ו ו י ז י ת
New member
סופרמן רולז
בעקבות ההודעה של מנהלנו היקר
אני הייתי חייבת לפרסם את זה ;[ על כך שאין סדרה בכיכובה של רשע.. אז להלן אנסין באנגלית על סופרמן שנתקלתי בו וכמובן עשיתי הכל נכון *גאה* והינה תרגום (כי אני אוהבת לתרגם וכי ככה זה תתמודדו
) סופרמן לא היה תמיד גיבור. בסיפור הראשון על סופרמן, הוא היה מהרעים (
) אף אחד לא אהב את הסיפור, אז המפיקים שינו את זה. הם יצרו את סופרמן בתור גיבור, ושמו אותו בתוך חוברת קומיקס בשנת 1938. אח"כ, הרבה שחקנים גילמו את סופרמן בתחנות רדיו, בטלוויזיה ובסרטים. בסיפור, סופרמן בוא מכוכב הלכת קריפטון, שמו האמיתי הוא קלאל. אבא שלו שלח אותו לכוכב ארץ כי הוא לא יכל לחיות בכוכב קריפטון [?
] ג'ונתן ומרזה קנט מצאו את קלאל בעיירה סמולביל, ב-USA. הם קראו לו קלארק. קלארק קנט גדל להיות איש חזק וכסופרמן. אח"כ הוא עבר לניו יורק. קלארק קנט עבד ככתב בעיתון. לוסי לן עבדה איתו. כקלארק קנט סיקר את האירוע כשאנשים היו בצרה, סופרמן הציל אותם. האדם הראשון שסופרמן הציל הייתה לוסי לן. אחרי 60 שנה, סופרמן עדיין מציל אנשים, ועדיין אוהב לעשות את זה. אני מניכה שלא הכל פה מדויק כי אתם יודעים לא ממש השקיעו בדבר ואני גם לא גאון לאנגלית (למרות שזה טקסט מאוד פשוט.. ואין בו טעויות שלי) אבל הוא אכן נחמד ויש פה די הרבה מידע שימושי ^_^ להנאתכם
בעקבות ההודעה של מנהלנו היקר