סופשבוע רגוע

סופשבוע רגוע

שיר השבוע (יהודית) : שיר השבוע (ישראלי) : שיר השבוע (לועזי) : אלבום השבוע : גיבור/ת השבוע שלכם : הרגע הטוב של השבוע : הרגע הפחות טוב של השבוע : החלטת השבוע שלכם : מה שיעמם אתכם השבוע : תוכנית טלוויזיה שראיתם השבוע : סרט שראיתם השבוע : ספר שקראתם השבוע : תוכניות לסופשבוע : שיר להתחיל איתו את שבוע הבא :

גלגלצ?

שיר השבוע (יהודית) : בך לא נוגע שיר השבוע (ישראלי) : עוד לילה / הדורבנים שיר השבוע (לועזי) : We Are The Champions אלבום השבוע :Queen - Greatest Hits גיבור/ת השבוע שלכם :בת דודה שלי הרגע הטוב של השבוע : פיתוח קול, נצחון של מישהו מהקיבוץ בבחירות לראשות המועצה הרגע הפחות טוב של השבוע :העייפות החלטת השבוע שלכם :לא לשמור דברים שנחשבים כפשע מה שיעמם אתכם השבוע : לא היו תוכנית טלוויזיה שראיתם השבוע : חברים סרט שראיתם השבוע : שיר אשיר בגשם, אנני, החופשה ועוד ועוד ספר שקראתם השבוע : רומן אמריקאי תוכניות לסופשבוע : מחר עומר, עכשיו לישון שיר להתחיל איתו את שבוע הבא : דון מקלין/וינסנט

../images/Emo187.gif

שיר השבוע (יהודית) : שבתות וחגים שיר השבוע (ישראלי) : אצלך בעולם - אביתר ומאיר בנאי שיר השבוע (לועזי) : when youre gone אלבום השבוע : ההופעה החיה של עברי לידר גיבור/ת השבוע שלכם : אני (כמה שזה נשמע שחצני.. אני גאה במה שעברתי השבוע) הרגע הטוב של השבוע : כשהמשכתי הלאה הרגע הפחות טוב של השבוע : כל שניה של מחשבה עליה החלטת השבוע שלכם : להיות עם יותר עמוד שידרה מה שיעמם אתכם השבוע : קורסים תוכנית טלוויזיה שראיתם השבוע : "המקום" סרט שראיתם השבוע : לא ראיתי למען האמת ספר שקראתם השבוע : "משאלה אחת ימינה" - אשכול נבו. ספר מצויין. סיימתי תוך יום וחצי בערך מרב שהוא מרתק. תוכניות לסופשבוע : להיות עם חברות שחזרו מהצבא \ שנת שירות שיר להתחיל איתו את שבוע הבא : -

:)

שיר השבוע (יהודית) : עכשיו הכל בסדר (הייתי צריכה לשמוע את המקור בשביל להתאושש מהעיבוד של איך-קוראים-לו) שיר השבוע (ישראלי) : איש בלי נצח/החברים של נטאשה שיר השבוע (לועזי) : Toto - Africa אלבום השבוע : יזהר אשדות - הראשון. גיבור/ת השבוע שלכם : יוני רכטר. נפעמת כל פעם מהבנאדם הזה. הרגע הטוב של השבוע : השקיעה. הרגע הפחות טוב של השבוע : לקום בבוקר לפני הזריחה. החלטת השבוע שלכם : לא לרדוף יותר אחרי דברים שמעייפים אותי. חוץ מחלומות. מה שיעמם אתכם השבוע : כמה רגעים בעבודה תוכנית טלוויזיה שראיתם השבוע : סאות' פארק. סרט שראיתם השבוע : טוויסטר, החופשה, השטן לובשת פראדה. ספר שקראתם השבוע : השטן לובשת פראדה (כל קשר בינו לבין הסרט הינו מקרי בהחלט.) תוכניות לסופשבוע : אתמול עם החבר'ה, היום עבודה ועוד קצת עם החבר'ה בערב
שיר להתחיל איתו את שבוע הבא : coldplay/speed of sound

איך הספר?

את האמת שיש לי אותו והתחלתי אותו.. אבל.. די איבד אותי. אז איך הוא? שווה להתחיל מחדש?

תמיד שווה ../images/Emo9.gif

השאלה היא אם אהבת את הסרט. כי אם אהבת את הסרט, לא חושבת שתאהבי את הספר, וכמובן להיפך. והסרט לדעתי יותר טוב, אבל מצד שני, קודם ראיתי אותו. אבל בכל מקרה הסרט יותר טוב, כי מריל סטריפ אדירה... ואמילי בלנט מדהימה ומשחקת מדהים, גם בסרט הזה וגם ב"אהבה של קיץ"

לא ראיתי את הסרט

ככה שאני לא יכולה להגיד לך. אבל אני אנסה שוב... תודה
אה, ו.. סליחה..

:)

שיר השבוע (יהודית) : "בשביל זה". שיר השבוע (ישראלי) : "וניל" של סיון שביט. שיר השבוע (לועזי) : The Potential Breakup Song של Aly & AJ
אלבום השבוע : "געגוע" של יהודית. גיבור/ת השבוע שלכם : אמא שלי, היא פשוט יצור מיוחד. הרגע הטוב של השבוע : אתמול- לדבר עם חברה שמזמן לא דיברתי. הרגע הפחות טוב של השבוע : רוב השבוע האינטרנט שלי שבת. החלטת השבוע שלכם : לחזור לדיאטה. מה שיעמם אתכם השבוע : השביתה עצמה משעממת מאוד. תוכנית טלוויזיה שראיתם השבוע : עוד לא ראיתי, אבל אני עומדת לראות הערב- "להוציא את הכלב". סרט שראיתם השבוע : "לרקוד עם טייסים" היה מצחיק, אבל לא הייתה לי סבלנות לשבת עד הסוף. תוכניות לסופשבוע : לימודים =/ שיר להתחיל איתו את שבוע הבא : "כל קיץ" של מיקה קרני, סתם כי הוא נוסטלגי עבורי. שיהיה שבוע מוצלח! :)

tink1984

New member
קצת באיחור, אבל מתחשק לי לענות

שיר השבוע: עטור מצחך (זה נחשב, נכון?) שיר השבוע: נחמיה 17-מיקה קרני שיר השבוע: Purple Haze (גי'מי הנדריקס) אלבום השבוע: האוסף של קט סטיבנס גיבור השבוע: המרצה שלי לכימיה. היא פשוט המרצה הכי טובה בעולם! הרגע הטוב של השבוע: מסיבת חנוכה שעשינו אתמול בבניין. שיחקנו במשחק פנטומימה והיה קורע מצחוק הרגע הפחות טוב: הבוחן שהיה לי בכימיה, או ליתר דיוק הרגע בו הכל התחרבש ופשוט ברח לי מהראש החלטת השבוע: להתעמל יותר מה שיעמם אותי: לימודים (בחלק מהנושאים) טלויזיה לא ראית סרט לא ראיתי ספר לא קראתי (אלא אם כן מחשיבים ספרי לימוד) תוכניות לסופ"ש: לפגוש כמה שיותר חברים שיר להתחיל איתו את השבוע: משום מה התחלתי את השבוע עם השיר הכי נדוש בפאבים. הוא של הדורז. נחשו איזה (זה לא קשה בכלל, זה דווקא קל !)

למעלה