סופרנוס

amitc

New member
סופרנוס

התפלאתי לראות שאף אחד עוד לא כתב על זה - אבל בערוץ 3 בכבלים התחילו לשדר את הסופרנוס מהפרק הראשון כל ערב ב- 22:00 . למי שהחמיץ - זו הזדמנות מצוינת להשלים... אחת הסדרות הטובות בעולם!

~*~gaL

New member
ניסיתי

באמת שניסיתי לתת לזה עוד צ´אנס, וזה נראה נחמד ב5 דקות הראשונות. אבל זה משעמם. זהו.

זה נורא מכעיס!

כמה שאני אוהבת את הסדרה סופרנוס.., משדרים אותה עכשיו במקום ג´יי לנו!(מילא,אם היו שמים פרקים חדשים..) בכל אופן,אין ג´יי לנו
זה עצוב!

tvguy

New member
רוזבד - לך תסביר לילדים

הפסיכים האלו רואים לי דוסון קריק, בנות גילמור ולגעת באושר וסופרנוס משעמם! עוד מעט הם יגידו שאוז זה כבד מידי ופרופיילר מתוחכם מידי.

סופרנוס ענקית!!!!!

אחת התוכניות הכי טובות שיש בטלוויזיה... (אחרי OZ כמובן...) שווה צפייה!! ----התמכרות נעימה!!

~*~gaL

New member
אם זה היה גם אלי

אז אתה ממש טועה. אני שונאת מוות לגעת באושר, זאת תכנית גרועה בלי שום הבזק של כישורים, דוסון קריק זה הדבר הכי קיטשי בטלוויזיה, ואמרתי שבנות גילמור זו כולה סדרה חביבה לא יותר מזה. זה שאני לא אוהבת את הסופרנוס זה לא אומר שאני פסיכית, אני פשוט לא מתחברת לזה, וזאת דעתי האישית. לעומת זאת אני רואה אי. אר., ואני גאה בזה. מאוד. לא כולם אוהבים אי. אר. בארץ, כמו בארה"ב, ואני אוהבת. ועובדה, שנתתי לעצמי עוד נסיון לראות את הסופרנוס, וראיתי את כ-ל הפרק, ולא אהבתי. ו.. "לך תסביר לילדים"? נו באמת.. אני אפילו לא אגיב לזה.. גל (ברגע של עצבנות יתר).

היי בייבי ../images/Emo8.gif .

לא רואה דוסון קריק, בנות גילמור, או לגעת באושר.. אבל גם לא רואה סופרנוס, מה לעשות.. זה מרדים ..
. די אידיוטי להגיד שמי שלא רואה דברים לטעמך, לא מבין מה הוא רואה. תודה, אבל אני כן מבינה
.

אני אוהבת את הסופרנוס

אבל גם את אי.אר, דוסון קריק, בנות גילמור וכו´. מה הקשר? אני אוהבת כל אחת מהסדרות מסיבה שונה. וזה באמת מתנשא להגיד על כל מי שלא אוהב מה שאתם אוהבים שהוא ילד ולא מבין.

למעלה