שבוע עמוס בכל טוב
מחר בערב בן דוד שלי מתחתן ומיד מהחתונה אני נוסעת לשדה תעופה ולאתונה
אז היו לי המון סידורים השבוע, כאלה הקשורים לחתונה וכאלה הקשורים לטיסה.

חוץ מזה סוף סוף היה לי שבוע מושלם של שגרה בעבודה. אחרי ששני מדריכים עזבו, קיבלתי די הרבה תלמידים חדשים, שכבר רכבו אצלם. הכי קשה לי עם תלמידים שעוברים אליי, אבל אני מקווה שהם יסתגלו אליי מהר ואני אצליח ליצור איתם קשר טוב.
חוץ מזה, פתחתי השבוע נבחרת חדשה בחווה. חלק מהתלמידים בה היו תלמידים שלי (גם טיפוליים) לפני כן, וחלק נכנסו לנבחרת ממדריכים אחרים. תכננתי לפתוח את הנבחרת בשבוע מרוכז בחופש הגדול, אבל צוק איתן קלקל את התכניות, וישר "נזרקנו למים".
יש לי שתי קבוצות, אחת של יותר מתקדמים שהתחלתי לעבוד איתם על כיפופים, והשניה של פחות מתקדמים שעוד צריכים לשפר את הישיבה הרבה, בעיקר בקנטר (חלקם עוד עושים קנטר בלונג'). חוץ משני שיעורים בשבוע הם מחוייבים גם ל-3 שעות עבודה בחווה (הם עוד לא ממש יודעים לעבוד, אז נכנסים לזה לאט לאט) ול"אימוץ" של סוס (לזה לא הגענו בכלל, בגלל צוק איתן)
התחלנו קצת ברגל שמאל כי בשיעור הראשון אחת התלמידות נפלה נפילה מאוד לא יפה (שנגמרה בשלום!!), אבל שני השיעורים הבאים של כל אחת מהקבוצות היו מ-ע-ו-ל-י-ם (יצא שהיו להם 3 שיעורים השבוע, כי בשבוע הבא אני בחו"ל, זה דווקא היה טוב...) . הרגשתי לא רק שהשיעורים עצמם היו מעולים, אלא שהצלחתי למצוא מקום טוב באמצע בין לדרוש מהם לבין להכיל ולהיות סבלנית, היו הרבה צחוקים אבל גם עבודה רצינית, הם קצת התפנקו (ניקו תאים פעם ראשונה... זה בלתי נמנע) אבל גם שיתפו פעולה יפה... בקיצור השבוע הראשון מוכרז כהצלחה!