סופשבוע באילת

horneyboy

New member
סופשבוע באילת

"אפשר לשבת?", שאלה הבחורה השאטנית עם החולצה והשרוואל הלבנים. זה היה באקספרס חצות לאילת בקיץ שעבר. לאחר כמה דקות נסיעה התפתחה שיחה ביני לבין שכנתי למושב. התברר ששמה הילה והיא נוסעת עם חברות נוספות (שישבו בסוף האוטובוס) לסופשבוע באילת, בדיוק כמוני. בערך באיזור קסטינה היא אמרה: "וואי, אני מה זה עייפה. אפשר להרדם עליך?". מובן שלא התנגדתי. היא נשכבה כשהיא מניחה את ראשה על ברכי ונרדמה תוך דקות. היא היתה כל-כך סקסית בשנתה, שרוב הזמן הסתכלתי רק עליה. בהפסקה אי-שם בנגב התברר שהשירותים בתחנת הדלק נעולים. "אבל אני חייבת להשתין!", צעקה הילה. חברותיה המשיכו לישון, ולכן הציעה לי: "בוא תשמור עלי רגע". אני ניסיתי להתנגד, אבל זה לא עזר. נכנסנו אל מאחורי המבנה של התחנה. אני עמדתי בקרן הבניין והיא נכנסה ממש מאחוריו. הילה הפשילה את השרוואל ואת תחתוני התחרה הלבנות שהיו מתחתיו, כרעה כריעה גבוהה - כך שהיא נשענת בידיה על הברכים, והחלה להשתין. היה לה תחת כל-כך מלא ויפה. תחילה עוד השתדלתי להפנות את הראש החוצה, אבל עד מהרה נכנעתי לסקרנותי והסתובבי אליה. רגע אחרי נתקפתי פחד שמא אני עומד לקבל סטירה והשפלה פומבית ליד החברות, אבל... היא רק חייכה אלי תוך כדי ההשתנה. אחרי שזה נגמר, ניגשתי גם אני להשתין, אבל לא היה לזה כל סיכוי - עמד לי בטירוף. גם את שאר הדרך עשינו כשהיא ישנה על ברכי. כמה פעמים נאלצתי להזיז אותה מעט שלא תגע לי בזקפה. מיותר לציין מה היה מצב שלפוחית השתן שלי כשהגענו לאילת. על כל פנים, היתה לי הרגשה ברורה שזה לא סוף הסיפור. אחרי שינה ארוכה במלון (הרי לא ישנתי כל הלילה), התארגנתי ויצאתי לאיזור המועדונים. תחילה עברתי הלוך ושוב וחיפשתי אותה בתורים למועדונים. לא ראיתיה וכבר התחלתי להתיאש, כשלפתע הבחנתי במישהי בשמלת מיני כסופה נוצצת בסוף אחד התורים. זו היתה הילה. לא זיהיתי אותה מיד, שכן שיערה הגולש היה אסוף עתה בצורה מתוחכמת על ראשה. נכנסנו ביחד למועדון. כשרקדנו לקצב הטראנס, ראיתי איך עם כל תנועה שלה השמלה נוצצת בשלל צבעים ואורות. ללא ספק, היא היתה מלכת המועדון. בשלב מסוים התחלף הטראנס בסלואו חושני. זה גרם לי וגם לה עירפול חושים מוחלט, והתחלנו להתנשק בפראות תוך כדי הריקוד. פתאום כל המתח המיני ביננו התפרץ. חיככתי בה את זקפתי דרך הבגדים. בשלב מסוים היא הרימה מעט את השמלה, ונצמדה אלי כך שיכלה להתחכך עם ערוותה על הרגל שלי. החוטיני שלה וגם הג´ינס שלי נספגו בנוזליה...

