סופרמן מול גוקו!!!!

Goggle Girl

New member
סופרמן מול גוקו!!!!

תנו לי קצת זמן אני אעלה את הכתבה עצמה ^^ אני רוצה לקרוא אותה קודם x.x זה מהשער של המגזין

king kazabubu

New member
O.O!!!!!!!!!!

איזה מגניב.... תמיד תהיתי מה יקרה כשסופרמן וגוקו יפגשו!!!!! את חייבת להביא את זה למחר... או להעלות את הכתבה היום.

גלעד ו.

New member
יש לי רעיון כזה בואו נעשה משחק כזה

אני אתן 2 דמויות מדראגון בול ומארוול ועוד שאר אנימות ונגיד כל אחד מי יותר חזק, רוצים? אוקיי בוא ננסה ... גוטן מול באטמן גוטן אל אנושי אבל בטמן חכם ועםכל מיני נשקים מיוחדים תחשבו טוב:)

Goggle Girl

New member
לפי דעתי...

נכון, לבאטמן יש את כל הגימיקים, אבל גוטן הוא סייאן. הוא יהפוך לסופר סייאן, איש העטלף שלנו מת. אלא אם כן הוא יבטיח לו נסיעה בבאטמוביל. אחרת אין לבאטמן סיכוי.

eladi15

New member
הםם

אם להיות כנים אהה בטמן הוא די עלוב יחסית לכל סיאני. אהה וחוץ מזה אין לו סופר כוחות. אם כבר גיבור אז שימו את הגדול מכולם ספיידרמן. וחוץ מזה קרב מעניין לדעת יהיה: פריזה נגד אקסבייר, או סופר סיין 3 נגד אפוקליפסה. בעצם אפוליפסה חזק יותר מכל חבורת הזי. אולי גוקו סופרסיין 4 ינצח אותו. הרי הוא......נצחי

Goggle Girl

New member
הפכנו לפורום DBZ/מרוול!

ובקשר לספיידרמן... גם הוא היה שם נגד ואש מטריגון... והפסיד.

גלעד ו.

New member
קבלו את זה! מגנטו נגד גוהן בסאגת

פריזה אניטמהמר על מגנטו יהוא יעשה ממנו צחוק

Goggle Girl

New member
אני נוטה להסכים כאן

מגנטו ממש חזק, וגוהאן עדיין לא שולט מספיק באנרגיה שלו.

KKANY

New member
יש לי רעיון

פיקורו נגד וונדר-וומן מי מנצח אתם אומרים
************************************ -------------------------------פיקורו וונדר-וומן--------------------------- ************************************

Goggle Girl

New member
ברור

שפיקולו. היא רק תנסה להשתמש בלאסו, ואצלו כבר רמת האנרגיה תהיה כמה מיליונים טובים

KKANY

New member
לא

ממש מבין בזה אבל אני חושב את צודקת אולי סאן גוקו-------- נגד---------- ספיידרמן או ************************************ קרילין-------- נגד----------ציקלופ

king kazabubu

New member
מה אתם שתויים?!?!?

לי יש את המשחק DBZ VS CAPCOM וזה משחק שאתה נלחם בכל מיני יצורים כאלו מאקס מן וכל הזבל הזה. ובנוסף יש דמויות מדרגון בול. כל האקס מן לא ברמה בכלל של הזי פורס. ומה פתאום באט מן?!?!! הוא חולה נפש שהחליט לצאת ולהלחם בפשע... וגם כן פשע. הוא נלחם בבוטנית חולת צמחים, ליצן, פינגווין, אחד עם פיצול אישיות ואיש החידות!! זה נשמע לכם גיבור על?? לי זה נשמע מטומטם. וחוץ מזה אין לו שום כוחות על. היחיד שאיכשהו מעניין זה סופרמן כי הוא נולד בכוכב אחר כמו גוקו. כמובן שאני מאמין שגוקו ינצח אותו בלי בעיה.

גלעד ו.

New member
תלמד, סופרמן תמיד מנצח בסוף!

ואני אומר אפוקליפסה מנצח גם את בו וגם את גוקו ססג 4

למעלה