סופר סניקי חדש

שכחתי כבר איפה היה הבלון

אמשיך מחר . תודה רבה על הטיפים.

eti911

New member
שבוע טוב, התחלתי לשחק..

מישהו יודע מהיכן המטבע? (איפההתמונות המהממות של סופר סניקי?!)

eti911

New member
כתוב שהברז עובד אבל

אין כלום. אוף.. התייאשתי מהמשחק הזה. לא מצליחה להגיע אל המפתח, ובכלל- איך מגיעים לקומה השלישית? תוכלי לכתוב כמה ספוילרים?

3 שרונית

New member
תעקבי אחרי מה שכתבתי

את צריכה למלא את הספל במים, לחמם אותם במיקרוגל ואז להמיס את הפסל קרח (הברבור ) לקומה השלישית מגיעים רק בסוף.......

eti911

New member
מישהו יודע מה עושים עם המפתח הירוק?

וגם איך לוקחים את הקש? יש לי בורג, פופקורן, כלי מזכוכית, כלי מעץ, נוזל (שאיתו השתמשתי עם המזרק), מפתח ירוק וגומיה. עזרה..

3 שרונית

New member
ככה

תזיזי את הכורסאה תימצאי קש, הבורג - בחדר נראשון זה שמוביל אותך לשאר החדרים תקליקי שם כמו שעשית בהתחלה עם הדבק פופקורן כלים מעץ גומיה - לחדר עם הרובוט, את הקש תתקעי במיכל הראשון, תזרקי פופקורן ליד השלולית בגומיה והעץ צשצמשי במכונה ליד הרובוט המפתח הירוק לחדר עם הארונות בכחול וצהוב, תיראי שהמנעול ירוק

eti911

New member
הכורסא לא זזה!

פספסתי משהו? יש באג במשחק? בורג- את הדבק שמתי על הקולב ולקחתי מפתח. מה עושים עם הבורג? בחדר עם הרובוט אין מיכל. את בטוחה שזה החדר הנכון? (חליפת חלל) תודה על הסבלנות..

ק ו ל י ת

Well-known member
חזרתי למשחק מישהו??

מה עשיתן עם הבורג הזה? ולמה אני לא מוצאת את הרובוט? היה אחד בקומה הראשונה {חליפת חלל}

eti911

New member
או קיי, שרונית-

הרובוט התחשמל ואני מחפשת את הקוד למחשב שלידו (?!) את החדר עם הכורסאות והטייפ לקח לי שנים למצוא. מה עושים עם הצבעים ואיך מגיעים לקומה שלישית? אני מיואשת. תוכלי לכתוב לי את המשך הפתרון?

למעלה