סופשבוע מקסים לכולם...

דגנית54

New member
את צודקת, התבלבלתי וסליחה

אני דווקא כן חושבת שיש העברה גנטית אבל אישית אני לא קוראת לזה מחלה אלא מבנה אישיות אני בהחלט רואה שיש העברה של תכונות אופי וגישה לחיים ושתופעות נפשיות מסויימות עוברות בתוך המשפחה כמובן שאי אפשר לשלול לגמרי גם את ההשפעה הסביבתית אבל אישית אני כן חושבת שגנטיקה היא דבר משמעותי מצד שני אנשים עם אותם גנים יכולים להגיע למקומות מנוגדים לחלוטין בחיים במשפחה שלי יש שתי אחיות שאחת מהן אשפזה את השניה ועדיין לא הוכח מי החולה ומי הבריאה

ד קובי

New member
איילה יקירתי ואנבוב הביא את דבריו בחכמה

ולכן יצאנו נשכרים מאוד מכתיבתו החכמה. אך לעניין כותבים נוספים שהגיעו לכאן פשוט ראו בכתיבתם את השנאה ההשתלחות והגישה הווכחנית. יש גבול עד כמה ניתן לספוג ולהבליג, באם הדברים היו נכתבים בצורה שונה ובגישה של ראש פתוח לדיעה שכנגד הדברים היו אחרת.

מ ה פ כ ן

New member
סופשבוע מקסים לכולם...../images/Emo24.gif

תשמרו על עצמכם ועל יקיריכם... נקווה שהסערה בפורום תחלוף, ללא יותר מידיי "פצועים"...

vanbob

New member
שלום מהפכן

לכל המשפחות יש אינטרס משותף שהאדם במצוקה ירגיש הכי טוב שאפשר וישתלב ויתפקד הכי טוב שאפשר ל"חולי הנפש" יש את אותו אינטרס בדיוק אני מאמין בדו שיח מפרה על בסיס האינטרס המשותף מימוש האינטרס המשותף ושפור הטפול המערכתי ב"חולי הנפש" יביא נחת ותועלת רבה למשפחות אני מאמין שזה יציל משפחות רבות מסבל מיותר והרבה אנשים שנקלעים למצוקה

מ ה פ כ ן

New member
וונבוב יקר...

אתה צודק בהחלט בדברייך !!!, רק מפריע לי שיש אנשים בלי טאקט, שנכנסים כדיי להתסיס ולהפריע מנוחתם של אחרים, תוך שהם חופרים בנשמה ושואלים שאלות לא ענייניות וחטטניות. זה לא מקובל עליי !!!, קח בחשבון שגם "חולי נפש" הם בני משפחה, ולא אחת, יש גם במשפחתם חולה אחד נוסף או יותר, כך שזה גם פורום בשבילם, וחוץ מזה שאנשים כאלה בהחלט תורמים לשיח המתפתח, ץוך שיתוף הנוכחים מנקודת מבטם כמתמודדים...

דגנית54

New member
גם אני מסכימה איתך "מהפכן"

מכיוון שאני דוגלת ב"את השנוא עליך על תעשה לחברך" אני בהחלט חושבת שלחטט בנשמתו אל הזולת, צלהתערב בחייו בחוסר טאקט ולהציק עם שאלות חודרניות זה ממש מכוער אני מתנצלת בפני יושבי הפורום הזה שנפגעו משאלותי שלא נועדו לפגוע אלא להאיר נקודות חשובות בעיני כמובן שזכותם לחשוב ששאלותי אינן רלוונטיות ולא להשיב עליהן, כפי שאכן עשו כאן בפועל אני רק רוצה להסב את תשומת ליבכם שמ"חולי נפש" נשללת לחלוטין הזכות הזאת שאתה מדבר עליה, לרטיות, לזכות לאוטונומיה אישית ולזכויות אזרח בסיסיות בברכה

