סופר סופר RAW

king flash

New member
סופר סופר RAW

סופר סופר RAW וואהו !!!,זה היה אחד הרואים הטובים בכל הזמנים ובהחלט פיצה על האירוע =סורביבר סירס הבינוני בתחילת התוכנית מקמהן קרה לפול היימן לבמה ופיטר אותו במקום,בנוסף היימן קיבל מכות מגי´ם רוס בדרכו החוצה מקמהן הציג את המנחה החדש:ג´רי לולר בהמשך מקמהן קרה לשיין וסטפני.שיין בירך את אביו על הניצחון ועזב את הזירה.סטפני התנצלה ובכתה שאחיה הוא שגרר אותה.מקמהן קרה לביטחון להוציא אותה מהאולם בהמשך מקמהן הודיע על פתיחת מועדון "Mr.Macmahon,Kiss My Ass Club" WWF שמטרתו היא:שמי שבאליינס ורוצה עבודה ב חייב לנשק למקמהן את התחת,פשוטו כמשמעו מקמהן קרה לוויליאם ריגל ואמר לו,שאם הוא רוצה את העבודה שלו חזרה הוא חייב לנשק לו תתחת!,לאחר היסוסים ריגל הסכים.מקמהן הוריד את המכנסיים ואת התחתונים,כך שכולם יכלו לראות למקמהן את הישבן,מקמהןנתן לריגל לשים ליפסטיק ואז ריגל נישק למקמהן בתחת!!!,איכס ללא ספק אחד הרגעים המצחיקים בכל הזמנים בהמשך מקמהן רצה לתת לאנגל את חגורת האליפות של אוסטין כי אוסטין למעשה מפוטר.באותו רגע ניכנס ריק פלאיר והודיע למקמהן כי רכש מילדיו את מניות החברה,וכעת הוא שותף של מקמהן חצי בחצי!!!.מקמהןהתחרפן ואז אוסטין נכנס עצבני וזיין את אנגל ומקמהן.ריק פלאיר נתן לאוסטין את החגורה וחיוך,מה שאומר שכעת יש 2 מחנות וסיפור חדש כמו כן מקמהן נתן חזרה את העבודה ל:כריסטיאן,אר-וי-די RAW דאדליס,טסט,וכמובן לריגל .קרבות שהיו -REAGAL BIT TAZ -ROCK PINNED ANGEL after the match Jerico came and destroted the Rock -TRISH PINNED LITA -KANE VS JERICO -DUDLIES BIT RVD in a andicaped match ללא ספק אחד הרואים הגדולים של כל הזמנים www.zoharon.com [email protected]

deathcaster

New member
לרון

אחי אל תתאמץ עם האנגלית שלך , תדבוק לעברית זה יותר נוח לעיניים של כולנו אגב אתה עדיין בחו"ל או שחזרת ? אם חזרת אז יש לך עוד קלטות ? ולא אני לא מתכוון לשלם על קלטות DEATHMATCHES יד שנייה 50 ש"ח אם אתה מעוניין אז יש על מה לדבר [email protected]

king flash

New member
no hebrew

brother ,I ´m in the U.S.A. AND the computer i´m using as NO Heabout about the tapes ,you don´t have to buy them,I´ll still love you

אכן תוכנית גדולה !! (בלי ספויילרים

למסכנים שיש להם יס ועוד לא ראו ). אומנם ב- ART צנזרו את קרב הנשים ואת הנשיקה בתחת של ריגל אבל גם בלי זה זה היה RAW ענק .

תגובה לWWWF

אני לא חושב שWWF היא תוכנית יפה היא סתם אלימה ומלמדת את הילדים אילמות. אני חושב שלא צרים לשדר את זה בטלוויזיה.

deathcaster

New member
לדניאל

ואתה חושב שבתוכניות של תום וג´רי בערוץ הילדים ומשפחת סימפסון שבערוץ הממלכתי של מדינת ישראל יש פחות אלימות מילולית ופיזית כאחד ? אז תתפלא יש יותר ! אפילו בחדשות יש יותר אלימות מהאבקות היום

Sid

New member
ואם אסור לשדר את WWF אז..

אסור לשדר גם את התוכניות הבאות: ווקר, מחוץ לחוק, קונאן, טרזן, אוז, תיקים באפילה, באטל דום,צוות לעניין, זינזאנה, קונג-פו האגדה נמשכת, סאות פארק ועוד ועוד ועוד..... מה אתה אומר על זה אדון עזרא? (כל התוכניות שהזכרתי הן תוכניות שאני אוהב מאוד, אבל הבאתי אותן כדוגמא לדניאל עזרא שלא מבחין באלימות בשאר התוכניות המשודרות בטלוויזיה)

king flash

New member
?ronen

tell me ronen,what cables compeny broadcasts ART station ? is it broadcasting the RAW from the some week it was broadcast in the ?u.s.a.

למעלה