סופר אמא

ל י M ו ר

New member
סופר אמא../images/Emo3.gif

כמעט שבועיים שם בעבודה החדשה כשיום אחרי שהתחלתי נתקעתי בלי סידור לילדה ואז התחילו התמרונים ,כמה ימי שינה בגן ,אבא מוציא מוקדם,שכנה חביבה ששומרת עליה. קצת חששתי איך הילדה תגיב לטלטולים לשגרה החדשה לאמא שמגיעה מאוחר . אבל היא הפתיעה בכל מקום השתלבה ובכל מקום רק קיבלה מחמאות ואני יכולתי להתמקד בעבודה ולא בדאגה. והאקס שלי שהשתדל כל כך בא יותר מוקדם כשביקשתי אסף אותה דאג לה למרות שעמוס גם הוא בעבודה. הילדים שלנו יש רגעים שרואים כמה כל מה שנתנו ונותנים שנכון שזה בלי תנאי אבל לעיתים הם כל כך מבינים ועוזרים שהלב מתכווץ. וזהו לא מאמינה ששרדתי את השבועיים האלה ועוד בשלום למדתי להיות סופר אמא . ואפילו למדתי לבקש עזרה ולדעת שגם אם אשמע לא העולם לא ייתהפך. יודעת שאני לא צריכה אבל מרגיש לי לקנות מתנה לאקס על העזרה הצעות ייתקבלו בברכה.

d a n i e l s 5

New member
"הפקות ילדים"

ככה אנחנו קוראים לזה.... אז מה אנחנו לומדים כאן , ש....הכל אפשרי ! את לא סופר אמא (אולי את כן אבל לא בעניין הזה) והוא לא סופר אבא (האולי כנ"ל לגביו) אתם מתנהגים כמו כל ההורים העובדים. להזיכרך " התגרשנו מהאדם ולא מההורות". ולכן לא ממש חושבת שמישהו צריך לקבל פרס/מתנה כי הכל טבעי וכך צריך להיות. זאת דעתי .

ואני חושב

שפרס לא צריך לתת. אבל מילת הוקרה צריך גם צריך. גם צריך להיות בסדר אם לו יהיה קשה בעתיד. יד חופפת יד - אז מה אם גרושים סך הכל מטפלים בילדים.

ע פ ר ל ה

New member
אמירת תודה

לפניי כחודשיים טסתי למרמריס לנופשון של ארבעה ימים. הכי טיבעי לי היה לבקש מאב ילדיי שיטפל בהם באותם ימים. הוא עשה זאת בשמחה,ואני טיילתי ונחתי בכייף. אז להגיד תודה,ולהושיט לו יד לכשיזדקק. אנחנו הורים לאותם ילדים.

יערית

New member
מגיע לך../images/Emo47.gif

השינוי מגיע לימור וזה מורגש גם על הילדה והאקס
יישר כוח וכמובן מאחלת הצלחה בהמשך.

למעלה