סופר חידות

סופר חידות

להלן ציור של חבל איש ונהר ושני מקלות , איך האיש בעזרת מה שיש לו יכול לחצות את הנהר

סופר חידה שלוש

בחדר אחד נמצא איש תלוי על חבל. הדלת של החדר היתה נעולה בלי חלון. על הריצפה נמצאה שלולית מים. לא היה שום כיסא או משהו. איך האיש תלה את עצמו , אף אחד לא עזר לו.

swirrrly

New member
../images/Emo62.gif ../images/Emo118.gif

2 רעיונות:
היה חור ברצפה, אז הוא קשר את עצמו לחבל ואז קפץ לחור, החבל נמתח והאיש נתלה.
היה וו (קרס... איך שבא לך) מחובר לתקרה ובו היה החבל, מצד אחד של החבל הוא קשור, ומהצד השני של החבל הוא מושך בו, אה והחבל היה קשור למשקולת... אממ.. ?

swirrrly

New member
../images/Emo62.gifהמשך...תיקון.. ../images/Emo118.gif

בקשר לפתרון השני: אולי במקום משקולת זה היה מחובר ליד שלו?

zoharch

New member
../images/Emo35.gifאולי

הוא עמד על בלוק מקרח וקרח מין הדין, שיימס עם חלוף הזמן:))

swirrrly

New member
נכון מאוד! ../images/Emo118.gif

ראייה השונה מטיפשה - ראייה חכמה

swirrrly

New member
כל כך קשה שאנשים מחמיאים לך? ../images/Emo118.gif

ויורדים על עצמם? =/

zoharch

New member
אני דווקא אוהב מחמאות, אבל לא ע"י

ביטול עצמי של הצד המחמיא.:))) מכיון שיש לי פור עליך(אני מדבר רק לגבי הגיל
) אני יודע שככול שתפתרי יותר חידות, כך תשתנה נקודת המבט שלך. את עדיין צעירה ויש לך את כל היתרונות, בשל כך. אה, ותודה על המחמאה

gp53

New member
../images/Emo62.gif אולי...

הוא עלה על קוביית קרח ושם את הראש בלולאת החבל והקובייה נמסה לאט לאט עד שהוא נתלה.

n u t

New member
../images/Emo70.gif אני חושבת

שהכוונה שלו הייתה ארבעה קווים בלי להרים את העיפרון... למרות שלי איך שנשאלה החידה אתה צודק....

swirrrly

New member
אממ..../images/Emo62.gif ../images/Emo118.gif

הוא מחבר את שתי המקלות יחדיו בעזרת החבל ואז מניח אותן על הנהר, וזה משמש לו כגשר?
הוא שוחה?
יחבר קצה אחד של החבל לקצה אחד של מקל ואת הקצה השני למקל השני, כך שכשהמקלות עומדים ובמרחק מה זה נראה כמו האות ח´. ואז יתקע עמוק באדמה וליד הנהר מקל אחד, ואת השני יזרוק כך שהוא יתקע באדמה, ואז שיטפס על החבל עד שיגיע לצד השני... אממ זה מובן הרעיון שלי?

zoharch

New member
../images/Emo62.gif

את המקלות, הוא תוקע באדמה, במקום שהנהר מתעקל וקושר את החבל למקלות. עכשיו האיש יכול לעבור על החבל, לצד השני. ראה בציור.

למעלה