סופשבוע

hodayoyo

New member
סופשבוע../images/Emo15.gif

שיר השבוע של דניאל-
שיר השבוע לא של דניאל-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-
תכנונים לסופ"ש-
מסר לאומה- שיהיה סוף שבוע שקט

...

שיר השבוע של דניאל- הכל שיר השבוע לא של דניאל- על הגשר הצר- שילה פרבר משהו שעשה את השבוע- יומיים חופש, ובמיוחד יום שלישי בתל אביב משהו שהרס את השבוע - החוסר אונים הזה מול מה שקורה בצפון, והמעגל הקרוב/רחוק שסובל מזה משה שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שייגמר... תכנונים לסופ"ש - שאלה טובה. אין חשק לכלום מסר לאומה - שלום זו לא מילה גסה ושבאמת יהיה סוף שבוע שקט אמן

hilape

New member
ללא נושא

שיר השבוע של דניאל- אהבה משמעות עולמית שהעולם זקוק לה שיר השבוע לא של דניאל-מוזיקה גאגוריאנית משהו שעשה את השבוע -סרט מרגש ונפלא שראיתי הגשרים של מחוז מדיסון בכיכובם של מריל סטריפ וקלינט אסטווד משהו שהרס את השבוע-המצב המדיני משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-לאחותי שתגיע לביקור משפחתי לאחר כמה חודשים טובים שלא ראיתי אותה תכנונים לסופ"ש-לאפות שוב את עוגת יום שישי שלי מאחר והקודמת נשרפה מסר לאומה- מולדתי את עדיין נותרת יפה בתוך כל כאבייך באדמתך וסביבך הפרחים (חיילים) שומרים על פעימותייך שעוד לא אבדה בתוכם התקווה

Simple Sam

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של דניאל-לא יודעת שיר השבוע לא של דניאל-כל מיני של איה משהו שעשה את השבוע-כל האנשים ממטולה שגרמו לחופש להראות כמו חופש משהו שהרס את השבוע-קייטנה,נו מה משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-סיום הקייטנהההההההההההההה תכנונים לסופ"ש-כלום מסר לאומה-לא שהייתה לי ברירה פשוט ככה יצא ככה יצא ככה ייייייי

BaRbiK

New member
קצת באיחור, סופסוף בחזרה בחיפה ../images/Emo23.gif

שיר השבוע של דניאל-מה את נושאת שיר השבוע לא של דניאל- צילו של יום קיץ- יזהר אשדות משהו שעשה את השבוע-כלום. משהו שהרס את השבוע- הקטיושות הטיפשות האלה, ועוד כמה.. משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- שץיגמר המלחמה הזאת
תכנונים לסופ"ש- הוא קצת נגמר.. מסר לאומה- חזק ואמץ! אין כמו הצבא שלנו! ותשמרו על עצמכם, כן?

A duli T

New member
...

שיר השבוע של דניאל- אין שיר השבוע לא של דניאל- מופע הארנבות של ד"ר קספר- חוטים של זהב משהו שעשה את השבוע- כלום משהו שהרס את השבוע- מלחמה ועניינים משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- ת"א תכנונים לסופ"ש- עבר, והיה מעפן מסר לאומה- שמרו על עצמכם

מגיבה

שיר השבוע של דניאל- עדיף שיר השבוע לא של דניאל-with or without you משהו שעשה את השבוע-יאיר, חבר שלי. משהו שהרס את השבוע-סנראללה. משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-לנסוע לכנרת תכנונים לסופ"ש-כנרת מסר לאומה- הלוואי והמלחמה הזאת תגמר כבר. נמאס לי לשבת כל הזמן בבית, ובסביבה של הבית... אני חייבת חופש אמיתיייייייייייייי

י yuval

New member
קצת אחרי סוף שבוע...

שיר השבוע של דניאל- ממ.... לבן שיר השבוע לא של דניאל- יומן מסע של אביב משהו שעשה את השבוע- כלום.. נופלים טילים על חיפה מה אני אמורה לעשות..? משהו שהרס את השבוע- הכל משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- שתיגמר המלחמה תכנונים לסופ"ש- היה כבר והייתי בהרצליה מסר לאומה- תשמרו על עצמכם..

למעלה