סופשבוע נוטף סקס

סופשבוע נוטף סקס

היי,
אני ובעלי כבר 9 שנים ביחד, מתוכם 3 שנים נשואים.. אנחנו בני 27-28 מנסים כמעט שנתיים להיכנס להיריון ולא כל כך הולך... אנחנו בטיפולי וזה מרגיש כאילן כל המיניות הלכה
זה קשה לי מאוד ואני בטוחה שגם לו
סגרתי לנו סופשבוע בצימר
אבל בא לי משהו שיעורר לנו את החושים בטירוף!!
אני לא יודעת מה אבל אני רוצה שכל הסופש רק נזדיין ונזדיין..
לא יודעת מה כדאי לי לעשות כדי שזה יהיה משהו שיחרמן את שנינו בטירוף...כמובן שאביא בגדים סקסיים ואיזה ויברטור אבל מה אפשר עוד???

אז מה היה לנו בפורום השבוע?

שתי ההצעות הסטנדרטיות הן אנאלי ולפתוח את הזוגיות...

נראה לי שזה מספק לא מעט אפשרויות לסופ"ש שלכם - מחילופי זוגות ועד לזיין אותו עם סטרפ-און תוך כדי פס-קול של סרט פורנו, אבל בלי שהוא יוכל לראות, כי עכשיו אנחנו מתנזרים מפורנו.

לגבי פתיחת הזוגיות, אתם יכולים לצרף זוג שהבחור דתי (כיפה סרוגה הולך מעולה) מעגל פינות והבחורה לא מכניסה כל זין ללב שלה. או שכן. מה שבטוח - היא לא קונה סקס, זה מקסימום תמכרו לה...

שכחתי משהו? אה כן - לגבי האנאלי, אל תשכחי להזמין פלאג אנאלי רוטט - יש עדויות מוצקות שזה משדרג את הסקס (אני מקווה שאת אוהבת לרכב על הגבר שלך!)

בקשה אחת קטנה לסיום: תחזרי לעדכן אותנו. אנחנו ממש אוהבים את זה

אני מרגישה ציניות בתשובה שלך

אשמח לקבל הצעות נוספות

לעניין חילופי זוגות חשבתי על זה הרבה אבל קצת מפחיד אותי שבגיל כזה אנחנו ישר קופצים לזה, יש לנו עוד הרבה שנים של ריגושים, מעכשיו נפנה לתותחים הכבדים?! וחוץ מזה איפה מוצאים זוג שמעוניין??

לגמד שלנו המצוייד אין כוונה רעה

היו פה כל מיני פוסטים "מדאיגים"
.
לעניין חילופי הזוגות אני הייתי מחכה עם זה ולא רצה לשם כי עליכם קודם להשקיע בזוגיות שלכם ,בסקס ובתשוקה ועוד.
חילופי זוגות לא מתאימים לכל אחד ואחד אבל לו הייתי יודעת למשל שאם אצרף אישה למיטה זה יעורר אותו הייתי עושה זאת ומאד.

תלוי בשניכם ובזוגיות שלכם.
חילופי זוגות יש המון והחשוב זה האיכות ולא הכמות ויש מידע בגוגל.

בהצלחה.

.

אם את לא קוראת את הפורום באופן קבוע, כנראה שלא תביני את ההומור. שילבתי כל מיני הודעות מהפורום ועשיתי מהן סלט...

אני אענה לך שוב ברצינות

orsher

New member
חחחחחח

התשובה שלו הייתה סיכום ההודעות ה"חמות" האחרונות. אם היית קוראת יותר בפורום היית מבינה

ולשאלתך. הרבה פעמים משחק או תחרות, מאוד עוזרים לשבור קרח. כלומר, אם המשחק או התחרות דורשים שתיגעו, זה מתחיל מנוכר אך המגע עושה את שלו. פייר, אני הייתי עושה תחרות זוגית של שניכם יחד. אקדים בסיפור קצר. בצבא, עשיתי תחרות עם עצמי, מכמה מקומות לא שגרתיים אוכל להשתין. אז השתנתי מטנק, נגמ"ש, טיולית, אביר, וכולי. תוכלו לעשות תחרות זהה חחח או לעשות תחרות דומה של איפה תוכלו לעשות את זה. אמרת צימר לא? אז, ביער הסמוך, על עץ ביער הסמוך, בתוך אגם ביער הסמוך.... ומשם לשירותים במסעדה אם שירותים לא מגעילים אתכם, בבית ספר סגור שנמצא באיזור, וכו וכו.

בהצלחה

ודבר אחרון, אם שניכם לא בעניין של לצרף מישהי, מישהו, או זוג, נראה לי שגוי ביותר לעשות דבר כזה.

גילוי נאות, הכותב לא היה נשוי מעולם והזוגיות הארוכה ביותר שלו הייתה שנתיים עם הפסקות

קטניפ

New member
את בטוחה שסופ"ש של סקס זה מה שחסר לכם?

סביר להניח שסקס דווקא לא היה חסר לכם אם ניסיתם להיכנס להריון.
אולי דווקא טיול רגלי שמסתיים בארוחה מפנקת או מסאז' זוגי ידבר אליו יותר?

בטוחה בטוחה

שהניסיונות כוללים תאריכים מוכתבים מראש
אז כל החשק והכיף הולך,
שהניסיונות כוללים מבחנות וכאלה. .
בקיצור אני בטוחה!!!!

דווקא סופ"ש של זיונים בערמות יכול להיות טוב אני זוכר כשאנחנו היינו בטיפולי הפריה הסקס נהפך למשהו שהסתכם בזה שאני הבאתי ביד לכוסית והרופא "רקח" קוקטייל והחדיר לאשתי את זה עם מזרק ייעודי להפריה ככה שאולי סופ"ש של פריקת עצבים בהשתרללות חסרת מעצורים זה מה שהרופא היה רושם בשביל תחזוקת הזוגיות ..

אתם בתקופה לא פשוטה

סופש של התנתקות מכל זה יעשה לשניכם המון טוב!
תטיילו קצת, שבו בגקוזי, תעשו מסג אחד לשניה ואל תדברו על כניסה להריון.. רק כיף בשביל עצמכם

אגב, בדיוק היינו בשישי במסיבת חילופי זוגות שממוצע הגילאים בה היה 30. זה היה ממש מגניב לראות סוף סוף עוד אנשים שלא מחכים לגיל 40 כדי לגלות ולחקור את העולם הזה.

פרפר רוטט?

היה לי פעם. בת הזוג שלי אמרה שזה מחרמן בהתחלה ומעצבן אחרי כמה זמן - הרטט לא מספיק חזק כדי לגמור ומה שבהתחלה מרגיש מחרמן אחרי כמה דקות נעשה מעצבן.

אבל - זה מאוד אישי הדברים האלו ולא יודעים עד שמנסים...

למעלה