סופר סניקי חדש http://melting-mindz.com/sssg16.html
3 3 שרונית New member 27/10/07 #4 את פותחת את החלון של החפצים בוחרת חפץ ואז מקליקה שוב הוא יופיע לך בלון הקטןואז את יכולה להשתמש.. אני תקועה... מה יש לך??
את פותחת את החלון של החפצים בוחרת חפץ ואז מקליקה שוב הוא יופיע לך בלון הקטןואז את יכולה להשתמש.. אני תקועה... מה יש לך??
ק ק ו ל י ת Well-known member 27/10/07 #8 שרונית מצאתי קולב ומסטירק שהוצאתי מהמכונה עם המטבע. איתם הוצאתי את המפתי הירוק
3 3 שרונית New member 27/10/07 #9 כן עשיתי את זה, אני מחפשת מברג או משהו לפתוח איתו פאנלים, יש לי גם סכין ........
3 3 שרונית New member 27/10/07 #11 בחדר עם הספרים בספר הכחול ....... אני יוצאת, אם התקדמת תשרשרי יש גומיה ברובוט
פ פורפורית 1 New member 27/10/07 #12 אני חייבת לצאת. הנה ספוילר הקוד ב BAD 63652 לא יודעת מה לעשות הלאה עם המזרק והגומיה עליו. וגם עם הסכין תקועה יוצאת עכשיו אם תתקדמי כתבי בבקשה ספויילרים תודה
אני חייבת לצאת. הנה ספוילר הקוד ב BAD 63652 לא יודעת מה לעשות הלאה עם המזרק והגומיה עליו. וגם עם הסכין תקועה יוצאת עכשיו אם תתקדמי כתבי בבקשה ספויילרים תודה
3 3 שרונית New member 27/10/07 #13 חזרתי .. תודה על הקוד, מצאתי קפסולה (בחוץ) אחרי שלקחתי ידית מהתא האפור בחדר עם העציץ. שמתי את הידית בחדר עם הרובוט
חזרתי .. תודה על הקוד, מצאתי קפסולה (בחוץ) אחרי שלקחתי ידית מהתא האפור בחדר עם העציץ. שמתי את הידית בחדר עם הרובוט
3 3 שרונית New member 27/10/07 #16 לא, בקומה השניה בחדר שאת נכנסת מול המסדרון , על הקיר השמאלי יש למטה ריבוע אפור , שהוא אומר לך שאין חור למפתח...
לא, בקומה השניה בחדר שאת נכנסת מול המסדרון , על הקיר השמאלי יש למטה ריבוע אפור , שהוא אומר לך שאין חור למפתח...
3 3 שרונית New member 27/10/07 #15 מצאתי גם בורג מתחת לכרית בחדרשינה בקומה השניה, ומכונת פופקורן תיקחי פופורן וקש בין הכורסאות האדומות ומתחת לפח יש משהו את הממזרק תמלאי בחומר הירוק נהקפסולה
מצאתי גם בורג מתחת לכרית בחדרשינה בקומה השניה, ומכונת פופקורן תיקחי פופורן וקש בין הכורסאות האדומות ומתחת לפח יש משהו את הממזרק תמלאי בחומר הירוק נהקפסולה
3 3 שרונית New member 27/10/07 #19 כתבתי לך, בחדר הראשון בקומה השניה הפתח יפתח לך אחרי שתכניסי את הקוד