סופשבוע

אזירפאל

New member
סופשבוע ../images/Emo117.gif

*פיהוק* פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש מיי כמיקל רומנס הפורומים החדשים אופנה אלטרנטיבית אוונסנס המציפנים: (57) The Girl Who Lived (62) Fairywitch (65) TheImpactBoy (71) Brombit (74) bachner1 (84) ZuLi90 (104) מגרש השוודים (156) אזירפאל (196) Ice Queen 7 (207) אטומיק בייגל
(הפסקתי להיות מופתע מהשינויים
) השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום.

Ice Queen 7

New member
ידעתי שהשבוע מישהו יעקוף אותי ../images/Emo69.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Promise שיר/י השבוע לא של ווית'ין: System of a Down - ATWA אלבום השבוע: Toxicity^ מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: 100 בבגרות בע"פ באנגלית, טוב שנזכרו לתת לי הציון חודש אחרי המבחן >_> דבר רע שקרה השבוע: הרבה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מדורת שציצים! אתר השבוע: www.omgitsfriends.com מאכל השבוע: שניצל סויה ספר השבוע: גדול ביפן - דייב בארי סרט/סדרת השבוע: גלדיאטור תמונת השבוע:

ZuLi90

New member
אני דיי מרוצה מהמקום שלי! :p

שיר/י השבוע של ווית'ין: IPH
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הכל של XAMAVAR חחחחחחחח
אלבום השבוע: Damien Rice - O מה את/ה שומע/ת עכשיו: The Dresden Dolls- Half Jack דבר טוב שקרה השבוע: לא יודע אבל קרה :p דבר רע שקרה השבוע: כנ"ל משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: משו רע שאני מצפה : שתי מתכונות בפיסיקה :X אתר השבוע: הארץ. מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע:

A t a s h i

New member
פיסיקה זה איכ.

שיר/י השבוע של ווית'ין: Jillian. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Madina Lake - Now Or Never. אלבום השבוע: Madina Lake - From Them, Through Us, for You. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Three Days Grace - Burn. דבר טוב שקרה השבוע: הלך טוב במתכונת מתקנת בכימיה, וכמעט סיימתי את כל הניסויים בפיסיקה (7 וחצי מתוך 10).
דבר רע שקרה השבוע: הניסויים בפיסיקה לקחו לי משהו כמו שמונה שעות, שזה סיוט. >< היה לא משהו במתכונת בספרות, ונכשלתי בוודאות במיני- מתכונת באופטיקה, מה שמשאיר לי בערך חמישה ימים כדי ללמוד חומר של שנה שלמה לרמה של 100 עגול, אחרת לא מגישים אותי לבגרות. וכנ"ל בחשמל. P: ונכשלתי טסט ראשון, אבל זה בקטנה.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלום. :X אתר השבוע: Last.fm. מאכל השבוע: קוטג'.
ספר השבוע: אשתו של הנוסע בזמן. עדיין לא סיימתי. XD סרט/סדרת השבוע: 'האוס', 'הישרדות'. תמונת השבוע: נה.

A t a s h i

New member
../images/Emo31.gif מה, כימיה אני ממש אוהבת. D:

זה מעניין יחסית, וזה גם בא לי ממש בקלות, שזה נחמד.
יש לי 99 סופי בארבע יחידות הראשונות, ולא למדתי יותר מחמש דקות לאף מבחן. :] אגב, באמת, שלחתי לך את הסיכומים ההם בסוף? :ם

איזה כיף לך. ../images/Emo7.gif יש לי מתכונת חוזרת

ביום ראשון ואנ'לא מבינה כלום. :S ולא, לא שלחת לי.

עונה. ^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: כל-כך Bittersweet
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: April Sixth - Dear Angel The Used - Smother Me The Used - Yesterday's Feelings MCR- Mama Skillet - Say Goodbye אביב גפן - קרן אור אביב גפן - חלומות גדולים אביב גפן - המכתב אביב גפן - שחור-לבן אביב גפן - אור הירח היהודים - עוד ארון אחד היהודים - בסוף תבכו היהודים - מחפש תשובה
אלבום השבוע: WT-ME
מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום.
דבר טוב שקרה השבוע: אממ, עברתי 3 מתכונת.
דבר רע שקרה השבוע: קיבלתי 71 בכימיה.
ולא הלך לי טוב בספרות.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שישרפו המתכונת הבאות?
אתר השבוע: -
מאכל השבוע: טוסט.
ספר השבוע: -
סרט/סדרת השבוע: הישרדות! להלה, מחר הגמר.
תמונת השבוע: =>

Xx Imaginary xX

New member
../images/Emo194.gifהוא דומה לדרייק בל../images/Emo12.gif

מי זה? יואו, סופסוף הגמר מחר. נמאס מכל הלקטים\ספיישלים\תוכניותבונוס\קטעים שלא שודרו אף פעם את מי זה מעניין?

אזירפאל

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא שמעתי אותם השבוע... שיר/י השבוע לא של ווית'ין: בעיקר תום יורק, גם קצת רדיוהד. בנוסף: Regina Spektor - Oedipus Regina Spektor - Lady Regina Spektor - Ode To Divorce Regina Spektor - Chemo Limo Xamavar - Blind Still Trill Xamavar - Spongy Doom אלבום השבוע: The Eraser של תום יורק ו-Soviet Kitsch של רג'ינה ספקטור. מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. דבר טוב שקרה השבוע: חוף הים בשני בלילה, דחו את המופע של ווית'ין, טליה המגניבה הזמינה לי את הדיסק של רג'ינה. דבר רע שקרה השבוע: היה לי משעמם. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודע. אתר השבוע: תפוז. מאכל השבוע: פסטה ברוטב עגבניות וקישואים (בספגטים
) ספר השבוע: מארלי ואני. הוא כל כך משעמם אבל אני לא רוצה להפסיק באמצע.
סרט/סדרת השבוע: 24, עונה חמישית (Oh yeah). תמונת השבוע: אין.

ZuLi90

New member
למה כולם התלהבו מזה דווקא

זתומרת זה שיר מדהים (!!!!) אבל השניים האחרים יותר טובים! וואי אבל XAMAVAR ממש כבשו אותי.

bachner1

New member
../images/Emo45.gifהשניים האחרים הרבה יותר טובים.

במיוחד השני, ששכחתי את השם שלו (משהו עם Pink). שמעתי את שלושתם פעם אחת, וזה היחיד שממש אהבתי ושאני זוכר עד עכשיו.

למעלה