horneyboy

New member
סופשבוע באילת - המשך

בשניה שהסתיים הסלואו יצאנו מהמועדון במהירות ובלי לדבר ביננו אף מילה. "נלך אלי למלון", הפטרתי. היא השיבה בנשיקה רטובה. כשעלינו במעלית לחדרי, היא ברחה לפתע מהחיבוק שלי ולחצה על STOP. מיד אחר כך רצה חזרה אלי, כרעה לפני, פתחה לי את הג´ינס, הסיתה את התחתון ומיד הכניסה את הזין שלי לפיה. "מהר, לפני שיחליטו לחלץ אותנו", אמרתי לה. היא מצצה מהר תוך שהיא עושה לי ביד לאורך החלק של הזין שלא נכנס לפיה. הצמדתי את ראשה אלי כשהרגשתי שאני ממש על הסף, ומיד התחלתי למלא את פיה בהמון זרע. כשהמנות האחרונות עוד נפלטות מתוכי, הרגשנו את המעלית זזה. בקושי הספקתי להתלבש. ביציאה מהמעלית הילה נאלצה לסגור חזק את פיה, כדי שהטכנאי שפגש אותנו לא ידע מה יש לה שם בפנים... ברגע שנכנסנו לחדר, היא רצה לשטוף את הפה, ואני אחריה. היא התכופפה אל הכיור, ואני הכנסתי את ידי אל מתחת לחוטיני הספוג והתחלתי לשפשף את שפתיה התחתונות. משם המשכנו למיטה, והיא הסירה את השמלה הנוצצת (לא שהייתי מתנגד שתישאר עם השמלה כל הזיון) ואת החוטיני ואיפשרה לי לטעום אותה סוף-סוף. היה לה טעם מלוח, אבל גם מתקתק משהו, והיא הרטיבה פשוט המון. ליקקתי את ערוותה, כשמידי פעם אני ממש שותה את מיציה. הבחנתי בדגדגן שלה, אדום, רועד ומשווע למגע. התחלתי למצוץ אותו חזק ובקצב. חיוך גדול הופיע על פניה, אך נעלם חיש-מהר. במקומו הופיעה הבעה של תאווה, ופיה נפער כדי לקלוט אוויר. לפתע רגליה נסגרו עלי חזק, פעם ועוד פעם, ועוד... כל גופה השתולל. הסנתר והצוואר שלי הוצפו בנוזליה. עם שוך האורגזמה, הילה משכה אותי למעלה, הניחה את רגליה על ישבני, ואני כמובן מיד חדרתי אליה. למרות רטיבותה המשמעותית, היא היתה צרה למדי, ויכולתי להרגיש כל סנטימטר של הכוס שלה. התנשקנו כשנוזליה עוד בפי, והיא שאלה "נכון שאני מה זה טעימה?". היא נעה לקראתי, מה שהגביר את התחושה עוד יותר. בשלב מסוים התהפכנו וכעת היא רכבה עלי. פטמותיה הזקורות הביטו עלי מלמעלה בחוצפה. שיפשפתי עם אגודל יד ימין את הדגדגן המתוק שלה, ואילו עם אגודל יד שמאל את פטמתה הימנית. ואז היא פתחה את הקליפס שהחזיק עדין את התסרוקת שלה, ניערה את ראשה, ושערה השאטני והגולש שב למצבו הטבעי, כפי שהיה קודם באוטובוס. המעשה הזה גרם לי לגמור בתוכה מיד. היא לא היתה מוכנה עדין לגמור, אז צבטתי לה חזק את הדגדגן מספר פעמים, עד אשר הרגשתי שהיא מציפה את הזין שלי ואת כל מה שסביבו. הזמנתי שמפניה עם קרח לחדר. אבל אפילו זה לא הצליח לצנן את החום והלהט שלנו. "בוא תקרר אותי קצת", גרגרה הילה. החזקתי קובית קרח בפי, כשחציה בפנים וחציה בחוץ, והתחלתי להעביר על גופה של הילה. העברתי את הקרח לאורך מרכז גופה, דרך השקע שבין השדים ועד לפופיק,...