דגנית את שונאת אבל עושה את מה שאת שונאת

לא רק /שאת מחטטת כאן בנשמות של המישפחות ולא רק שאת מתסיסה כאן את אכן פוגעת אני בכול אופן וגם הרבה אנשי ם כאן לא מעונינים בדעה שלך ובאמת בזה שתסבי את תשומת ליבינו שליקרינו חולי הנפש ילדינו אחינו או בני זוגינו נישללת לחלוטין הזכות לאוטונומיה אישית יקרתי אני עובדת במחלקת סעודית מו רכבת גם שם בשביל להציל חיים או לחילופין ליצב את מצבם של אנשים לא שואלים אותם ולא מבקשים מאנשים שעומדים למות או חולים קשים או מחוסרי הכרה עם יתנו להם מורפיום להקל על הכאבים שלהם או שיאכילו אותם בזונדות כי הם לא מסוגלים ל אכול לא שואלים אותם עם יחברו להם ונפלוניים לורידים וישקו אותם במים ולא שואלים אותם עם יתנו להם תרופה להרגעה או יחברו אותם לקטטרים בכדי שישתינו או יתקעו בהם חוקנים בכדי שיחרבנו על מה את בכל ל מדברת מה את יודעת בכלל ומה את מיתימרת לדעת חיית פעם בבית אחד עם חולה נפש ? יש לך ילד כזה ? או בן זוג כזה שאת מישתלחת כאן באנשים וברוב חוצפתך את אומרת לאחת שהיא חברת הפורום שהבן זוג שלה עצ לן מי את בכלל שיקובעת ניחרצות עם הוא עצלן כן או לא מי הסמיך אותך בכלל לקבוע דברים כאלה עזבי אותך מההיתנצליות שלך כי הם לא אמיתיות מה לעשות א נחכנו לא סנטלוגים ואנחכנו מעונינים ברפואה הקונבנציונלצית טוב לנו ככה ומי את בכלל שתישפטי אותו ומה לעשות בית המישפט עם היועץ המישפטי לממשלה קבע ניחרצות כיח אנחכנו האופטרופוסים היחידים על גוף ורכוש של יקיריונו כמו כול קביעה אחרת של בית המשפט עם היה אדם חולה ובילתי כשיר לנהל את עינינו בכלכלים והקלינים אני קוראת אותך גם בפורום השני ששם את פעילה וכול מה שיש לך לעשות זה לרדת על אנשים כמה שיותר הרבה חזק וכואב

דגנית54

New member
בשבושונית את קצת נמהרת מדי

נתחיל מפרט שולי בהודעתך אבל קצת משקף בהתכבות שלי עם סמסרה דיברנו על בן של מכרים שלה ששרץ אצלה בבית שבועות ועליו כתבתי שהוא עצלן, לא על בעלה האם את ממהרת לקפוץ למסקנות?? (זה מה שהאשמת אותי באחת מהודעותיך הקודמות) בנוגע לכך שאני תוקפת ומכאיבה לאנשים אז אני לא מתכוונת להתווכח איתך, אם היה איזה שמץ של אמת אולי הייתי נפגעת ואם זאת היתה תקיפה אמיתית ולא וירטואלית אז גם אוטלי הייתי מנסה לחזור בתשובה על כך אני אישית כן מסוגלת להתמודד עם ביקורת ולא נרתעת מכך ששואלים אותי שאלות ישירות אם השאלות לא נראות לי רלוונטיות לא אענה אם כן אכנס לדו-שיח ולא אתקיף בברוטליות כמו אנשים מסויימים יש לי שאלה אישית אליך וכמובן אני לא מצפה לתשובה עניינית ממך אבל בכל זאת אני שואלת שאלה מאד מתבקשת באחת מהודעותיך הישנות כתבת שאת עובדת במערכת הספיכיאטרית כמו כן אימך חולת נפש, כנ"ל גם אחד מבנייך ובעלך התאבד חלילה איני מאשימה אותך באף אחד מהדברים האלה אני בטוחה שאת אפוטרופסית מעולה על פי חוק ונותנת לקמשפחתך את הטיפול הכי מקצועי שיש כתוצאה מקשריך והשכלתך הנרחבת בנושא הפסיכיאטרית אני משוכנעת ללא ספק שכוונותיך טובות ושאת באמת עושה את הכל לטובת משפחתך גם החוק לצידך כיוון שאת אפוטרופסית של אימך ושל בנך ודואגת שיאושפזו במוסדות הכי טובים על חשבון משלם המיסים אני גם מבבינה שאין לך שום ברירה אחרת כיוון שהם לא מסכימים לטיפול שלך מרצון והם חייבים לקבל טיפול אז באמת אין ברירה אלא לעשות את הכל בכפיה כלומר אין להם שום מילה לא על גופם לא על נפשם ולא על רכשום וכמובן את דואגת להם מצוין רק סטטיסטית איך זה ייתכן שכל זה קורה במשפחה אחת???

למעלה