סופרמן - ביוגרפיה.

deddy23

New member
סופרמן - ביוגרפיה.

לפני זמן מה לקחתי על עצמי משימה והיא לכתוב על סופרמן, מי מה למה כמה ואיך... במהלך הזמן ועם עומס העבודה שאני נתון בה הבנתי שזה לא משימה הכי קלה אבל - כדי לא לגרוע מכם את הידיעה מי הוא (לדעתי) גיבור העל הכי גדול מכולם מצורף קישור לערך "סופרמן" בויקיפדיה. תהנו

deddy23

New member
שכחתי ת'לינק...

אז הנה הוא: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%9E%D7%9F

spidey 82

New member
אני לא יכול להגיב להכל, מפני

שאני לא יודע הכל על סופרמן (כפי שכבר ציינתי בעבר, אני לא קורא את סדרות הסולו שלו). מה שכן, לא היית צריך לכתוב את מה שכתבת על ג'ור אל, אלא כחלק מסעיף ה"מדיות אחרות". שם לא פירטת על 'סמולוויל' מעבר למילים ספורות, כך שגם שם זה לא היה מתאים, אבל זה בהחלט לא קשור לכל מה שכתבת בביוגרפיה עצמה, שמבוססת על המקור. אם איני טועה, חוץ מקריפטונייט ירוק ואדום, כל השאר נמחקו מההמשכיות אחרי COIE. כך זכור לי שקראתי לפני כשנתיים. לגבי יכולותיו, לא מזמן ציינתי אותם כהשוואה בין סופרמן של DCU לזה של Earth-2, הישר מויזארד #173. אולי זה יוסיף למה שכתבת. דבר אחרון, וזו העדפה אישית בלבד (למרבה הצער), אני שונא תרגומים. "המשבר האינסופי" יכול להיקרא Infinite Crisis, כפי שבאותו משפט כתבת Crisis on Infinity Earths.

deddy23

New member
ושוב אני שמח על התגובה

אבל הפעם זה לא אני שכתב את הדברים, אני רק הצגתי פה את הלינק... (לא לוקח קרדיט לאנשים אחרים..)

למעלה