סופר נני - המלצה

ר ע נ נ ה

New member
סופר נני - המלצה

מיכל דליות מקיימת הרצאות בנושא הורות ברחביי הארץ. אתמול היא הגיעה ליישובנו הקט, אז חמושה בחברה טובה הלכתי לשמוע. האולם היה מלא לחלוטין, ההרצאה היתה זורמת, משעשעת ומלאת תובנות על הורות במאה ה-21. מומלץ למי שצריכה תזכורת מה נכון לעשות וגם למי שסתם צריכה ערב מרענן עם הרבה סיפורים מצחיקים בעיקר עלינו המבוגרים.

לא אוהבת אותה

היא גסה בעיני אני תמיד משווה אותה לגו' פרוסט או לקומנדו נני - והיא תמיד נופלת

מעצימה

New member
כבר היבעתי דעתי עליה ..אבל הנה שוב..

ההרצאה שלה הייתה ברמה נמוכה מאוד..היו המון אמהות צעירות..וכמה סבתות שבאו לראות אותה... עברה מנושא לנושא..ללא התמקדות..ללא מתן כלים אמיתיים לשואלות..דיברה המון על עצמה ומשפחתה.. הוסיפה אישורים מזעזעים לדעתי : כשנשאלה על בנים ובנות בגילאים קטנים והיחסים בינהם..אמרה: בנים נוגעים לבנות ..והפוך..רוצים להכיר לדעת מה השוני..זה לא מיני..זו סתם סקרנות כמו חיטוט באף... אני מההלם לא הגבתי..אבל מה היא אומרת כאן בעצם? ובאיזה זכות היא נותנת לגיטמציה להתנהגות כזו... מחרה את עצמה ואת הספר שלה..בשווק היא טובה..ובטלויזיה..לדעתי מקבלת הדרכה..זו לא היא..העובדות מדברות בעד עצמן.. בהרצאה כזו היא צריכה לבחור נושא..להסביר אותו..להיות עיקבית..לתת מענה הולם לשאלות..ולהיות מקצועית..לכן..שילמו כדי לשמוע אותה...התאכזבתי קשות.................

דינהלה1

New member
אולי באותה הרצאה במקרה היא לא הייתה במיטבה?

כי ממה שאני מתרשמת מהתכנית שלה בטלוויזיה יש לה ידע וניסיון עצום, אני ובעלי מאוד אוהבים לצפות בתכנית שלה עם דליק, אפשר לקבל שם הרבה טיפים. חוץ מזה עצם העובדה שבעלי מתעניין וקולט תובנות בנושא ההתמודדות עם הילדים זה כבר עושה לי טוב

מעצימה

New member
היא היתה מנהלת או משהו כזה במכון אדלר..

בטוח שיש לה ידע והיא מקצועית ברמה כזו או אחרת..ואני מתחברת אליה בתוכנית סופר נני..מתחברת לשיטת החינוך לא לצורה האגרסיבית.. אבל ההרצאה הייתה שונה בתכלית..ולא אייפינה את מה שמכירים בה..אבל יתכן שאני כאם בוגרת..ובוגרת של החיים..ומקצועית בתחום קרוב..לא ממש אובייקטיבית.. אבל זו דעתי למרות זאת...

למעלה