלס
מה את/ה שומע/ת עכשיו: "תקופה של שינויים", שלה ^ דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: יום השואה.
היה יום כ"כ מעיק וכבד, האווירה והכל. הטקס בבי"ס היה מדהים ומרגש עד דמעות. (ועלו דמעות..) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יום העצמאות, מתוכנן ת"א וזה.. ממש מקווה שזה ייצא לפועל
אתר השבוע: נמאס לי לענות כל שבוע אותו דבר, אני לא מגוונת, אז.. תנחשו. (מקושרים) מאכל השבוע: אמ, לא יודעת.. אגס? ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
תמונת השבוע: הייתי מעלה, אבל אני עצלנית אז..

|מטריה|

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אהוב יקר/עברי לידר ורונית שחר. פרח/יהודה פוליקר over the rainbow/jason castro iris/goo goo dolls אלבום השבוע: הפסקול של הפאנטום. מה את/ה שומע/ת עכשיו: אהוב יקר דבר טוב שקרה השבוע: על האש. יום הזיכרון לשואה ולגבורה. ~כן. זה משהו טוב.~ דבר רע שקרה השבוע: 75 בלשון. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: רוק עצמאות. יום הזיכרון. ערב בחמד"ע. אתר השבוע: פורום מכתב שלא נשלח. מאכל השבוע: סנדוויץ' גבינ"צ ספר השבוע: אם יש גן עדן!!!1 סרט/סדרת השבוע: לחלום באותיות. תמונת השבוע: - ב"ח

אזירפאל

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין אחד ספציפי. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אפשר לומר ש: Regina Spektor - Oedipus Joni Mitchell - Woodstock איה גורם - אוטוביוגרפיה אלבום השבוע: לא יודע. מה את/ה שומע/ת עכשיו: The Eraser של תום יורק. דבר טוב שקרה השבוע: טליה חזרה! דבר רע שקרה השבוע: התקבלתי לעבודה בצומת ספרים. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אני מתחיל לעבוד.
אתר השבוע: תפוז. מאכל השבוע: לא יודע. ספר השבוע: מארלי ואני. די גרוע... סרט/סדרת השבוע: Tell Me You Love Me תמונת השבוע: אין

ZuLi90

New member
שבוע :)

שיר/י השבוע של ווית'ין: NES IPH שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה ביורק וStone Temple Pilots אה ואיך אפשר בלי דרסדן דולס
אלבום השבוע: The Dresden Dolls - Yes, Virginia מה את/ה שומע/ת עכשיו: The Dresden Dolls - Sex Changes דבר טוב שקרה השבוע: חזרנו ללימודים! דבר רע שקרה השבוע: חזרנו ללימודים?! משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: איזה משו טוב? :(:(... , איזה שבוע של פיסיקה אין לי כוח! אתר השבוע: הירוקים
מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע:

למעלה