סופר נובה

סופר נובה

מאמצע פברואר עד אמצע מרץ יהיה עלי להעדר מהעבודה ,ולכן אשתמש בחופש מחלה שעומד לראשותי,אני די חוששת מכיון שמשכורתי תרד,שאלתי איך עלי להתמודד עם מצב זה?איזו פריסה תתאים?

רחליקה האחת

Member
מנהל
סופר נובה בוקר אור,

צר לי לקרוא שתאלצי להעדר מהעבודה במסגרת חופשת מחלה. מאחלת לך בריאות ואושר.

לא הבנתי מאיזו בחינה את מעוניינת לדעת איך להתמודד.

בכל מקרה, פרישת הייעוץ בגרסה המצומצמת תתן לך כיוון:

[URL]http://www.tarotist.co.il/spread_info.php?spread=counslght[/URL]

יום נעים,
רחל

פרסתי

השאלה שנשאלה:איך עלי להתנהל ולהתמודד עם תקופת הטיפולים בחודש פברואר,מבחינה כספית

תוצאות פריסת ייעוץ רזה:
מצב נוכחי - נער המטבעות
עיצה - שמונה המטות
ממה להמנע - ירח
תוצאה - נער החרבות

רחליקה האחת

Member
מנהל
סופר נובה יקרה,

השאלה שנשאלה:
איך עלי להתנהל ולהתמודד עם תקופת הטיפולים בחודש פברואר,מבחינה כספית?

עפ"י הקלפים והפרישה ולמיטב הבנתי אותם:
פרישת ייעוץ בגרסה המצומצמת היא פרישה בת ארבעה קלפים בארבע עמדות שנות.
בפרישה שהובאה הנה ארבעה קלפים בארבע עמדות שונות. אחד מהארקנה הבכירה (ירח) ושלושה מהארקנה הזוטרה; שניים מתוכם הם קלפי חצר (נער המטבעות, נער החרבות).

היסודות בפרישה הם:
אש: 8 המטות
אוויר: נער החרבות
מים: ירח
אדמה:נער המטבעות

תוצאות פריסת ייעוץ רזה:

מצב נוכחי - נער המטבעות
קלף נער המטבעות מזמין אותך לבחון את הדברים בגדול. יש לך נטייה להתמקד בפרטים הקטנים ולכן את מוזמנת לראות את היער כולו ולא רק את העצים המרכיבים אותו. הכיוון בו את הולכת הוא כיוון חיובי ומבטיח, אל תתעכבי מדי בגלל הפרטים הקטנים. ערכי תכניתצ פעולה כלכלית והתחזקי באמונתך. מסתמנת התחלה חדשה וטובה עבורך מבחינה זו- גם אם הדברים כרגע נראים אחרת.

עיצה - שמונה המטות
קלף שמונה המטות מייעץ לך שכדאי לעצור את המגמה לפיה "הפסד גורר הפסד" ולתכנן מחדש את אופן חלוקת המשאבים כדי למנוע תביעות/ קריסה כלכלית. האמונה ש"יהיה בסדר" חייבת להיות נתמכת בתוכנית פעולה בת ביצוע.

ממה להמנע - ירח
קלף הירח מבקש ממך לבקש ולקבל סיוע מהסביבה. הוא גם אומר שחוסר במידע חיוני עלול להוביל למהלכים שגויים בתחום הכלכלי. כדאי להמנע מקבלת החלטות פיננסיות לפני שבררת את התמונה לעומק. חוסר בהירות עלול להוביל להפסדים.

תוצאה - נער החרבות
את קלף התוצאה אני מנתחת כקלף סיכום המידע שעלה מהקלפים האחרים.

קלף נער החרבות מצביע על יכולת אינטלקטואלית גבוהה, חלומות ותכניות להגשמתן ועל התלהבות מידע ומידיעות. בהיות המזל האסטרולוגי "תאומים" מיוחס לו - הקלף מצביעה על יכולת למידה ויצירת קשרים חברתיים יעילים. כדאי לבקש סיוע ולקבל אותו באהבה. בנוסף, הקלף מגלה לי שצעדים מדודים שאת עושה מעוררים כלפייך הערכה. ניהול כלכלי מתנהל בתבונה וכל אגורה נמדדת.

לסיכום:
הפרישה והקלפים למיטב הבנתי אותם מעודדים אותך לבנות תכנית כלכלית- עם און בלי איש מקצוע- , לבקש סיוע- גם מהממסד וגם מעמותות וגם מאנשים פרטיים - ולקבל אותו וכן להאמין שאת מסוגלת להתלגבר ולהצליח. הקלפים מבקשים ממך להמנע מעריכת צעדים כלכליים על סמך מידע כללי.

לסיום,
אני מאחלת לך החלמה מהירה ורפואה שלמה. זהו מצב לא פשוט עבורך. ליבי איתך.

הארה: עפ"י כללי פורום זה יש להוסיף ניתוח שלך את הקלפים.

רחל

למעלה