horneyboy

New member
סופשבוע באילת - סיום

ואחר-כך חזרה. בהמשך ביקרה הקוביה הנעוצה בפי על פטמותיה, על צווארה, בפיה, טיילה לאורך רגליה הלוך ושוב, למדה את כל קימורי גופה. לבסוף הגיעה לכוס וננעצה בו. סובבתי מעט את הקוביה, שכבר הפכה לעיגול, בפתח הכוס שלה. כעת חשתי את טעם מיציה על הקרח ועל שפתי. למעשה, שתיתי את המשקה הכי טעים בעולם כשהוא מוגש עם קרח. ראיתי שהיא משפשפת את הדגדגן שלה בקצב, במקביל למשגל עם הקרח. מהר מאוד היא גמרה, כשאני מקבל מנה כפולה ומקוררת של המיץ המתקתק לתוך פי. האורגזמה חיממה מאוד את האיזור וכדור הקרח הפך להיות קטן ממש, ולכן הזין שלי היה חייב להחליף אותו. ברגע ששהכנסתי את הזין, הילה אמרה "את זה אני כבר לא רוצה". נבהלתי, כי חשבתי שכבר הספיק לה. אבל כשהיא קמה ונעמדה על ארבע, הפחד נעלם לו. כעת הזדיינו ב´דוגי-סטייל´, וזה היה אפילו מהר יותר מהפעם הראשונה. היא התרוממה אלי, הנחתי את צידי כפות ידי על שפתי הדגדגן שלה, ואת השפתים האחרות נישקתי בפראות, כשפי עדין צונן מהקרח שהוחזק בו זמן רב. תוך כדי הנשיקה גמרנו יחד, משתדלים לתפוס די אוויר תוך כדי... למחרת, מוצאי שבת, ואנו באוטובוס חזרה. הילה לבשה שמלה אוורירית וסקסית, ואני הייתי עם מכנס קצר. מיד כשירדנו מהאוטובוס בהפסקה, שמעתי אותה אומרת "אתה יודע שאני בלי תחתונים עכשיו?", ומחייכת חיוך ממזרי ומתוק בו-זמנית. רצנו במהירות אל מאחורי מבנה תחנת הדלק, אותו מקום בו ראיתיה עירומה לראשונה. החלטתי שאני מביא אותה לגמור תוך 20 הדקות של ההפסקה. היא נשענה על הקיר, הרימה את השמלה ופתחה מעט את רגליה. פישקתי את שפתיה החיצוניות בשתי ידי והתחלתי לרדת לה בקצב, נוגע בדגדגן תדיר יותר מהרגיל. בהמשך עברתי למצוץ אותו וגם הכנסתי שתי אצבעות לתוך החור שלה. שמתי לב שרגליה כבר לא ממש יציבות. הבטתי בשעון: נותרו 5 דקות. "יאללה!", אמרה הילה והסתובבה עם הפנים לקיר, מבליטה את התחת המושלם שלה כלפי. הזזתי הצדה את המכנס הקצר והתחתון, והחלקתי לכוס שלה את האבר העומד שלי. הנחתי שתי אצבעות על הדגדגן שלה והתחלתי פשוט לדפוק אותה בקצב הכי מטורף שיכול להיות. "אני גומ..." - סתמתי לה את הפה שלא ישמעו האנשים בתחנה, ומיד חשתי את הכוס שלה מתכווץ בחוזקה ומרטיב אותי. תכף גמרתי בתוכה, גמירה שהיתה חזקה ביותר עקב התרגשותי מהנסיבות המיוחדות. שניה אחרי שגמרנו, רצנו לאוטובוס. קפצנו פנימה שניה לפני שהנהג סגר את הדלת. צנחנו למושב עייפים וסמוקים, אך מאוד מרוצים. שאר הדרך חזרה ישנו חבוקים. מענין אם הנוסעים האחרים הבינו או הרגישו מה עשינו בהפסקה...

horneyboy

New member
הסיום הוא לא בהכרח הסוף...

כמו שהגמירה היא לא בהכרח הסיום... מישהי מתנדבת להמשיך את הסיפור?

ביננו .. זה בדיוק מספיק , יש בסיפור הכל, אתה מספיק טוב, ואת האמת מעדיפה שאת הכתיבה והסוף שלך, מאשר של אחרת.... תענוג של ממש

למעלה