סופשבוע רגוע

בחייאת מזה הסופש העלוב הזה כל שבוע?@!$

איך עבר השבוע האחרון?בשימחה! יש תכנונים לשבוע הבא?כן! לא ממש שבוע הבא, מחר! מי *ה*בנאדם של השבוע מבחינתך?לא יודעת!@@@@@@@@@2 אמן [זמר וחו.] השבוע?יוני בלוך אביב גפן ושיי כמובן! החפץ שהשתמשת בו הכי הרבה השבוע XD?:O טוב בגלל שתמיייייייייייד הסופש פה ככ דל אני שוווווווווב מוסיפה אבל פעם הבאה תגוונו קצת! :\ התחדשות: הרגלים רעים של יונתן בלוך ולילות לבנים של א. גפן! ציטוט השבוע: מממ כל מיני דברים טיפשיים שתמר אמרה. שיר השבוע: הרגלים רעים, חמאה, שתיקה, רגעים, רומיאו ויולה, את יפיפיה (יפה)

זה שאלון כמו כל שאלון אחר. שאלונים הם מטבעם

עלובים

איזה מהר ../images/Emo2.gif

איך עבר השבוע האחרון? כרגיל, עבדתי, ובין לבין ביליתי טיפה... רק שלא היה כ"כ עם מי... כי כל החברות שלי בחו"ל/אילת אבל עוד שלושה-חמישה ימים כולן חוזרות אליי סופסוף
יש תכנונים לשבוע הבא? כן, לתת פוש אחרון בעבודה ולעבוד 4 פעמים בשבוע, ולא 3 כמו תמיד! מי *ה*בנאדם של השבוע מבחינתך? אבא
אמן [זמר וחו.] השבוע? הראל מויאל
החפץ שהשתמשת בו הכי הרבה השבוע? MP4

moomi123

New member
סופשבוע3>../images/Emo176.gif

איך עבר השבוע האחרון?אחלה יש תכנונים לשבוע הבא?ממ.. להתספר אולי.. מי *ה*בנאדם של השבוע מבחינתך?אפחד|: אמן [זמר וחו.] השבוע?ממ.. איןP: החפץ שהשתמשת בו הכי הרבה השבוע XD?גומייה לשיער?XDD (בגלל שחם..=\) הממ. זהו. אני חסרת השראה היום [איזבלי תעיד P:] וגם עייפה, לא ברור למה X: בכל מקרה- סופ"ש שמח! תודהD: כעיח. ואגב- זו ציפור XD מגניב^^ <O [ ]> ץ ^

I R i T 94

New member
סופשבועD: ../images/Emo217.gif

איך עבר השבוע האחרון? נחמדD: יש תכנונים לשבוע הבא? הוממ כן. D: הארי פוטר 5 עם שירה ובל, תור אצל אף אוזן גרון ביומראשון, להפגש עם אנשים שלא נפגשתי מלא זמן..XD מי *ה*בנאדם של השבוע מבחינתך?חושבת שבל. אמן [זמר וחו.] השבוע? YES החפץ שהשתמשת בו הכי הרבה השבוע XD? MP3 XDDD סוף שבוע נעיםD:

למעלה