סופשבוע רגוע?

• פותח הנושא giri
  • פורסם בתאריך

giri

New member
סופשבוע רגוע?

איך היה השבוע שלכם, עם הסוסים ובכלל?

jgut

New member
יותר כלבים מסוסים

השבוע הזה, ביליתי עם וירוס מעצבן שממש ריתק אותי למיטה.
יצא לי לרכב רק אתמול בטיול עם דאנס. יצאנו עם סייחה בת 3 של בחורה שבדיוק עברה אלינו. הבחורה אימנה בעבר בחו"ל ואני מאוד נהנית לראות את העבודה שלה עם הסייחה. היא הגיעה במקור מתחום המירוצים, אבל גם עסקה בקפיצות ודראסז'. הסייחה שלה מאוד רגועה וחמודה.
אני חשבתי שהעין של דו משתפרת, אבל הוטרינר לא היה מרוצה מההתקדמות. יש לה עוד ביקות שבוע הבא וניראה מה יצא מזה.
&nbsp
חוץ מזה איו יותר מידי חדש. בימים אחרונים שמרתי על הכלבים של בעלי המשק. מדובר בארבעה כלבים גדולים ולא ממושמעים. כל פעם אני יוצאת לטיול עם שישה כלבים וחוזרת רק עם השניים שלי. קשה ללכת עם כולם קשורים, אז אני קושרת רק את השניים שניראים לי הכי בעייתים באותו הרגע. אני מאוד אוהבת אותם, אבל מודה שהם מאוד קשים לטיפול.

fliperit

New member
שבוע עמוס בכל טוב

מחר בערב בן דוד שלי מתחתן ומיד מהחתונה אני נוסעת לשדה תעופה ולאתונה
אז היו לי המון סידורים השבוע, כאלה הקשורים לחתונה וכאלה הקשורים לטיסה.
&nbsp
חוץ מזה סוף סוף היה לי שבוע מושלם של שגרה בעבודה. אחרי ששני מדריכים עזבו, קיבלתי די הרבה תלמידים חדשים, שכבר רכבו אצלם. הכי קשה לי עם תלמידים שעוברים אליי, אבל אני מקווה שהם יסתגלו אליי מהר ואני אצליח ליצור איתם קשר טוב.
חוץ מזה, פתחתי השבוע נבחרת חדשה בחווה. חלק מהתלמידים בה היו תלמידים שלי (גם טיפוליים) לפני כן, וחלק נכנסו לנבחרת ממדריכים אחרים. תכננתי לפתוח את הנבחרת בשבוע מרוכז בחופש הגדול, אבל צוק איתן קלקל את התכניות, וישר "נזרקנו למים".
יש לי שתי קבוצות, אחת של יותר מתקדמים שהתחלתי לעבוד איתם על כיפופים, והשניה של פחות מתקדמים שעוד צריכים לשפר את הישיבה הרבה, בעיקר בקנטר (חלקם עוד עושים קנטר בלונג'). חוץ משני שיעורים בשבוע הם מחוייבים גם ל-3 שעות עבודה בחווה (הם עוד לא ממש יודעים לעבוד, אז נכנסים לזה לאט לאט) ול"אימוץ" של סוס (לזה לא הגענו בכלל, בגלל צוק איתן)
התחלנו קצת ברגל שמאל כי בשיעור הראשון אחת התלמידות נפלה נפילה מאוד לא יפה (שנגמרה בשלום!!), אבל שני השיעורים הבאים של כל אחת מהקבוצות היו מ-ע-ו-ל-י-ם (יצא שהיו להם 3 שיעורים השבוע, כי בשבוע הבא אני בחו"ל, זה דווקא היה טוב...) . הרגשתי לא רק שהשיעורים עצמם היו מעולים, אלא שהצלחתי למצוא מקום טוב באמצע בין לדרוש מהם לבין להכיל ולהיות סבלנית, היו הרבה צחוקים אבל גם עבודה רצינית, הם קצת התפנקו (ניקו תאים פעם ראשונה... זה בלתי נמנע) אבל גם שיתפו פעולה יפה... בקיצור השבוע הראשון מוכרז כהצלחה!

hanyou12

New member
סוף סוף רכיבה

היה כיף ושוב רכבתי על הסוס שהפיל אותי בקורס. אני חושבת שאני אפסיק לקרוא לו ככה כי אחרי השיעור הזה שבו הוא היה כל כך מרצה ורוצה להיות טוב אני כבר לא מסוגלת יותר לחשוב עליו כעל מפלצת שצריך לפחד ממנה... גם המאמנת שלי אמרה שהוא עשה כמה מבחנים שזה משהו שהוא לא היה מסוגל להתמודד איתו כשאני הייתי בקורס לפני שנה, זה אומר שהוא עשה התקדמות עצומה ואני ממש אה בו

בחודש הזה עוד יהיו לי כמה רכיבות אבל מעבר לזה אני טסה לאירלנד בסוף החודש ואני אפספס שיעורים באוקטובר. לא מוצא חן בעיני הנושא הזה של להפסיד שיעורים אבל מצד שני אני הולכת לארץ שהיא כולה סוסים - אין מצב שאני מוותרת שם על רכיבה אחת לפחות!
ויש עוד משהו שראיתי והטריד אותי אבל אני אשים אותו בנפרד.

giri

New member
השבוע שלי

היה לא רע בכלל.
ביום שני היה לי שיעור מצויין שסיפרתי עליו בסכמ"ש הקודם. יצא בגלל אילוצים שהספקתי רק עוד רכיבה אחת השבוע, אבל היא היתה טובה, וגם מתוזמנת היטב כי היה מזג אוויר נפלא.
אתמול בערב התקרר מהותית והיום יש לנו שלג
שזה מאד לא אופייני לשלב הזה בעונה. הערב יש לי שיעור ואני חייבת להודות שלא הכי בא לי לנהוג בתוך הסופה על שלג טרי, אבל מה אפשר לעשות?

למעלה