סופרמן רולז

סופרמן רולז

בעקבות ההודעה של מנהלנו היקר
אני הייתי חייבת לפרסם את זה ;[ על כך שאין סדרה בכיכובה של רשע.. אז להלן אנסין באנגלית על סופרמן שנתקלתי בו וכמובן עשיתי הכל נכון *גאה* והינה תרגום (כי אני אוהבת לתרגם וכי ככה זה תתמודדו
) סופרמן לא היה תמיד גיבור. בסיפור הראשון על סופרמן, הוא היה מהרעים (
) אף אחד לא אהב את הסיפור, אז המפיקים שינו את זה. הם יצרו את סופרמן בתור גיבור, ושמו אותו בתוך חוברת קומיקס בשנת 1938. אח"כ, הרבה שחקנים גילמו את סופרמן בתחנות רדיו, בטלוויזיה ובסרטים. בסיפור, סופרמן בוא מכוכב הלכת קריפטון, שמו האמיתי הוא קלאל. אבא שלו שלח אותו לכוכב ארץ כי הוא לא יכל לחיות בכוכב קריפטון [?
] ג'ונתן ומרזה קנט מצאו את קלאל בעיירה סמולביל, ב-USA. הם קראו לו קלארק. קלארק קנט גדל להיות איש חזק וכסופרמן. אח"כ הוא עבר לניו יורק. קלארק קנט עבד ככתב בעיתון. לוסי לן עבדה איתו. כקלארק קנט סיקר את האירוע כשאנשים היו בצרה, סופרמן הציל אותם. האדם הראשון שסופרמן הציל הייתה לוסי לן. אחרי 60 שנה, סופרמן עדיין מציל אנשים, ועדיין אוהב לעשות את זה.
אני מניכה שלא הכל פה מדויק כי אתם יודעים לא ממש השקיעו בדבר ואני גם לא גאון לאנגלית (למרות שזה טקסט מאוד פשוט.. ואין בו טעויות שלי) אבל הוא אכן נחמד ויש פה די הרבה מידע שימושי ^_^ להנאתכם

Evil Beast

New member
אוקי. טעית קצת..

אבא שלו שלח אותו מקריפטון בגלל שקריפטון עמד להתפוצץ. ניו יורק-מטרופוליס לוסי לן-לוייס ליין מרזה-מרתה רק שתדעו, לסופרמן אין כוחות על. כי ככה הוא באמת. אני אצטט מלהרוג את ביל 2. "יש הרבה גיבורי על, באטמן, ספיידרמן, אבל הם עוטים מסיכה בתור גיבורי על, סופרמן לא. כי סופרמן הוא לא גיבור על, הוא הוא עצמו. מהמקום שהוא בא, כולם ככה, הוא נורמלי, אבל בכדור הארץ הוא שונה. אין לו תחפושת בתור גיבור על, יש לו תחפושת בתור אדם, ולכן הוא שונה כל כך"

Kill Bill ../images/Emo99.gif

אהמ.. אני חייבת לציין ש: לוסי אני נעל שחכתי את השם שלה אבל ככה הי רשום בטקסט..
ניו יורק מטרופוליס
וכן.. את רוב הפרטים שחכתי אבל כעיקרון זה היה הטקסט.. חוץ מלוסי ליין
וכן.. מסכימה איתך שב-1 יש יותר אלימור וב-2 יותר.. לאו דווקא דיאלוגים פשוט.. נו.. אה זה יותר נורמלי.. אני יותר אהבתי את אחד לעומת אמא שלי..
היא אהבה את 2

gloria23

New member
אייkill bill../images/Emo99.gif

איזה סרטטטט, אני לא מצליחה להחליט אם הוא יותר טוב מספרות זולה...

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהציטוט שגוי במקצת

ביל אמר שסופרמן הוא הגיבור היחיד שצריך לשי מסכה כדי להיות רגיל כשספיידרמן קם בבוקר הוא פיטר כשפלאש קם בבוקר הוא בארט אבל כשסופרמן קם בבוקר הוא סופרמן וד"א לקקריפטוניים אין כוחות על בכוכב שלהם אז הוא לא רגיל.. זה כמו שגרין לנטר מקבל את הכוחות שלו מהטבעת ובלעדיה הוא כלום, ככה גם סופרמן מבלי שמש צהובה כמו שלנו אהה ותגידו KILL BILL לא היה אמור להיות טרילוגיה? כי כשיצאה הראשון כולם אמרו שזה החלק הראשון בטרילוגיה החדשה של טרנטינו אוו קיל ביל
זה היה כזה מצחיק לראות אותה יוצאת מהקבר וחוצה את הכביש שכולה אפר

Evil Beast

New member
לא לא לא..

אמרו שחילקו את זה ל2. ואז היהי VOL1 וVOL2. אמרו שאולי יהיה סרט שלישי(והיו כל מיני דרכים לעושת את זה, לדוגמה:15 שנה אחרי, הבת של ההיא מהסרט הראשון(נו זאתי! ויויקה א. פוקס או משהו..) תלך לחפש את
ביאטריקס קידו(הכלה) ותפגוש את הבת שלה, ביבי(אני צודק?)

למעלה