סופשבוע הגיע... שרשור סוף השבוע יוצא לדרך
ג גםצופה Member מנהל 17/10/13 #2 תוכניות לסופשבוע מה התוכניות שלכם לסוף השבוע הזה ? האם יש תוכניות ותכנונים לשבוע הבא ? אלו תוכניות אתם מתכננים לראות בסוף השבוע ובשבוע הקרוב ?
תוכניות לסופשבוע מה התוכניות שלכם לסוף השבוע הזה ? האם יש תוכניות ותכנונים לשבוע הבא ? אלו תוכניות אתם מתכננים לראות בסוף השבוע ובשבוע הקרוב ?
ג גםצופה Member מנהל 17/10/13 #3 מהבלוגיה בפינה זו אתם יכולים לפרסם רשומות שאהבתם מכל רחבי הרשת. זה יכול להיות רשומות שאתם כתבתם או רשומות של אחרים שקראתם ואהבתם.
מהבלוגיה בפינה זו אתם יכולים לפרסם רשומות שאהבתם מכל רחבי הרשת. זה יכול להיות רשומות שאתם כתבתם או רשומות של אחרים שקראתם ואהבתם.
ח חוטהשני New member 17/10/13 #1 לקראת שבת... דברים לפרשת השבוע - פרשת וירא http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2669006
לקראת שבת... דברים לפרשת השבוע - פרשת וירא http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2669006
ג גםצופה Member מנהל 17/10/13 #4 המלצות ספרים, סרטים ועוד בפינה הזאת אתם מוזמנים להמליץ על ספרים, הצגות, מצרכים חדשים וכל מה שתרצו. (אפילו אם שמעתם על מבצע נחמד אתם מזומנים להמליץ עליו בפינה הזאת )
המלצות ספרים, סרטים ועוד בפינה הזאת אתם מוזמנים להמליץ על ספרים, הצגות, מצרכים חדשים וכל מה שתרצו. (אפילו אם שמעתם על מבצע נחמד אתם מזומנים להמליץ עליו בפינה הזאת )
ג גםצופה Member מנהל 17/10/13 #5 מאיפה הוא מוכר לי נתקלתם בדמות מוכרת בסדרה השבוע או בתקופה האחרונה ונזכרתם שהוא מוכר לכם וגם מאיפה ספרו לנו על כך
מאיפה הוא מוכר לי נתקלתם בדמות מוכרת בסדרה השבוע או בתקופה האחרונה ונזכרתם שהוא מוכר לכם וגם מאיפה ספרו לנו על כך
ג גםצופה Member מנהל 20/10/13 #7 בסדרה 'הבטן הרכה' העונה שמשודרת עכשיו ביס - אחת השוטרות בכח המשימה המיוחד היתה מוכרת לי ורק כשהיא התחילה לדבר (בפרקים הראשונים נדמה לי שהיא לא דיברה הרבה או שלא שמתי לב ) הבנתי שמדובר בג'ודי גורדון ששיחקה ב'קרוב רחוק' את מרתה....
בסדרה 'הבטן הרכה' העונה שמשודרת עכשיו ביס - אחת השוטרות בכח המשימה המיוחד היתה מוכרת לי ורק כשהיא התחילה לדבר (בפרקים הראשונים נדמה לי שהיא לא דיברה הרבה או שלא שמתי לב ) הבנתי שמדובר בג'ודי גורדון ששיחקה ב'קרוב רחוק' את מרתה....