סופשבוע בפתח...

חופה241

New member
נוסעת לחמתי

מתה מפחד היא מבשלת ואופה סוף.. ומלא שמן ... נאכל הרבה ירקות.... בייחד נעבור את השבת בשלום..

יש לי עבודה גדולה להגיש ביום א' או שבת בערב

תלוי בלקוח. לכן לא הולכים לשום מקום ונשארים בבית. בשבת כנראה הילדים ילכו עם בעלי שיהיה לי שקט לעבוד לטיול. ברור שאני צריכה להכין לי בחזור משהו לאכול לא פנסי ולא שמנסי כנראה פירה עם כבדים או שנצלים עם פירה וסלט. אין לי אפילו זמן לאפות השבת.

העברנו סופ"ש רגוע בבית

אני והבעל גם בשישי וגם בשבת עשינו צעידות מהירות של שעה-שעה ורבע בשדות ובשמורה, בין פריחות המדהימות שבאזור שלנו
, תענוג! הילדים נהנו עם החברים בחצר או במגרשי הספורט, במשחקי כדור למיניהם. קצת עישובים בגינה. מתה על השבתות האלו. ואפרופו ספורט- בדיוק עשיתי בדיקות דם כלליות, לצורך מעקב שעושה אחת לשנה (מה שמומלץ לאחר שעוברים את גיל 40). מאד משמח לראות שכל מיני ערכים (גלוקוז/סוכרים, טריגליצרידים/שומנים בדם, כולסטרול כללי וכולסטרול "הרע" LDL ועוד) נמצאים בנורמה ואפילו בצד הנמוך של הנורמה. לפני כמעט 5 שנים היה לי סוכר גבוה. בעקבות שיחה עם הרופאה שלי, נכנסתי לתנופה של הצעידות, מאז לא הפסקתי לצעוד. והמדדים פשוט התאזנו והשתפרו פלאים. תמיד משמח אותי לראות את המדדים האלה, כאשר ברור לי שהתזונה הבריאה והספורט מאזנים ומשפיעים ביותר! שבוע טוב ובריא לכולן

יעל י

New member
גם אנחנו ברגוע...

בבוקר נסענו לביקור קצר אצל גיסי ומשפחת אשתו. בערב קנינו נעליים לחייל מתנת יום הולדת (500 ש"-צנוע...אה?) קינחנו בגלידה ד"ר לק וכמובן חזרנו בזמן ל"אח הגדול"

למעלה