סופשבוע בנגב

אזרחי

New member
סופשבוע בנגב

למי שעוד מתלבט, אני רוצה להמליץ על האירוע שהוא ללא ספק אחד הכיפיים ומיוחדים בניווט אופני הרים בארץ. בשנה שעברה באתי לשני ימי הניווט בשדה בוקר וניצנה ונהניתי בצורה בלתי רגילה ומאז אני מחכה לארוע של השנה בכליון עיניים. האזור מרהיב ביופיו ונהדר לטיול אך בנוסף, כנווט, זה אחד האזורים השונים והמיוחדים ביותר שיצא לי לנווט בהם במתכונת זו, אפילו שניווטתי בהמון מקומות שונים מאוד זה מזה (אוסטרליה, צ'כיה, איטליה, צרפת, בלגיה, אוסטריה, הונגריה וישראל). מבט בשתי מפות הניווט מספיק כדי להבין שכאן זה משהו אחר. בשדה בוקר הניווט אינו קשה במיוחד ודוקא הרכיבה היא הטכנית יותר, אבל בהחלט היו בשנה שעברה מקומות בהם היה צריך למצוא איזה סינגל נעלם לאורך השלוחה או לנווט את הדרך לאורך הערוץ. בניצנה הסיפור שונה לגמרי עם פיתויי חיתוכים במישור פתוח מחד ובלאגן מדהים ביופיו של ניווט עדין מאוד באזור חמוקי ניצנה. בקיצור, שווה לבוא, ובמיוחד שווה לנצל את ההזדמנות ולהגיע ליומיים בנגב.

אזרחי

New member
נווטי אופניים מחו"ל והזמנה לטיול

בנוסף, הפעם גם יהיה ייצוג לנווטים מחו"ל. יגיעו שלושה נווטי אופניים מאנגליה ויתכן שאחד נוסף מאוסטריה. אז תהיה גם הזדמנות לפגוש ולהכיר. לכבוד האורחים מחו"ל תכננו חארגנו האירוע טיול מיוחד בנגב. הטיול יהיה החל מיום ה' בשלהי הבוקר שלפני התחרות - טיול רגוע לחימום והכרות עם האזור של שדה בוקר, רמת עבדת ונחל צין. ימשיך במהלך הסופשבוע ככל שירשה הכוח אחרי אירועי הבוקר וביום נוסף ביום ראשון החל מניצנה בסיור מיוחד לנפלאות האזור. מוזמנים להצטרף לסיור או לחלקו ישראלים. הטיול יאורגן כולל הכל - לינה + אוכל + הדרכה ע"י צוות ניצנה ובראשו דוד פלמ"ח. לפרטים נא לפנות אלי במסרים או לדוד [email protected] זו הזדמנות מיוחדת ומומלצת מאוד.

מפה לשישי בשבילי

לצערי לא אוכל להישאר לנווט בשבת. האם ניתן להצטרף לטיול לקטע שלאחר הנווט בשישי. אם כן, האם קטע זה יהיה באזור שדבו' או באזור ניצנה?

אזרחי

New member
הטיול ביום שישי

הטיול מאורגן ע"י דוד פלמ"ח. עד כמה שאני יודע מתוכנן להיות באזור שדה בוקר ביום שישי.

למעלה